Deco Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Ξέρει κανείς από που μπορώ να αγοράσω την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών?
GabrielConnor Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 ΕΙναι κάρτα για laptop, δεν πωλείται ξεχωριστά.
Deco Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μόνο απο μεταχειρισμένα μπορω να βρω δηλαδή?
bgeorgalas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μόνο απο μεταχειρισμένα μπορω να βρω δηλαδή? deco δες εδώ: http://www.mxm-upgrade.com/ και ψάξε και για παλιότερα Threads στο forum έχει ξαναγίνει συζήτηση.... Για μεταχειρισμένα, μια και χτες χάζευα στο ebay έπεσα πάνω σε μια μεταχειρισμένη από αγγλία....(η δημοπρασία πρέπει να λήγει σε κάνα 2ημερο αν θυμάμαι καλά....) ελλάδα δεν ξέρω που μπορεί να βρεις....Μιας και η fujitsu της\ν χρησιμοποιούσε στα Laptop της, μήπως αν επικοινωνούσες μαζί τους? Η σε κανένα συνοικιακό μαγαζί με pc....λογικά αν την ζητήσεις θα στην φέρουν....το πόσο θα την πληρώσεις είναι άλλο θέμα....
21century Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Ερωτηση, η Ge force 7200 ποσοη ενσωματωνμενη μνημη διαθετει τελικα για ενα φορητο ενδιαφερομαι..
Deco Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 deco δες εδώ:http://www.mxm-upgrade.com/ και ψάξε και για παλιότερα Threads στο forum έχει ξαναγίνει συζήτηση.... Για μεταχειρισμένα, μια και χτες χάζευα στο ebay έπεσα πάνω σε μια μεταχειρισμένη από αγγλία....(η δημοπρασία πρέπει να λήγει σε κάνα 2ημερο αν θυμάμαι καλά....) ελλάδα δεν ξέρω που μπορεί να βρεις....Μιας και η fujitsu της\ν χρησιμοποιούσε στα Laptop της, μήπως αν επικοινωνούσες μαζί τους? Η σε κανένα συνοικιακό μαγαζί με pc....λογικά αν την ζητήσεις θα στην φέρουν....το πόσο θα την πληρώσεις είναι άλλο θέμα.... Έχω το amilo 1667 και το έχω στείλει αλλά ζητάνε 450 ευρω για motherboard + κάτι κωλοέξοδα. Επομένως η μόνη λύση που μένει ειναι να βρω μεταχειρισμένη κάρτα. Thx for the help anw
bgeorgalas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 είναι θέμα Motherboard ή πρόβλημα της ΑΤΙ? τελικά? το σου είπαν από το service?
skullman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Έχω το amilo 1667 και το έχω στείλει αλλά ζητάνε 450 ευρω για motherboard + κάτι κωλοέξοδα. Επομένως η μόνη λύση που μένει ειναι να βρω μεταχειρισμένη κάρτα. Thx for the help anw Να σου πω την αλήθεια, σκεφτόμουνα να αναβαθμίσω το λαπτόπι με μια 7600 από το site που είπε ο φίλος bgeorgalas. Μέχρι ποιό ποσό θα έδινες για την χ700 που έχω απάνω (ίδιο λάπτοπ με το δικό σου) και θα μπορείς να κάνεις υπομονή ώσπου να έρθει η άλλη και να την βάλω απάνω?
Deco Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 είναι θέμα Motherboard ή πρόβλημα της ΑΤΙ? τελικά? το σου είπαν από το service? Μου έιπανε motherboard αλλά έχω δοκιμάσει με άλλη κάρτα και δουλέυει κανονικά.
skullman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Έχω το amilo 1667 και το έχω στείλει αλλά ζητάνε 450 ευρω για motherboard + κάτι κωλοέξοδα. Επομένως η μόνη λύση που μένει ειναι να βρω μεταχειρισμένη κάρτα. Thx for the help anw Τώρα που το πρόσεξα, τι σχέση έχει η μητρική με την κάρτα γραφικών? Το λάπτοπ είναι MXM Upgradable, δηλαδή η κάρτα γραφικών αποτελεί χωριστό τμήμα, αφαιρούμενο, το οποίο μπορεί πολύ εύκολα να αντικαταστήσει κάποιος τεχνικός ώστε να δει τι του φταίει. Οπότε διευκρίνησέ μας, η μητρική έχει πρόβλημα ή η κάρτα γραφικών? Και το πρόβλημα πως προέκυψε? Έγινε κάτι ή απλά σταμάτησε να δουλεύει?
bgeorgalas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 και εμένα θα με ενδιέφερε να μάθω πως σου προέκυψε το πρόβλημα....(μιας και έχω το ίδιο μηχάνημα....)
Deco Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Έπεζα ένα παιχνίδι (Commandos Strike Force) και ξαφνικά έκανε κατι κάθετες γραμμές γραμμές στην οθόνη. To κανα restart και πάλι τα ίδια. Την επομένη μέρα δεν έδειχνε τπτ η οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.