Tzimmys Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Εβαλα το 0404 δεν ηθελα να βαλω το beta μηπως υπαρχουν τπτ προβληματα.@vespa_boy:Με αυτο to mobo το bios update δεν ειναι καθολου δυσκολο.Κανεις εγκατασταση το ASUSupdate απο το dvd του mobo και απο κει μπορεις να το φτιαξεις πανευκολα. Ωραία αυτά που λες, αλλά αν δεν έχεις εγκαταστήσει ακόμα τα win τι γίνεται? Και επειδή έχω αναβαθμήσει και άλλα bios, σου λέω ότι εκτός περιβάλλον win, δεν είναι απλούστατο. Απάντησέ μου σε παρακαλώ για το raid. Έχεις κάνει στο σύστημά σου?
skarpelos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δικιο εχεις με το bios update εκτος windows γιατι και γω το δωκιμασα αλλα δεν τα καταφερα τελικα γιατι τα updates που κατεβασα ηταν ολα πανω απο 2mb και δεν χωραγαν σε δισκετα...Τωρα αν γινεται απο κανα flashaki δεν ξερω.Οσο για Raid δεν εχω δωκιμασει να φτιαξω.
Tzimmys Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δικιο εχεις με το bios update εκτος windows γιατι και γω το δωκιμασα αλλα δεν τα καταφερα τελικα γιατι τα updates που κατεβασα ηταν ολα πανω απο 2mb και δεν χωραγαν σε δισκετα...Τωρα αν γινεται απο κανα flashaki δεν ξερω.Οσο για Raid δεν εχω δωκιμασει να φτιαξω. Αυτό ακριβώς. Άσε ρε φίλε και τώρα τελευταία με έχει πειάσει και μια γκαντεμιά, χάνω το flashaki μου (καινούριο), το χάνει και η αδερφή μου (επίσης καινούριο, δώρο δικό μου), γίνονται αυτά με τη μητρική... τι να πω.. γαμώτο... :-?
pappous_soulis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 tzimmy εγώ είμαι με το αρχικό BIOS,μ'αυτό που μου έφτασε απο εργοστάσιο.
Tzimmys Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 tzimmy εγώ είμαι με το αρχικό BIOS,μ'αυτό που μου έφτασε απο εργοστάσιο. Ποιο είναι αυτό? Κοίταξέ το λίγο σε παρακαλώ. Εσύ έχεις κάνει raid?
pappous_soulis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Όχι φίλε μου,raid δεν έχω προσπαθήσει να κάνω,αλλά απ'όσα βλέπω και να ήθελα δεν θα μπορούσα. Όσο για το BIOS,πρέπει να είναι το 0123 version.Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος,θα το κοιτάξω. Εdit: στο CPU-Z λέει version 0202.
VagosM Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 kai ego apo tin idia mitriki exo kai doulevi me to bios apo to ergostasio. emena sto Bios Version lei 0202.
BiSoNaSs Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Το Bios Update το κάνεις και απο Flashaki. To Flash Disk ανγνωρίζεται κανονικά παιρνει γράμμα Κανονικα, και sto ezflash απλα αντι για Α: δισκέτα , διαλέγεις το γράμμα του flash και εν συνεχεία το file (BIOS). Αυτό με το raid βρε jimmy, μου κάνει εντύπωση. Κάθησα απο περιέργια και googlara λιγο και ένα σωρό κόσμος έχει κάνει raid σε P5K κανονικα. Δεν αποκλειω ποτέ το ενδεχόμενο να έχει και προβλημα η μητρική σου , αλλα δεν παυει να μου κάνει εντύπωση οτι χτυπάει το raid.Διάβασα και τα άλλα Post σου που έχεις κάνει, για το προβήμα , αλλα σε κανένα POST δεν εξηγείς κανονικά βήμα προς βήμα τι κάνεις και που ακριβώς εμφανίζει το πρόβλημα .. Βημα προς βήμα όμως για να καταλάβουμε, απο τις ρυθμίσεις που κάνεις στο bios για το Raid και μετά. Ολη την διαδικασία. ΠΧ, δεν σε αφήνει να φτιάξεις το Array πετάει πρόβλημα εκέι, η κολάει 'οταν πας να φορτώσεις Windows Στην F6 διαδικασία την ώρα που πάς να εγκαταστήσεις τον Driver ?,η μήπως έχεις βάλει windows με ένα σκληρό , και μετά προσπαθέις να το κάνεις Raid 0 με έναν δέυτερο , μέσα απο Widnows και τον Intel storage manager ???
Tzimmys Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Επειδή βλέπω πολύ αμφισβήτηση, ορίστε μερικά link όπου αναφέρουν τα προβλήματα που λέω: http://forum.pcstats.com/showthread.php?t=40031 http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1210126 http://www.overclock.net/intel-motherboards/215607-p5k-deluxe-overclocking-failed-error.html Και κάτι από την όδια την Asus: http://support.asus.com/faq/faq.aspx?SLanguage=en-us&model=P5K%20Deluxe Και φίλε μου μιλάμε για την deluxe. Μπορεί να το ξέρεις, απλά για να τα βάζουμε όλα κάτω. Επίσης bios update έκανα με flashaki, απλά λέω ότι για το bios θα έπρεπε να έχουν τη προνοητικότητα και να το κάνουν να χωράει σε δισκέτα. Επίσης εγώ φίλε μου δεν βρήκα ούτε έναν να έχει καταφέρει να κάνει raid σε αυτή τη μητρική. Αδερφέ, επειδή βλέπω πως έχεις γνώσεις περι raid ενώ εγώ πρώτη φορά ασχολούμε, αν θέλεις κοίτα στο άλλο post μου για να τα γράψω μια φορά. Είναι αυτό που λέει "Μακρίά από την P5K Deluxe" Ευχαριστώ
toxotis70 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Εχω κι εγω την ιδια mb και εχω το εξης προβλημα... Στο μανουαλ της μβ (οσον αφορα το wifi ) αναφερει οτι μπορει να λειτουργησει to wireless network και σε sleep mode του Pc !!! Εγω ομως δεν εχω καταφερει να το κανω να δουλεψει σε sleep mode. Το εχει δοκιμασει κανεις ?
vespa_boy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Εχω κι εγω την ιδια mb και εχω το εξης προβλημα...Στο μανουαλ της μβ (οσον αφορα το wifi ) αναφερει οτι μπορει να λειτουργησει to wireless network και σε sleep mode του Pc !!! Εγω ομως δεν εχω καταφερει να το κανω να δουλεψει σε sleep mode. Το εχει δοκιμασει κανεις ? Καλημέρα φίλε Toxoti, πως τα καταφερες να μετατρεψεις το wireless σε access point? Όταν κανω την αλλαγή από το κατάλληλο Interface τοτε χάνω την σύνδεση από το δίκτυο (την κάρτα δικτύου). Τι γινεται ακριβώς υπάρχουν τιποτα tips που θα με βοηθούσαν???? Ευχαριστώ, Απόστολος
toxotis70 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Se winxp υπαρχουν 2 τροποι να το κανεις. Απο το δικο της wizard (solo wifi) και απο τα ιδια τα windows , αφου πρωτα τικαρεις το zero windows wifi στο προγραμμα της asus. Emena antiueta moy doyleyei mia xara σε access point αλλα δεν δουλευει σε sleep mode.
vespa_boy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Σου ειναι ευκολο να δωσεισ μερικες οδηγίες για τον ενα η τον αλλο τροπο?
Tzimmys Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Πάντως όσον αφορά τη δημιουργία του raid 0, το πρόβλημα διορθώθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.