Kagkouros Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 οχ οχ οχ....οκ πολύ καλά νέα....έφυγα....
aureliano Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Πράγματι περιγράφει στο πλήρες manual (στο συνοδευτικό cd) λειτουργία teletext, δεν το χα προσέξει στην αρχή... θα το ψάξω από Τρίτη που επιστρέφω Αθήνα
Kagkouros Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά αναφέρομαι σε όσους έχουν την οθόνη. Στις ρυθμίσεις πόσο contrast και πόσο brithness έχετε βάλει? Ακόμα στο GMS έχετε βάλει 9300κ, 6500κ ή SRGB ή δικό σας (αν ναι ποιό είναι αυτό?)
Barret Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Epeidi egw xekinhsa kai to thema, na anaferw oti telika phra thn 22ara kai edw grafw ena mini review me tis entypwseis http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=208689&page=2 (to proteleytaio mnm ths selidas). Psiloapogohteythka apo thn othoni exontas ws metro sygkrishs thn Eizo s1910. Den amfivalw oti kapoios sygkrinontas thn me alles othones mporei na enthousiastei. Apla i gnwmi mou... File kagoure pou rwtas gia tis rythmiseis: To contrast prepei na einai pada sto terma gia na fainontai ta xrwmata pio zwntana. Gia ayto kai pada koitame gia othones me ipsilo contrast. Twra to brightness einai proswpikh ypothesi. AYth thn stigmh grafw se teliws skoteino dwmatio meto brightness sto 0 (psm-> User) kai pali me kourazei ligaki. Thn hmera se fwteino dwmatio thn exw toulaxiston 30-50 kai gia tainia po makrya xrhsimopoiw to mode: Dynamic gaiti vgazei to pio zwntano xrwma (nomizw to brighness tote paei sto full aytomata). Twra oi proepiloges xrwmatos (thermokrasias) einai mallon proswpikh ypothesi alla to sRGB einai to pio amerolhpto pou ypotithetai vgazei to xrwma opws eprepe na to vlepeis. Den exw diavasei manual an to xei kanei kaneis kai exei dei kati endiaferon as to pei.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δλδ εσυ τωρα εισαι με Contrast full και BRI 0? Σορρυ κιολας αλλα αυτο θεωρειται η χειροτερη ρυθμιση!
Barret Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 apo tis perissoteres othones pou exw dei (den doulevw kai se magazi me ilektronika etsi) otan to contrast einai sto teram exei to pio apotelesmatiko xrwma. Exeis dikio omws pws se aythn thn LG me to xontrast xamhlwmeno ligo glykainei to xrwma (gyrw sto 80- 70. Akouw thn dikh sou protasi.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Στη δικη μου LG (L1952TQ, 1600:1, 4ms, DVI, d-sub, 300cd/m², 19") ειναι Contrast 70 Brightness 50 Gamma 0 srgb ( στο 6,5k τα δειχνει πολυ κιτρινα, στο 9,3k Πολυ μπλε και στις 2 ρυθμισεις πολυ πιο φωτεινα επειδη αλλαζει και η φωτεινοτητα) Χρωματα ολα 50/100. Καλα ειναι? Για μενα μια χαρα.
Barret Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 ODws exeis dikio gia to contrast. Sto terma ta poly fwteina xrwmata ta kaiei, ta deixnei poly pio xethwriasmena. Twra sto 70 kati ginetai xwris na aggizei tin teliothta ( pou leei ki oTokos). Thanks gia tin symvouli.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Kαλο θα ηταν να συγκλινουν οι επιλογες CON και BRI κι εσυ τις ειχες 0 και 100 δλδ το ακρο αντιθετο γιαυτο τραβαγα τα μαλλια μου.
Barret Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Ayto poy les isxyei genikes sthn fwtografia. An to dokimaseis se mia TV gia paradeigma otan rixneis to brightness i eikona skoteiniazei. H idia i eikona ginetai pio skoura (enisxyontai ta shadows sthn eikona), se mia tft omws opws kai oi lg otan rixneis to brightness den skourainei i idia i eikona alla xamhlwnei i lampa pisw apo thn othoni to backlight. Einai diaforetiko an katalavaineis ti ennow. Sthn Eizo pou exw pada eixa to contrast sto terma. Edine to pio zwntano xrwma kai to brightness itan anexartito. Twra edw fainetai pws otan rixneis to contrast ginontai eydiakrita merika xrwmata pou einai konta sto aspro kai diaforetika tha fainontan entelws leyka. Den epimenw padws, prepei na to psaxw ayto pou les.
Kagkouros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Τελικά το contrast από 50 το πήγα στα 70 για να βελτιωθεί η ζωντάνια του χρώματος και την φωτεινότητα την άφησα στα 50, φαινετε αρκετά ξεκούραστη η οθόνη. και έχω βάλει το 6500κ....το sRGB ήταν υπερβολικά φωτεινό. Μια άλλη ερώτιση για όσουν την έχουν είναι ποιόν ήχο έχετε βάλει ή έχετε ρυθμίσει τον δικό σας? Εμένα μου φάνηκε καλό το music... edit: ακόμα έχω ένα πρόβλημα με τα ηχεία της οθόνης. Όχι όταν βλέπω τηλεόραση αλλά στον ήχο που βγάζει το PC. Υπάρχει ένα μαύρο καλώδιο το οποίο είναι μαύρο και το σύνδεσα και με την πράσινη και με την μαύρη (ή μπλέ σε μερικούς) θύρα πάνω στο PC αλλά δεν έβγαζε κιχ , τι μπορεί να φταίει?
Kagkouros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Τελικά το πρόβλημα με τον ήχο διορθώθηκε...
liberostelios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Ενδιαφέρομαι άμεσα για την οθονίτσα αυτή διότι με εντυπωσίασαν κι εμένα τα χαρακτηριστικά της και θέλω μια καλή και μεγάλη οθόνη για το PC (κυρίως) που δευτερευόντως θα τη χρησιμοποιώ και ως TV. Επί 4 χρόνια εργάζομαι σε ένα laptop με 15'' οθόνη πολύ κακής ποιότητας (Plato notebook, να φανταστείτε) οπότε αντιλαμβάνεστε ότι ενώ εσείς εντοπίζεται τις αδυναμίες της εμένα... θα μου φανεί παράδεισος! Η ερώτησή μου είναι, παίζει τρόπος να βλέπω TV παράλληλα με τη δουλειά μου στο PC; Πχ., αρκετές τηλεοράσεις έχουν τρόπους να βλέπεις ένα κανάλι και σε παραθυράκι να βλέπεις κάποιο input (ή αντίθετα). Υπάρχει αυτή η δυνατότητα (αν και δε νομίζω να γίνεται); Anyway, εγώ ενδιαφέρομαι για το μοντέλο των 20'' το οποίο, πλέον, είναι στα 250? και είναι εξαιρετική ευκαιρία πιστεύω...
Kagkouros Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτό που λές με παραθυράκι δεν γίνεται... Αλλά όπως είσαι στο PC και δουλεύεις μπορείς να πατήσεις από το τηλεκοντρόλ το κουμπί TV και παίζει κανονικά τηλεόραση. Μετά πατάς το "input" και επιλέγεις ένα από τα "TV, AV1, AV2, Component, RGB, DVI"
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Γινεται μεσω προγραμματος PIP με καρτα τηλεορασης... (ειτε εσωτερική ειτε καλή εξωτερικη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.