RoRo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Παιδιά υπάρχει τπτ καλύτερο στα 350? 22" με TV tuner? Τσού!
Melinbonian Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Μήπως όμως θα ήταν καλύτερα μια οθόνη στα 300? και μια κάρτα TV στα 50??Ρωτάω γιατι θέλω και εγώ να κάνω μια τέτοια αγορά.
parkos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Σήμερα το πρωί ήρθε η "αναπληρωματική" που αν και έχει ακόμη το φαινόμενο του backlight, φαίνεται να είναι πιο ομοιόμορφο και έτσι δεν "χτυπάει" στο μάτι.Μαζί και με ένα καλό calibration πιστεύω ότι θα εξαλειφθεί κατά 60% το θέμα. p.s. Το after sale market της LG είναι άψογο! Δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. :wink: επειδη και η δικια μου εχει τρελο bleeding (σημ. εχω 3 η μια ματωνει), παιζει να ζητήσω αντικατασταση? και με ποια δικαιολογια απο mediamarkt την πηρα, το συζηταω μ'αυτους η με την LG κατευθειαν
Kagkouros Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Παιδιά έχω 2 ερωτήσεις: Το bleeding πως είναι (φαίνεται)? 2) Έχει πρόβλημα φωτεινότητας? Δηλαδή θα πρέπει να έχω διαφορετικές ρυθμίσεις για PC και διαφορετικές για τηλεόραση?
parkos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Παιδιά έχω 2 ερωτήσεις:Το bleeding πως είναι (φαίνεται)? 2) Έχει πρόβλημα φωτεινότητας? Δηλαδή θα πρέπει να έχω διαφορετικές ρυθμίσεις για PC και διαφορετικές για τηλεόραση? 1.φαινεται σαν να εχει πλυνει η μανα σου την οθονη με χλωρινη βασικα δηλαδης δεν εχει απολυτο μαυρο αλλα ενα ξεπλυμμενο γκρι (σημ. αυτο το βλεπω στην συγκεκριμενη τιβι 32lc2r, ειναι ψιλοδιαχυτο και οχι ομοιόμορφο -πιο πολυ στις ακρες το κανει) ..μπαζει φως απο πισω ρε παιδακι μου ... 2.αυτο ειναι το προβλημα της βασικα + το γκοστινκ που ειδικα στις μεγαλες φατσες μου ψιλοσπαει τα @@ (κουσουρι των παλιων πανελ) τωρα ξεχωριστα σεταπ θα χρειαζεται φανταζομαι αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα edit=ωπα σορυ μαγκες νομιζα οτι εγραφα για τη 32LC2R...ti blkas στην 20αρα τα πραματα ειναι πολυ καλυτερα (περιορισμενο μπλιντ+ghost)
Kagkouros Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 οοοχ από μακρυά φαντάζομαι πως θα φαίνεται πιο πολύ από ότι από κοντά (εχώ θα την έχω στο γραφείο). Ποία έχεις εσύ την 22"? Πιστεύεις ότι με 20" ή 19" δεν θα φαινόταν τόσο?
parkos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 εχω μια 17Μ (3ετων νομιζω) μια 20Μ (ενος μηνος) και μια 32LC2R (3 μηνων) το bleed ειναι με σειρα σπαστικοτητας 32->17->20 στις 17 δεν μ'ενοχλει και ειδικα στην 20 με χαμηλωμενο brightness παντα ειναι μια χαρα.... πηγαινε να τις δεις (20Μ και 22Μ) στο πλαισιο (εγω προσωπικα δεν ειδα διαφορες-μειονεκτηματα με τις εκει ακριβοτερες διπλανες- οσον αφορα μπλιντ,κοντραστ και κινηση)
aureliano Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Γειά σας, σκέφτομαι κι εγώ να αγοράσω την εν λόγω οθόνη. Τα specs της όντως είναι εντυπωσιακά σε σχέση με την τιμή. To backlight bleed είναι λίγο ανησυχητικό αλλά εφόσον υπάρχει και σε άλλες οθόνες και αντιμετωπίζεται καλώς. Μερικές γρήγορες ερωτήσεις: 1) Όταν λέμε για καλή εξωτερική κεραία μπορούμε να προτέινουμε κάτι συγκεκριμένο; Ή έστω στα πόσα λεφτά περίπου μπορούμε να βρούμε κάτι καλό. 2) Βλέπω δεν έχει teletext. Μπορεί να προστεθεί αργότερα με κάποιο τρόπο; 3) Έχει έξοδο ήχου για εξωτερικά ηχεία (στερεοφωνικού); Ευχαριστω προκαταβολικά.
