Teirecias Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Αγαπητοι WebMasters, του Insomnia κι οχι μονον, οταν κανεις loggin σ' ενα site στο οποιο εισαι μελος, ο-οι διαχειριστες του site εκτος απο το IP σου, μπορουν να "δουν" και αλλα στοιχεια του υπολογιστη σου ? Π.Χ. πως λεγεται ο Administrator η ο user που ειναι την συγκεκριμενη στιγμη στον υπολογιστη η τι λειτουργικο τρεχει η τον κωδικο του συγκεκριμενου υπολογιστη ? κι αν ολα αυτα γινονται, τινι τροπω ενσωματωνονται σ'ενα site ?
HexStatic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 se kamia periptwsi den mporoune na doune tous kodikous apo to pc enws user. Mporoune na doune ti leitourgiko trexei, ti analisi exei i othoni tou, me pio browser surfarei sto net, tin ip tou, apo pia perioxh mpenei sto net, kai alla polla tetia .Pantws se kamia periptwsi den mporei na dei kodikous kai pios user twn windows einai kai tetia .
genius_13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Υπάρχει ομως και μια σελίδα που αν βάλεις την IP του Χ σου βγάζει περισσοτερες πληροφορίες
momotis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Nα ρωτησω και γω κατι.. Υπαρχει περιπτωση να εισαι logged σε 2 διαφορετικα φορουμ(καθενα με διαφορετικο user name) και να μπορει ο admin βλεποντας την ip να ξερει που σερφαρεις ταυτοχρονα κμε ποια user names?Η εστω σε ποιες σελιδες μπαινεις?
louthiros20 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 paidia tou internet explorer to filtro hlektronikou psarematos mporei kai psaxnei kai ta warezsite pou episkeftesai?
poscaman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Υπάρχει ομως και μια σελίδα που αν βάλεις την IP του Χ σου βγάζει περισσοτερες πληροφορίες ειλικρινα περιμενω να μου πεις ποια ειναι αυτη η σελιδα....
Teirecias Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Αγαπητοι WebMasters,του Insomnia κι οχι μονον, οταν κανεις loggin σ' ενα site στο οποιο εισαι μελος, ο-οι διαχειριστες του site εκτος απο το IP σου, μπορουν να "δουν" και αλλα στοιχεια του υπολογιστη σου ? Π.Χ. πως λεγεται ο Administrator η ο user που ειναι την συγκεκριμενη στιγμη στον υπολογιστη η τι λειτουργικο τρεχει η τον κωδικο του συγκεκριμενου υπολογιστη ? κι αν ολα αυτα γινονται, τινι τροπω ενσωματωνονται σ'ενα site ? Να συμπληρωσω λιγο το ερωτημα, μ' ενα παραδειγμα.... εχεις φορητο και συνδεεσαι απο δυο διαφορετικα WI-FI HotSpots με 2 λογαριασμους σου που εχεις σ'ενα site(εχεις φταξει εναν απο καθε WI-FI HotSpot) . O Webmaster του site ξερει οτι εισαι ενας με δυο λογαριασμους ??? :oops::oops::oops:
GabrielConnor Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Ναι. Υπάρχουν πολλοι τρόποι να δεις double accounts.
RapidShade Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 http://www.dnsstuff.com/ το site που ελεγα. Και ποια είναι η παραπάνω πληροφορία που σου δίνει το συγκεκριμένο site? Ρε παιδιά - να ξέρουμε τι λέμε, όχι ότι να ναι...
HexStatic Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Να συμπληρωσω λιγο το ερωτημα, μ' ενα παραδειγμα....εχεις φορητο και συνδεεσαι απο δυο διαφορετικα WI-FI HotSpots με 2 λογαριασμους σου που εχεις σ'ενα site(εχεις φταξει εναν απο καθε WI-FI HotSpot) . O Webmaster του site ξερει οτι εισαι ενας με δυο λογαριασμους ??? :oops::oops::oops: logika ta 2 wifi tha exoune diaforetikes ip ,opote logika den tha uparxei kamia omoiothta ektos kai an briskontai sto idio ip range. tote isws na kiniseis upopsies.
21century Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Παντως καλο ειναι να ρυθμισεις το δικτυο για τυχον προβληματα, οσο για την κινηση υπαρχει το Netops...
danaos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μάλιστα, τι ωραίο site αυτό το dnss.... Του βάζω την ip μου και μου λέει ότι είμαι στην Αθήνα στο Μαρούσι κάτι για Νικόλαος Σπανός κτλ. Μήπως έχω μετακομίσει από τα Χανιά και δεν το κατάλαβα; Αμ εκείνες οι χαζάδες που έχουν ορισμένοι εδώ μέσα; Ξέρετε κάτι ταμπελάκια που σου λένε την ip το λειτουργικό κτλ. Πολύ πετυχημένα, μια μέρα ήμουν με linux και μου έβγαζε ότι έχω vista...
VISMA Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μάλιστα, τι ωραίο site αυτό το dnss....Του βάζω την ip μου και μου λέει ότι είμαι στην Αθήνα στο Μαρούσι κάτι για Νικόλαος Σπανός κτλ. Μήπως έχω μετακομίσει από τα Χανιά και δεν το κατάλαβα; Αμ εκείνες οι χαζάδες που έχουν ορισμένοι εδώ μέσα; Ξέρετε κάτι ταμπελάκια που σου λένε την ip το λειτουργικό κτλ. Πολύ πετυχημένα, μια μέρα ήμουν με linux και μου έβγαζε ότι έχω vista... xaxa γελασα σημερα. πολύ καλος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.