Προς το περιεχόμενο

ASUS P5K-E Deluxe Wifi-AP. Πρόβλημα!!!

vespa_boy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στο "Aυτο" το Bios δεν βάζει ότι timmings νανε. Διαβάζει το SPD των μνήμων και βάζει οτι τιμές πάρει απο το SPD . Το SPD έχει timmings για όλες τις βασικές συχνότητες που μπορεί να τρέξει η μνήμη

Οποτε αν υπάρχει προβλημα κάπου, υπάρχει σε Ασυμβατότητα του Mobo με τον προγραμματισμό του SPD της μνήμης .

Οπότε αυτό το πρόβλημα θα φτιάξει μόνο αν η Asus το αναγνωρίσει σαν πρόβλημα, και το διορθώσει με κάποιο Βιος update

Λάθος κάνεις, και αν είχες δουλέψει μια P5K Series μητρική θα ήξερες ότι βάζει από μόνη της πολύ σφιχτά timings, και επίσης με ένα απλό λάθος ( π.χ. πολύ υψηλό Transaction Booster ) παίρνεις los bullos...

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λάθος κάνεις, και αν είχες δουλέψει μια P5K Series μητρική θα ήξερες ότι βάζει από μόνη της πολύ σφιχτά timings, και επίσης με ένα απλό λάθος ( π.χ. πολύ υψηλό Transaction Booster ) παίρνεις los bullos...

Αν το P5k Series βάζει σφιχτά timmings το κάνει το Bios Δεν παίζει σωστά με τον προγραμματισμό του SPD της μνήμης, και στο ξαναλεω τελευταία φορά όλα γίνονται με μία αρχή , και η αρχή εδώ είναι το BIOS να παρει πληροφορίες απο το SPD της μνήμης για το τι timmings θα βάλει . ΔΕΝ βάζει το MOBO timmings . TO BIOS βάζει timmings , και αν υπάρχει τέτοιο θέμα θα συνεχίσεις να τρώς los bullos μεχρι να κάνεις Bios Update και να ελπίζεις οτι η Asus το διορθωσε.

Και εσύ που έχειs αυτήν την ΠΟΛΥΕΤΗ εμπειρία με τα P5K που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και εμπειρία πάνω και στα Bios releases τους να googlareis λιγο τί ειναι το SPD , πριν απαντήσεις.

Δημοσ.

Πιστεύεις πως χρειάζεται να σου απαντήσω όταν το ρίχνεις στην ειρωνία όταν δεν μπορείς να απαντήσεις στον άλλον ?

Το τι εμπειρία έχω εγω, άστο να το ξέρω εγω και όποιος με ξέρει, δεν με νοιάζει τι θες εσύ και τι πιστεύεις για εμένα.

Άντε και καλά μυαλά, welcome to my ignore list #16.

Δημοσ.
Πιστεύεις πως χρειάζεται να σου απαντήσω όταν το ρίχνεις στην ειρωνία όταν δεν μπορείς να απαντήσεις στον άλλον ?

Το τι εμπειρία έχω εγω, άστο να το ξέρω εγω και όποιος με ξέρει, στα παπάρια μου τι θες εσύ και τι πιστεύεις για εμένα.

Άντε και καλά μυαλά, welcome to my ignore list #16.

Για την πρωτη παραγραφό σου εχω να πω οτι σου απάντησα 2 φόρες και δεν λές να καταλάβεις την απάντηση... για περισοτερες απαντήσεις go google.

για την δευτερη παράγραφο αναφερθηκα στην εμπειρία σου , επειδή αναφέρθηκες στην εμπειρία μου , και γενικά μιλαγαμε για ένα ολοκαινουργιο motherboard που ακόμα και να το έχεις δουλεψει σήμερα , αυρίο μπορει να βγεί ενα Bios update και αυτά που νομίζει η εμπειρία σου για προβληματα στο p5k αλυτα, αυριο να μην υπάρχουν.

Οσο για την τρίτη παράγραφο σου και την πιο συναρπαστική , Αν θές να βάλεις κάποιον σε ignore list, να το κάνεις χωρίς να το γράφεις σε post .

Διότι όταν το γράφεις σε POst , απλα μου δίνεις να καταλάβω οτι το κάνεις απλός για τις εντυπώσεις και τα προσχύματα και για να μας πεις κάτι με το τροπο σου, όπως θα το έλεγε ενα 12 χρόνο παιδάκι .

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο που αναφερεται για τα αναβοσβηματα μετα το ρευμα το κανουν ολες οι μητρικες με το P35 chipset, οπως και η δικια μου :)

Δημοσ.
Αυτο που αναφερεται για τα αναβοσβηματα μετα το ρευμα το κανουν ολες οι μητρικες με το P35 chipset, οπως και η δικια μου :)

Δεν μιλάμε για το αναβόσβημα , αυτό γίνεται ακόμα και σε μερικά 965 chipsets. Αλλο είναι το προβλημα διάβασε το αρχικό POST .

Δημοσ.

Εγώ πάντως πέρα απο αυτό έχω σταθερό το σύστημά μου. Όμως αυτό με την επανεκκίνηση που περιγράφει ο thread starter το κάνει και σε μένα..:???:

Δημοσ.
Εγώ πάντως πέρα από αυτό έχω σταθερό το σύστημά μου. Όμως αυτό με την επανεκκίνηση που περιγράφει ο thread starter το κάνει και σε μένα..:???:

η επανεκκίνηση που λέει ο pappous_soulis είναι ότι με οποιαδήποτε αλλαγή των Bios setings μετά το save των new setings σβήνει και ανοίγει χωρίς να δίνει καμιά εντολή στην οθόνη...

όταν πάλι το ξανά ανοίξεις σου έχει 2 επιλογές:

1)enter bios setings

2)continue with defult setings..

με λίγα λόγια όπως και να το πάρεις πάλι σε default setings θα καταλήξεις...

Δημοσ.

Εγω γιατί βάζω μεγάλο στοίχημα ότι αν το παιδί μου πεί αυτά που χρειάζομαι θα του την κάνω να δουλεύει κανονικά και τέλεια ? :)

Δημοσ.

Καλησπερα και Sorry για το off-topic.Bill καπου ειχα δει σε ενα post σου οτι το Everest δεν ειναι ακριβες με τη μετριση θερμοκρασιων στους Core 2 Duo και το παρατηρησα και γω σημερα που εκανα αναβαθμηση.Μου δειχνει 12 βαθμους idle με μια zalman 7700!!Απ'οτι ειχα δει ειχες προτεινει ενα αλλο προγραμματακι για τη θερμοκρασια της CPU αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται.Μπορεις να με διαφωτισεις?:-D

Δημοσ.

Τελικα και αυτο 12 μου εδειξε και απ'οτι ειδα στο net εχω τη τελευεταια version του everest αρα ειναι σωστα τα αποτελεσματα αλλα αυτο δεν τα κανει και λογικα πιστευω.Μου κανει τρομερη εντυπωση...Δεν ακουγεται καπως με αεροψυξη να εχω 12 βαθμους?

Δημοσ.
Εγω γιατί βάζω μεγάλο στοίχημα ότι αν το παιδί μου πεί αυτά που χρειάζομαι θα του την κάνω να δουλεύει κανονικά και τέλεια ? :)

Καλημερα σας και παλι!

Βillpeppas, θελεις να μου πεις τι θελεις να ξερεις ακριβως για να με βοηθήσεις?

Βασικα παιδια αν καταλαβα καλα το πιο πιθανο ειναι να χρειαστεί να περιμενω Bios Update από την Asus??? Λετε να προσπαθήσω σημερα κιόλας???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...