Προς το περιεχόμενο

υπαρχει κανενας provider που να δινει με πολυ λιγα χρηματα γραμμη εως 256

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει κανενας provider που να δινει με πολυ λιγα χρηματα μια παρα πολυ μικρη ταχυτητα ADSL.δηλαδη θυμαμε υπηρχαν καποια στιγμη καποιες ταχυτητες του τυπου 128 η 256.περα πολυ μικρη ταχυτητα αλλα ADSL (δεν πληρωνεις δηλαδη τιποτα παραπανω εκτος απο το παγιο σου)που λογο μικρης ταχυτητας ειναι μικρο.

το θελω αυτο γιατι η χρηση που θα γινει ειναι πολυ συγκεκριμενη και δεν απαιτει παραπανω ταχυτητα.οποτε ειναι κριμα να πληρωσει αδικος για κατι που δεν θα χρησιμοποιησει.(αφου εως τωρα κανει την δουλεια του με dial up)

Δημοσ.

Εχει στο adslgr εναν πινακα με τις τιμες καθε παροχου που ανανεωνεται συχνα. Συμφωνα με αυτον λοιπον, δινει η vivodi adsl με ταχυτητα 128kbps με ?17,85. Κατα τη γνωμη μου ομως δε συμφερει γιατι με τα ιδια λεφτα βαζεις ειτε την 768 της τελλας (φτου κακα :lol:) ή ακομα καλυτερα βαζεις το bundle 768 της οτενετ (γραμμη και συνδρομη) με μολις ?16,50 το μηνα. Και θα χεις και μια ταχυτητα της προκοπης (που λεει ο λογος τωρα). :wink:

Δημοσ.

το ξερω οτι υπαρχουν διαφορα που συμφερουν αλλα επειδη στο σπιτι τωρα εχω ISDN (που συμαινει οτι εχω 2 τηλεφωνικους αριθμους) δεν μου δινουν πολλες εταιριες την δυνατοτητα να κρατησω και τα δυο νουμερα.

και ξεχασα να πω πως σου δινει η vivodi και σταθερη τηλεφωνια.

δηλαδη με 17,85 εχεις 128kbps και 3 ωρες δωρεαν κλησεις και ΟΤΕ bye bye....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...