GoriLLakoS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Σας καλησπερίζω όλους και ελπίζω να δεν είσαστε ήδη διακοπές να έισαστε σε ένα μέρος με δυνατό Air Condition. Πρίν απο κανέναν μήνα περίπου ενωθήκαμε οι περισσότερες ελληνικές ομάδες overclocking aka http://www.thelab.gr, http://www.pctechnology.gr και http://www.hwbox.gr σε μία κοινή ομάδα overclocking με το όνομα H.O.T. ! Μέσα σε έναν μήνα καταφέραμε να είμαστε 2οι στον κόσμο και κυνηγάμε να πάρουμε την πρώτη θέση απο το Xtremesystems.org(το οποίο και θα το κάνουμε αργά ή γρήγορα :megreen: ) Kάποια newspost σχετικά με τα επιτεύγματα της ομάδας θα τα βρείτε εδώ : Link # 1 Link # 2 Link # 3 Link # 4 H.O.T. (Hellas OC Team) is the first team to make use of the “one team, multiple forums” feature in rev2.0. Three major Greece forums - Pctechnology-Overclockers, HwBox O/C Team Hellas and TheLab.gr - joined forces and jumped right to the second spot in the community rankings! Only XtremeSystems keeps them from reaching the first spot. Who thought WWIII would be Greece vs U.S.? Σας προσκαλούμε λοιπόν όλους εσάς(όποιος θέλει εννοείται) να μας κάνει join κάνοντας register στο hwbot.org στην ομάδα HOT hellas O/C Team. H διαδικασία μετά είναι σχετικά απλή και ανεβάζεται τα Scores σας είτε απευθείας στο bot είτε σε κάποιο απο τα bot των 3 site. Για περισσότερες πληροφορίες(πώς κάνετε submit τα scores) ρίχτε ένα βλέφαρο εδώ : Help Link # 1 Help Link # 2 Επίσης μην ξεχάσω να πώ πώς σιγά σιγά έρχονται και μέλη απο το pcmagazine, το pcworld, αλλά και το octech και βοηθάνε στον δρόμο πρός την πρώτη θέση.... Πρίν 2 εβδομάδες απέιχαμε 1600 βαθμούς και σήμερα έχουμε κλείσει την ψαλίδα και είμαστε κοντά στους <1000... PS. Αν κάποιος moderator/Admin ενοχλείτε λόγω των πολλών λινκ σε διάφορα άλλα site, παρακαλώ πολύ να το διαγράψει.. GoriLlakoS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 εγώ είμαι μέσα πάντως μονο και μονο που που φτάσαμε ως την θέση που είμαστε μου φτάνει να κάψω και τίποτα τώρα άντε πάμε για κορυφή ελάτε και όλα τα παιδιά από το insomnia να βοηθήσουμε σιγά σιγά όλοι με τα ταπεινά συστήματα μας να δώσουμε βαθμούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoriLLakoS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Άντε παραπονιάρη.. Στο έφτιαξα και εδώ.. Δεν πρέπεινα έχεις παράπονο τωρα πια..ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 όχι μπορώ να το πω κανένα παράπονο ελπίζω να μαζέψει κόσμο τουλάχιστον να μην έφαγες τσάμπα τον χρόνο για το γράψιμο. will see Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 εντάξει ρε παιδιά, όμως έχω κάποιες απορίες... πώς βαθμολογεί αυτό το πράγμα, εννοώ πως, άμα κάνω μια βόλτα την CPU μου στα 3.0-3.2 Ghz θα αξίζει τον κόπο να κάνω όλη την διαδικασία, ή είναι μικρό το Ο/C μου και θα κάνω χειρότερα τα πράγματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 χειρότερα δεν θα τα κανεις καλύτερα θα γίνουν δεν τον δικό μου 4300 έχει πάρει βάθους και στα 3 ghz οποτε ξεκίνα Εδώ είναι αναλυτικά ο τρόπος υπολογισμού των βαθμών http://www.hwbot.org/hwbot.post.do?postId=38 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 ok, τώρα είμαι δουλειά, άμα πάω σπίτι το βράδυ θα το ξεκινήσω... (πιστεύω).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Eιμαι εδω και λιγο καιρο κι εγω μεσα, μισο ποντο μας εχω δωσει, αλλα θα ανεβει πριν να παω διακοπες! (και ναι, ειμαι σε χώρο με δυνατο ερκοντισιον ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
felikas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Λοιπόν, από βδομάδα μπαίνουν cpu & ram στο κουτί και ξεκινάω... Πάμε να τα φάμε τα Αμερικανάκια... Η διαδικασία ακριβώς ποιά είναι; Για πείτε άλλη μια φορά γιατί απο την πολλή τη ζέστη... αποβλακώθηκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μπες http://www.hwbot.org, γινε μελος, κανε join στην ομαδα μας και μετα κανε ''Submit results" κρατωντας παντα ενα σχετικο screenshot. Απλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 άντε παιδιά δώστε μην απογοητεύσουμε τους υπολοιπους αφού μας κάνανε την πρόταση να ανταποκριθούμε ανάλογα εγώ τα δικά μου τα μέγιστα τα έβγαλα μένουν να τρέξω και τα υπόλοιπα benches και μετά πάμε για αλλα κόλπα περιμένω να πάρω νέα μητρική να δούμε τι θα κάνει ψηθείτε και για τίποτα μαζώξεις δεν θα τα κάνει μονο ο γορίλας με τον hipro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Ε καλα αλλο επιπεδο αυτοι... Εγω ψημενος ειμαι παντως, μετα τις 27 αυγουστου ο,τι θελετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 περνα από εδώ καμια μέρα με την μητρική σου και έναν δίσκο να βάλουμε τα δικά μου πάνω να δούμε αν θα ταβανιάσει ο 4300 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Οτι θα ταβανιασει θα ταβανιασει, Το θεμα ειναι να ταβανιασει και ο δικος μου χεχε! Οπως επισης και η vga Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 φέρε ότι θες εσύ από εδώ και κάτι θα κάνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.