AzaZyL Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Κανείς; Ναι θα σου απαντήσουν εσένα 4:00 το πρωί εάν έχει bleeding η lg...
Soth Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Την παλεύεις; τα 2 post είχαν διαφορά 1 βδομάδα, και όταν γράφεις κάτι 4 το πρωί δεν περιμένεις απάντηση στις 5. Τότε μπορούσα τότε το έγραψα. Εσύ τι ζόρι τραβάς;
sl028 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Η M208WA-BZ είναι ξεκούραστη για τα μάτια? Την θέλω για όλες τις χρήσεις... Πχ. στο office μπορείς να κάθεσαι με τις ώρες? Η μήπως είναι καλύτερο να πάω σε mva panel? Ομως και τα 8ms που δινουν τα mva ειναι υπερβολικά για ταινίες, παιχνίδια... :\
gfilippas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Θα μπορούσε κάποιος κάτοχος να απαντήσει στον sl028? Επειδή και μένα με απασχολεί το πόσο ξεκούραστη είναι σε σχέση με τις άλλες οθόνες. Όχι σαν tv αλλά σαν οθόνη υπολογιστή.
dakangr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Μαγκες, την πηρα πριν απο 4 μερες απο e-shop, και την δευτερη μερα παρατηρησα ενα καμμενο πιξελ. Πηγα απο το e-shop και μου ειπαν πως ειναι ευθυνη της εταιρειας. Πηρα την LG και μου ειπαν πως 0 πιξελ ισχυει μεχρι 19 ιντσες, και για να ισχυσει η αντικατασταση, ισχυει το ευρωπαικο στανταρ που ειναι 6 καμμενα πιξελ στο ενα εκατομμυριο, δηλαδη σε μενα λεει που ειναι 20 ιντσων, γυρω στα 10 καμμενα. Ξερετε κατι διαφορετικο, η θα μεινω με το καμμενο πιξελ. Σημειωτεον, ειναι στρογγυλο και οχι τετραγωνο, χωρις να ξερω αν παιζει καποιο ρολο. Τελος ,καποιο τροπο να καψω αλλα 9 πιξελ υπαρχει;;;; Ευχαριστω εκ των προτερων
Mystirios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Εμένα πάντως με κουράζει στα μάτια εστω και με πολύ χαμηλό brightness. Έπαιξα αρκετά με τις ρυθμίσεις της LG και της κάρτας γραφικών για να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα , αλλα και πάλι αν και την έχω αρκετά μακριά (1.5μ πάνω κάτω) ειδικά τη πρώτη μέρα που ψιλοέλιωσα μες στη τρελή χαρά μπροστά στο monitor , μετά είχα πονοκέφαλο. Γενικά με tft οθόνες δεν έχω πολύ εμπειρία / μέτρο σύγκρισης , αλλα σε αντίθεση με την παλιά 17αρα αθάνατη CRT με κουράζει πολύ
kopa88 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 την εχω την οθονη και ολα πανε τελεια. ΧΒΟΧ 360 με compoment, TV, PC ολα μαζι ανοιχτα και αλλα ζεις με ενα πατημα απο το control.
ppetr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Contrast 50 Brightness 30 6500K Φαίνεται ξεκούραστη αλλά πάλι ενοχλεί. Καμιά ιδέα? Όσο για το TV, παίζει μια χαρά με την κεντρική κεραία. Επίσης έχει αυτόματη εναλλαγή στο ΣΚΑΙ σε 16/9 και το 14/9 για τους "κολλημένους" σταθμούς που παίζουν 16/9 σε 4/3 (λέγε με F1 στον ALPHA). Παρατήρησα και ότι κάποιες εκπομπές-ταινίες των κρατικών (συγκεκριμένα ΕΤ 1 & ΕΤ 3), τα γύρισε αυτόματα σε 16/9. Μίλάω για τη ρύθμιση Original.
gfilippas Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Ερώτηση προς τους κατόχους: Εγγραφή από την τηλεόραση στον σκληρό μπορεί να γίνει; και πως;
ppetr Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Ερώτηση προς τους κατόχους:Εγγραφή από την τηλεόραση στον σκληρό μπορεί να γίνει; και πως; Στο θέμα της τηλεόρασης, είναι κανονική τηλεόραση, δηλαδή δέχεται την κεραία από πίσω. Άρα ό,τι εγγραφή μπορείς να κάνεις με οποιαδήποτε άλλη συμβατική τηλεόραση, μπορείς και με αυτή. Εκτός και αν αγοράσεις extra συσκευή για αυτή τη δουλειά. BTW φαίνεται πως είναι καλύτερα με Contrast 40 Brightness 40
ppetr Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Αν δεν ήταν έτσι, δε θα έπαιζε αυτόνομα σαν συσκευή.
147_gtm Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Καλημερα παιδια ειμαι καινουργιος εδω.Ηθελα να ρωτησω εαν η συγκεκριμενη υποστηριζει HDMI διοτι στο e-shop δεν αναφερει στα χαρακτηριστικα της κατι τετοιο και σε αλλο site αναφερει πως υποστηριζει.Θα ηθελα να μου καποιος ο οποιος την εχει αγορασει.Ευχαριστω! ΥΓ:Βασικα σκεφτομουνα και αυτη http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1010646 αλλα δεν θελω τοσο μεγαλη απλα και αυτη λεει οτι υποστηριζει HDMI.Αποψεις?
ppetr Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Η LG ΔΕΝ έχει HDMI. Τώρα η άλλη που λες δεν είναι ακριβή, αν θες να την πάρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.