Vatos_locos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 παίζει να μπει bot και εδώ να ποστάρουμε τα benches εδώ και να μπαίνουν στο hwbot ?
wizzy Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 @ GoriLLakoS aka "κανιστρόπαιδο": χαίρομαι πολύ που βλέπω να επαναδραστηριοποίησε στο άθλημα και χάρηκα ιδιαίτερα που τελικά καταφέρατε να ενωθείτε με τις υπόλοιπες ομάδες O/C. Θυμάμαι ένα παλιο θέμα στο thelab.gr που κάποιος το είχε εκφράσει σαν ιδεά και κάποιοι έπεσαν να τον φάνε λέγοντας "δεν γίνεται", "θα σκοτωθούν μεταξύ τους" και λοιπά κουλά. Ε, λοιπόν τώρα που μαζευτήκατε πολλοί, βουρ στον πατσά !!! edit: για το θέμα που αναφέρει ο Vatos στο επόμενο post, εξηγήθηκα μέσω pm.
Vatos_locos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 EDIT και εγώ ζήτησα ταπεινά συγγνώμη γιατί παραφέρθηκα
GoriLLakoS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Που είσαι ρε wizzy? Eλλάδα έισαι ή έξω? Χαίρομαι πολύ παιδιά που το πήρατε τόσο ζεστά..ακόμα και μισός βαθμός βοηθάει και με το παραπάνω..
wizzy Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 @GoriLLakoS: checkαρε τα pm σου, φίλτατε! Όταν θέσω ξανά σε λειτουργία το PC θα προσπαθήσω να συμβάλλω στην προσπάθεια! Προς το παρόν, αρκεστείτε στην ηθική υποστήριξη !!
steliosdj Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 παίζει να μπει bot και εδώ να ποστάρουμε τα benches εδώ και να μπαίνουν στο hwbot ? Ναι , μπορει να γινει . Ομως πρεπει καποιος απο τους moderator εδω να ασχοληθει και να ασχολειται συνεχως . Υπ'οψιν οτι εχει λιγο τρεξιμο ... Μπορει πχ να υπαρξει καποιο λαθος post σε ενα bot και να κολλησει , οποτε μετα δε θα περναει τα επομενα αποτελεσματα . Επισης λαθη στον τροπο καταχωρησης ενος bench μπορουν να δημιουργησουν προβληματακια . Επισης , συχνα γινονται αναφορες (report) αποτελεσματα και πρεπει να εχουμε το νου μας να τα διορθωνουμε . Αν καποιος moderator ενδιαφερεται , μπορω να τον βοηθησω . Ευχαριστω , Stelaras .
Vatos_locos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 ok δύσκολη δουλειά ακούγεται αλλα δεν έχω ιδέα αν κάποιος το αποφασίσει καλο θα κάνει και αυτό
steliosdj Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Διαφορετικα μπορειτε να εγγραφειτε και να κανετε καταχωρησεις σε οποιοδηποτε forum εχει bot της H.O.T.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Ή ακομα και να περνατε αποτελεσματα απεθειας μεσω του site http://www.hwbot.org
littlelouievegos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μπραβο ρε Βασιλη συνεχιστε ετσι.. Και οσοι δεν το εχετε κανει ,δωστε βοηθεια στην ελληνικη ομαδα την χρειαζομαστε.. Μιλαμε για παιδια με τρομερο ζηλο και ικανοτητες σε αυτο που κανουν.. Αφου λυθηκαν και οι προσωπικες διαφορες και ειπαμε να γινουμε μια ομαδα και καλη, δεν εχουμε παρα να στηριξουμε αυτη την προσπαθεια ολοι μας.. Εγω εχω δωσει εδω και πολυ καιρο και θα ξαναδωσω λιαν συντομως..
giorgos th. Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 kai ipopsin,den xreiazetai na exete sistima varvato gia na treksete ta benches.. ola ta sistimata einai kalodexoumena.. pame loipon..
billpeppas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μπραβο ρε Βασιλη συνεχιστε ετσι.. Και οσοι δεν το εχετε κανει ,δωστε βοηθεια στην ελληνικη ομαδα την χρειαζομαστε.. Μιλαμε για παιδια με τρομερο ζηλο και ικανοτητες σε αυτο που κανουν.. Αφου λυθηκαν και οι προσωπικες διαφορες και ειπαμε να γινουμε μια ομαδα και καλη, δεν εχουμε παρα να στηριξουμε αυτη την προσπαθεια ολοι μας.. Εγω εχω δωσει εδω και πολυ καιρο και θα ξαναδωσω λιαν συντομως.. Εεε, εσύ είσαι αλλού δωσμένος. Δεν δίνουμε αντάρτικους πόντους.
Mars_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Και εγώ είμαι ήδη γραμμένος τόσο στη H.O.T. όσο και στα thelab και pctechnology (με το όνομα Mars και όχι Mars_ στα οποία όμως δεν ποστάρω λόγο έλλειψης χρόνου ,αλλά παρακολουθώ τακτικά) και θέλω να ευχαριστήσω τον GoriLLakos για την επίσημη πρόσκληση των μελών του insomnia αν και έχω ένα ψιλοπαραπονο που δεν είχε γίνει νωρίτερα. Όσο για την πρόταση του Vatos να ποστάρουμε benches εδω και να μπαίνουν στο hwbot είμαι υπέρ ,μάλιστα θα το έλεγα και εγώ αν δεν είχε ήδη προταθεί, λαμβάνοντας όμως υπόψη το βαθμό δυσκολίας υλοποίησης της πρότασης τόσο από την πλευρά των Mods ,δηλαδή ότι θα βρεθούν με μπόλικη δουλεία από το πουθενά, όσο και από το γεγονός ότι δεν έχουμε τόσα μελή που να ασχολούνται με τον υπερχρονισμό(να το λέμε και ελληνικά που και που ) σε σχέση με τα άλλα forum κατανοώ απόλυτα και την μη πραγματοποίησή της. Τέλος προς τα πιθανά μελλοντικά μελή της H.O.T. θα επαναλάβω τα λόγια του giorgos th. ότι όλα τα συστήματα είναι καλοδεχούμενα ,μάλιστα πάρτε παράδειγμα το δικό μου περίπου 4ετιας σύστημα(υπομονή που έχω ε; :|) με το οποίο έχω καταφέρει να δώσω στη H.O.T. μερικούς βαθμούς κυρίως χάρη στη έλλειψης ανταγωνισμού στους ίδιους cpu με τον δικό μου(σε ορισμένων cpu τα benches δεν έχει συμπληρωθεί καν η τριάδα,aka εύκολα κύπελλα).Ψιλικατζής θα πείτε πολλοί (και θα έχετε ένα δίκιο) αλλά αν μαζευτούμε π.χ. 50 <<ψιλικατζήδες>> με καμία 10αρια βαθμούς ο καθένας κάτι γίνεται. Κλείνω λέγοντας σε όσους benchάρουν έστω και για την πλάκα τους join the H.O.T. ,για να δώσετε κάνα πόντο να την πάμε στην κορυφή !!!:twisted::twisted::twisted:
littlelouievegos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Εεε, εσύ είσαι αλλού δωσμένος.Δεν δίνουμε αντάρτικους πόντους. Ανταρτικους λεει.. Χαχαχαχ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.