liberostelios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Γινεται μεσω προγραμματος PIP με καρτα τηλεορασης... (ειτε εσωτερική ειτε καλή εξωτερικη) Αυτό το έχω υπόψη μου. Έχω μια "πεταμένη" κάρτα τηλεόρασης που κάνει τα... βασικά οπότε μπορώ να τη χρησιμοποιώ για όταν έχω ανοικτό το PC και θέλω να βλέπω σε μια γωνίτσα κάποιο πρόγραμμα... Ευχαριστώ για την απάντηση...
luckysluckys Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Πήρα και εγω ρε παιδια την Lg M228WA-BZ και περα απο τα θετικα ή αρνητικα της που εχουν ειδη αναφερθει στο forum, αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την βαση της οθονης και το γεγονος οτι δεν γερνει η οθονη καθολου προς τα πισω αλλα ουτε και προς τα εμπρος, μενει σταθερα σε μια κλιση 90 μοιρων και λιγο πιο πισω. Με αποτελεσμα οταν αραζω στο κρεβατι που ειναι χαμηλοτερα απο την οθονη να μην μπορω να την εχω ουτε καν σε ακριβως καθετη σταση, και να εμφανιζεται καποια παραμορφωση στον φωτισμο της οθονης. Μηπως εχει καποιο κουμπι που κλειδωνει την οθονη σε αυτην την θεση και δεν το εχω βρει; Ειχατε το ιδιο προβλημα;
passenger57 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 παρε ένα μπράτσο για την οθόνη...βάλε το στο γραφείο σου να την κινεις προς όλες τις κατευθύνσεις
djmanosv Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 paidia tin agorasa ti sigekrimeni othoni, me tin intel gm 965m karta grafikwn kai ti xrisimopoio san extended monitor alla exo provlima dioti mou kanei nera sinexeia san na ftaiei to ratio refresh adimetopizei kaneis provlima paromoio ? i karta grafikwn einai i kainourgia tis intel 965 gia foritous alla de mou dixnei oute tin analisi sta 1680 ti na kanw? tv kai ps2 paizei kanonika, apla otan kounao to mouse einai san na xtipaei ena kinito dipla se mia crt !!
zaxoys Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 2 Ερωτησούλες για όποιους την έχουν 1) Σαν TV δουλεύει εντελώς ανεξαρτητα αό το pc? Δηλαδή με το remote control ακόμα και αν δεν είναι συνδεδεμένη καν με το pc και μόνο με την κεραία δουλεύει σαν οποιαδήποτε lcd τηλεόραση? Επειδή είναι wide έχει παραμόρφωση όαν δείχνει tv? 2) Σαν οθόνη γενικότερα η απόδοση της είναι παρόμοια με αυτή των φθηνών μοντέλων της lg η χειρότερη? Με λίγα λόγια είναι αξιοπρεπής οθόνη?
Kagkouros Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι η οθόνη μπορεί να δουλέψει και ανεξάρτητα σαν τηλεώραση με παραμώρφωση στην εικόνα αλλά μπορείς να βλέπεις σαν νορμάλ μέσο ενός κουμπιού στο τηλεχειρηστήριο. Σαν οθόνη υπολογιστή είναι μια χαρά με μόνο μειωνέκτητα τα 5ms χρόνου απόδοσης, όχι ότι έχω δει καμία διαφορά αλλά άμα παίζεις παιχνίδι για 8+ συνεχώμενες ώρες καλύτερα είναι να πάρεις μια με 2... Κατα τα άλλα είναι μια χαρά!
aureliano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 2 Ερωτησούλες για όποιους την έχουν /QUOTE] 1) Ναι. Έχει tuner επομένως λειτουργεί σαν TV αυτόνομα. Προφανώς αναφέρεσαι σε τηλεοπτικό σήμα 4/3. Η default ρύθμιση "τραβάει" την εικόνα στα άκρα για να γεμίσει όλη την οθόνη, αν προτιμάς όμως μπορείς να διατηρήσεις την κανονική αναλογία 4/3, με μαύρες γραμμές αριστερά/δεξιά. 2) Δεν την έχω συνδέσει ακόμα με PC, υποθέτω πως ναι, να είναι αναλογης ποιότητας με οθόνες με ανάλογα specs. Όλοι πάντως λένε πως είναι κορυφαία value-for-money, ειδικά αν την προορίζεις για διπλή χρήση!
Soth Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα κι από μένα, ενδιαφέρομαι για το 20άρι, λόγω τιμής / specs. Έχω δοκιμάσει ήδη το L206WTQ-WF, σαν οθόνες είναι ίδιες? Δηλαδή η διαφορά είναι μόνο στο tv-tuner?
heyou Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Εχει συνδέσει κανείς κονσόλα παιχνιδιών στην είσοδο component? Υποστηρίζει ανάλυση 480p που 'βγάζει' το Nintendo Wii?
luckysluckys Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι υποστηρίζει όλες τις αναλύσεις από 480p-1080i ,το wii στα 480p δείχνει super.
Kagkouros Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα κι από μένα, ενδιαφέρομαι για το 20άρι, λόγω τιμής / specs. Έχω δοκιμάσει ήδη το L206WTQ-WF, σαν οθόνες είναι ίδιες? Δηλαδή η διαφορά είναι μόνο στο tv-tuner? ε εντάξει έχει και 3 παραπάνω ms απόδοση (μειωνέκτημα) αν παίζεις πολύ
parkos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 γεια οσους θελουν να ρυθμισουν τις παραμετρους Bri/contr/color/gamma κλπ υπαρχουν πολλα patterns αλλα απλα και αλλα υπεραναλυτικα που βασει αυτων μπορει ακομα και ο απλος χρηστης να ρυθμισει ως ενα βαθμο, το μονιτορ του παραθετω μερικα που βρηκα γκουγκλαροντας το καθ'ενα βεβαια προοριζεται για διαφορετικη χρηση http://www.lagom.nl/lcd-test/ http://wa8lmf.net/screencal/ http://www.hex2bit.com/products/product_mcw.asp
Soth Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δηλαδή το θέμα bleeding που διαβάζω ότι παρουσιάζει το 208, στο 206 δεν υπάρχει; Γιατί εγώ δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο... Αν η μόνη διαφορά τους είναι τα ms, νομίζω ότι δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη...
Soth Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Κάποιος που ξέρει και μπορεί να το απαντήσει με σιγουριά; (μιλάω για το θέμα αν οι 206 και 208 εκτός από την διαφορά ms και της ύπαρξης τηλεοπτικού δέκτη, κατά τα άλλα είναι ίδιας ποιότητας πάνελ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.