Tzimmys Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Καλημέρα. Μόλις ήρθε η μητρική μου (P5K Del) και θέλω να τη βάλω στο κουτί. Μπορώ ή πρέπει να περιμένω να έρθει ο επεξεργαστής πρώτα? Μην τη βάλω πάνω τώρα και χρειάζεται να τηυ ξαναβάλω για να συνδέσω τον επεξεργαστή. Ευχαριστώ.
nikosl Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 μπορείς να τη βάλεις, αλλά γιατί να το κάνεις?? Θες να δυσκολέψεις τη ζωή σου?? Πρέπει μετά να χώνεις μέσα το χέρι σου για να συνδέσεις ότι χρειαστεί + οτι δεν θα βλέπεις καλά τί κάνεις..
status Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Όλα εκτός οποιαδήποτε κάρτα Pci συνδέονται εκτός του ΑΤΧ για να γίνει ποιό ευκολή η ζωή σου όπως είπε κ ο προλαλήσαντας
Tzimmys Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 μπορείς να τη βάλεις, αλλά γιατί να το κάνεις?? Δε ξέρεις? Είμαι ενθουσιασμένος, θέλω να ασχοληθώ μ'αυτό και ο επεξεργαστής θα ρθει από βδομάδα.
Tzimmys Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Είδα τώρα που το κοίταξα καλήτερα στο manual της μητρικής ότι για να βάλω τον επεργ θα πρέπει πρώτα να έχω βάλει τη μητρική στο κουτί. Θα το κάνω. Ευχαριστώ όπως και να έχει για τις απαντήσεις σας.
Kagkouros Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 και θα αφήσεις το κουτί πάνω σε ένα τραπέζι ή θα το ξαναβγάλεις από κάτω θα το ξανανοίξεις για να βάλεις τον επεξεργαστή?
Sadamiraq Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δε ξέρεις? Είμαι ενθουσιασμένος, θέλω να ασχοληθώ μ'αυτό και ο επεξεργαστής θα ρθει από βδομάδα. Και ποιος δεν ειναι οτι παιρνει οτιδηποτε καινουργιο?:mrgreen:
Tzimmys Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 ή θα το ξαναβγάλει από κάτω θα το ξανανοίξει για να βάλεις τον επεξεργαστή? Τι εννοείς? Είδα στο manual πως λέει ότι το cpu heatsink με το fun, όταν είναι τα μανήσια της Intel, απλά κουμπώνουν από πάνω. Απλά!!! Δεν έχει "βίβωνε-ξεβίδωνε". Και ποιος δεν ειναι οτι παιρνει οτιδηποτε καινουργιο? Σωστός!!!!
RapidShade Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Καλά.. βάλτα πρίν το βάλεις στο κουτί.. γιατί το "απλά κουμπώνουν πανω" το έχω δει με τις ψύκτρες της Intel τις μαμίσιες... (πχ. P4)... Δεν εχουν καμια βίδα - αλλά άντε βγάλε εσύ τα πλαστικά ποδαράκια από τη βάση στο mobo χωρίς να τα σπάσεις ή χωρίς να κάνεις το χέρι σου σαν γαλλικό οκτώ κλπ κλπ... Εν πάσει περιπτώσει - η επιλογή είναι δική σου. Κανείς δεν πέθανε από μια τέτοια απόφαση
Kagkouros Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 σόρρυ εννοώ όταν θα βάλεις την μητρική μέσα στο κουτί, το κουτί θα το αφήσεις πάνω στο τραπέζι ανοιχτό μέχρι να βάλεις και τον επεξεργαστή? ή θα το έχεις κουμπώσει (βάλει τα πλαϊνά) και μετά θα τα ξαναβγάζεις....
Tzimmys Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 σόρρυ εννοώ όταν θα βάλεις την μητρική μέσα στο κουτί, το κουτί θα το αφήσεις πάνω στο τραπέζι ανοιχτό μέχρι να βάλεις και τον επεξεργαστή? ή θα το έχεις κουμπώσει (βάλει τα πλαϊνά) και μετά θα τα ξαναβγάζεις Το δεύτερο θα κάνω (το έκανα ήδη). Τώρα αυτά δεν είναι κόπος, καταλαβαίνεις, καινούριο pc. Καλά.. βάλτα πρίν το βάλεις στο κουτί.. γιατί το "απλά κουμπώνουν πανω"το έχω δει με τις ψύκτρες της Intel τις μαμίσιες... (πχ. P4)... Δεν εχουν καμια βίδα - αλλά άντε βγάλε εσύ τα πλαστικά ποδαράκια από τη βάση στο mobo χωρίς να τα σπάσεις ή χωρίς να κάνεις το χέρι σου σαν γαλλικό οκτώ κλπ κλπ... Το manual δεν τα έλεγε έτσι. Αν πόσταρες πιο νωρίς ίσως να το ξανασκεφτόμουνα. Αλλά όπως λες: Κανείς δεν πέθανε από μια τέτοια απόφαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.