Kagkouros Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Παιδιά εγώ συνήθως έβλεπα ταινίες σε CRT, χτες έβαλα να δω μια σε ένα laptop το οποίο δεν ξέρω πόσο χρόνο απόδοσης έχει. Αλλά επειδή θα πάω να πάρω την 22" (Μ228WΑ-ΒΖ) θέλω να ξέρω άμα τα 5ms για θέαση ταινιών, τηλεόρασης είναι αισχρά/κουραστικά.? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. edit: ισχύει το ότι δεν έχει teletext? εδώ αναφέρει πως έχει....τελικά τι ισχύει?
aureliano Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Πήγα τελικά και την τσίμπησα την 22άρα από το Πλαίσιο. Αρχικά ενδιφερόμουν για την 20άρα, αλλά δεν υπήρχε σε άμεση διαθεσιμότητα και εφόσον η διαφορά στα χρήματα δεν ήταν μεγάλη πήρα την 22. Πρώτες εντυπώσεις : - Τη συνέδεσα με την κεντρική κεραία (δέχεται κανονικά καλώδιο κεραίας) και η εικόνα της τηλεόρασης ήταν ικανοποιητική, χωρίς να κάνω καμία ρύθμιση μάλιστα. Δεν είχα μεγάλες απαιτήσεις γιατί το σήμα δεν είναι καλό. Το βράδυ θα τη συνδέσω και με DVD, για πιο ουσιαστικό τεστ. - Εγγύηση για μηδενικά καμένα πίξελ δε δίνουν για πάνω από 19 ίντσες. Η εγγύηση της αντιπροσωπείας όμως προβλέπει μέχρι 7, εφ όρου ζωής. Για περισσότερα προφανώς την αντικαθιστουν. - Για teletext δε λέει πουθενά και δεν ήξερε κάτι διαφορετικό και ο υπάλληλος. - Έχει κανονικά έξοδο RCA για σύνδεση με στερεοφωνικό. Τέλος, ειναι αρκετά... μεγάλη για να χρησιμοποιηθεί σαν κανονική τηλεόραση. Σε μήκος είναι σχεδόν όσο μια παλιά CRT τηλεόραση 27'' που έχουμε. Επανερχόμεθα οσονούπω...
Kagkouros Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Περιμένω ποστ με πιο ουσιαστική χρήση. Όταν είσαι στο PC μπορείς να δεις άμεσα τηλεόραση και αν ναι έχει πρόβλημα η φωτεινότητα η οποία πρέπει να ρυθμίσεις? Φιλικά
aureliano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Εντυπώσεις από εικόνα DVD πολύ καλές! Καμιά σχέση με εικόνα οθόνης CRT ή μικρότερης οθόνης υπολογιστή. Τα χρώματα είναι αρκετά έντονα στις default ρυθμίσεις αλλά αλλάζουν εύκολα. Δεν διαπίστωσα πρόβλημα με την απεικόνιση λόγω 5ms, αλλά δεν είναι και τόσο εξασκημένο το μάτι μου για να εκφέρω γνώμη ειδήμονα. Οι περισσότεροι πάντως λένε ότι και 8 ms είναι αποδεκτά για τηλεόραση. Ίσως σαν οθόνη PC οι απαιτήσεις για χαμηλότερο χρόνο απόκρισης να είναι μεγαλύτερες αν παίζεις παιχνίδια ή χρησιμοποιείς προγράμματα γραφικών. Δε τη συνέδεσα με υπολογιστή ακόμα και μάλλον δε θα γίνει άμεσα αυτό γιατί είμαι σε φάση μετακόμισης και γίνεται σχετικός πανικός από πακέτα και καλώδια. Από ότι κατάλαβα ξεφυλλίζοντας το manul μπορείς εύκολα να αλλάξεις το input από TV/scart/dvi/dsub κλπ, επομένως ακόμα και αν είναι συνδεδεμένη σε PC και εφόσον είναι επιπέον συνδεδεμένη και με τηλεοπτικό σήμα μπορείς κανονικά να γυρίσεις σε input τηλεόρασης.
aureliano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Να προσθέσω στα + ότι κατασκευάζεται στην Κορέα και συναρμολογείται στην Πολωνία. Μόνο το τηλεκοντρόλ και τα manual φτιάχνονται στην Κίνα.
Kagkouros Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 ...επομένως ακόμα και αν είναι συνδεδεμένη σε PC και εφόσον είναι επιπέον συνδεδεμένη και με τηλεοπτικό σήμα μπορείς κανονικά να γυρίσεις σε input τηλεόρασης. Μακάρι να γίνεται αυτό χωρίς να χρειάζεται να κλείσω το PC...
parkos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μακάρι να γίνεται αυτό χωρίς να χρειάζεται να κλείσω το PC... εννοειται ... ειναι κανονικι τιβι, ανοιγει -κλεινει, εχει και τελετεχτ ελληνικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.