Προς το περιεχόμενο

WIDESCREEN ή ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΟΘΟΝΗ??

nio56

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα το προβλημα ειναι το εξης:

Το pc μου ειναι παλιο και φοραει καρτα γραφικων GForce 4 ... στα 64MB με μεγιστη αναλυση τα 1280x800 (ανανεωση στα 60 Hertz). Εαν παρω Widescreen (αυτο θελω κιολας) θα υπαρχει προβλημα με τις αναλυσεις? θα δειχνει καθαρά και ωραια?

Μη μου βγαζει τεραστια εικονιδια και γραμματα.

• Moderators
Δημοσ.

Κατ αρχας θεμα με widescreen ή οχι υπαρχει και πολυ προσφατο κιολας.

Δευτερον, καλωσηλθες!

Τριτον, εαν αυτη ειναι η μεγιστη αναλυση που υποστηριζει η vga σου (χλωμο το κοβω αλλα τεσπα), τοτε ΔΕΝ σου κανουν οι widescreen...

Δημοσ.

Γιώργο μου φαίνεται πως το παιδί ρωτάει αν η κάρτα του το υποστηρίζει και όχι τι είναι καλύτερο...

Κοίταξε εγώ νομίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί εγώ το PC μου με κάθε διαφορετική οθόνη που το συνδέω μου βγάζει και διαφορετικές αναλύσεις.

Αν είμαι κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Δημοσ.

αν θες να δουλέψει σωστά η widescreen καλό θα ήταν να έπερνες και μια πιο καινούρια καρτούλα.

• Moderators
Δημοσ.

Η χειροτερη wide εχει αναλυση 1440x768 οποτε με max 1280 δε το βλεπω και πολυ καλα...

ΑΛΛΑ νομιζω οτι η GF4 εχει 2048 max!?

Δημοσ.

όπως θα δεις εδώ η κάρτα σου σηκώνει ανάλυση μέχρι 2048x1536 οπότε για desktop εφαρμογές δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. οπότε πας άφοβα για wide screen.

ελπίζω να μην έχεις 3d απαιτήσεις για gaming κλπ

Δημοσ.

ρε παιδεs δωστε κανενα λινκ να δω τιs 24" τηs DELL.

Ψαχνω αλλα δεν εχω βρει κανενα λινκ που να εχει λεπτομερειεs,τιμεs κ.λ.π.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια.

Η χρηση της οθονης ειναι κυριως για εφαρμογες και ταινιες.

H καρτα γραφικων μου ειναι η GForce4 Ti 4200 64 MB. Βρηκα αυτο το link

αλλα δεν βγαζω και πολυ ακρη.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι και 1920x1080 θια σου παιξει, αρκει να εχεις καλο επεξεργαστη γιατι αλλιως θα κολλαει σε βιντεο τετοιας αναλυσης...

Edit: ΑΑΑαααααα 1440 αναλυση τοτε ε?

Οκ θα τη σηκωνει :)

• Moderators
Δημοσ.

Α64 3500+?

Λογικα δεν θα εχεις προβλημα σε HD video.

Αλλα παρε και μια καλυτερη καρτουλα να ηρεμησεις... :P

Δημοσ.

Η Cpu ειναι η απλη στα 2,2. 32bit. Απο τις παλιες. Το θεμα ειναι πως δεν μπορω να αλλαξω VGA γιατι ειναι AGP (πιστευω πως δεν αξιζει να δωσω λεφτα για AGP). To θεμα ειναι οτι παρα την καθυστερηση θα δειχνει καλα? Ποσο καθυστερηση θα εχει.

Δημοσ.

θα λειτουργησει μη φοβασαι....εφαρμογες αν δεν ειναι γραφιστικες/βιντεο και παλι μια χαρα θασαι....λειτουργησα μια χαρα μια τετοια καρτουλα σε 22αρα wide

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...