RoRo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 To backlight bleeding υπάρχει, τώρα αμά ρίξεις φωτεινότητα και αντίθεση στο να μην βλέπεις ισώς φύγει. Δεν είπα ότι είναι τεράστιο πρόβλημα, αλλά το μόνο που παρατήρησα. Σαν τηλεώραση είναι μία χαρά, ακόμα και το XD engine της LG έχει. Περιμένω να δω τι θα γίνει με την αντικατάσταση (έχω ζητήσει εδώ και 2 μέρες) από την LG λόγω του έντονου backlight φαινομένου. Έτσι θα διαπιστώσουμε αν υπάρχει θέμα σε συγκεκριμένα s/n ή απλά το έχουν όλες.
Meredoth Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Περιμένω να δω τι θα γίνει με την αντικατάσταση (έχω ζητήσει εδώ και 2 μέρες) από την LG λόγω του έντονου backlight φαινομένου. Έτσι θα διαπιστώσουμε αν υπάρχει θέμα σε συγκεκριμένα s/n ή απλά το έχουν όλες. Στην δικία μου δεν είναι τραγικό αλλά πιστέυω οτί υπάρχει σε όλα τα ΤΝ panels.
RoRo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Στην δικία μου δεν είναι τραγικό αλλά πιστέυω οτί υπάρχει σε όλα τα ΤΝ panels. Δεν είναι τραγικό αν ρυθμίσεις αυτά που είπα και πιο πριν. Αν όμως βάλεις το dynamic (νομίζω) mode έχει πολύ μεγάλο θέμα, ειδικά στην κάτω πλευρά. Στο ότι υπάρχει σε όλα τα TN θα διαφωνήσω καθώς προέρχομαι από 3 διαφορετικές οθόνες με TN panel (NEC 71V, Fujitsu Siemens x 2 λόγω δουλειάς). Οπότε περιμένουμε. :wink:
Kagkouros Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Και εγώ περιμένω παιδιά να ακούσω νέα...την σκέφτομαι πολύ σοβαρά την 20"! edit: Ερώτηση: Τα 5ms για προβολή ταινιών και τηλεόρασης είναι καλό ή θα ήταν καλύτερα ένα 4 ή ακόμα και 2?
myst Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Σήμερα πήγα και είδα την διαφορά στο μέγεθος μιας 20 απο 22. Θεωρώ τραγική την διαφορά και για 30 ευρώ πιστεύω πως αξίζει η 22 ρα. Πολλά λεφτά γμτ. σκέφτομαι απο την άλλη για οθόνη.Αnyway θα δείξει.
Kagkouros Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Και εγώ τελικά προσανατολίζομαι στην 22" που θα βαρέσει κύριο ρόλο στο PC και αργότερα ή και ταυτόχρονα για TV. Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους τις άμα μπορείς εκεί που έχεις ανοιχτό το PC να δεις τηλεόραση? Και στις ταινίες πως τους φαίνεται η εικόνα? Επηρεάζουν καθόλου τα 5ms? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
RoRo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους τις άμα μπορείς εκεί που έχεις ανοιχτό το PC να δεις τηλεόραση? Και στις ταινίες πως τους φαίνεται η εικόνα? Επηρεάζουν καθόλου τα 5ms? Ναι μπορείς να δεις γιατί έχει ενσωματωμένο tv tuner οπότε μόνο ρεύμα χρειάζεται (και εξωτερική κεραία) . Το panel όπως καταλαβαίνεις έχει ονομαστικά 5ms (συνήθως είναι λίγο παραπάνω) και πρέπει να δούμε κάποιο review (π.χ. prad.de) για να μάθουμε το πραγματικό. Επίσης το panel πρέπει είναι ίδιο με της L226 WTQ. Στις ταινίες δεν έχω παρατηρήσει κάτι προς το παρόν (divx και dvd) αλλά για να έχω ολοκληρωμένη άποψη θα πρέπει να τσεκαρω τι γίνεται σε σκηνές με ομίχλη, εκρήξεις που είναι είτε πολύ "βαριές" (δεν πρέπει να αφήνει ίχνος) είτε πολύ γρήγορες. Σημαντικό πλεονέκτημα για εμένα είναι οι γωνίες της που είναι ότι καλύτερα έχω δει σε σύγκριση με άλλα TN panels (π.χ. Viewsonic)
RoRo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Περιμένω να δω τι θα γίνει με την αντικατάσταση (έχω ζητήσει εδώ και 2 μέρες) από την LG λόγω του έντονου backlight φαινομένου. Έτσι θα διαπιστώσουμε αν υπάρχει θέμα σε συγκεκριμένα s/n ή απλά το έχουν όλες. Σήμερα το πρωί ήρθε η "αναπληρωματική" που αν και έχει ακόμη το φαινόμενο του backlight, φαίνεται να είναι πιο ομοιόμορφο και έτσι δεν "χτυπάει" στο μάτι. Μαζί και με ένα καλό calibration πιστεύω ότι θα εξαλειφθεί κατά 60% το θέμα. p.s. Το after sale market της LG είναι άψογο! Δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. :wink:
RoRo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Σήμερα πήγα και είδα την διαφορά στο μέγεθος μιας 20 απο 22.Θεωρώ τραγική την διαφορά και για 30 ευρώ πιστεύω πως αξίζει η 22 ρα. Πολλά λεφτά γμτ. σκέφτομαι απο την άλλη για οθόνη.Αnyway θα δείξει. Αξίζει σίγουρα τα 30? μη σου πω και περισσότερα. Απλά πρέπει να δώσεις μεγάλη σημασία στην απόσταση που κάθεσαι από την οθόνη, ώστε να μην γίνει κουραστική (σαν να βλέπεις αγώνα tennis θα είναι). Στην περίπτωσή μου πήγαινα για 24άρα αλλά ευτυχώς συγκρατήθηκα και επιβεβαιώθηκα εκ των υστέρων ότι είναι καλύτερες οι 22" για ~1m απόσταση.
parkos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 +σε συγκριση με τις παλιοτερες σειρες το bleeding ειναι αρκετα περιορισμενο, δεν παυει να κουραζει το ματι (οχι δεν θα σας καψει τον εγκεφαλο-αλλα θελει υπομονη να τη συνηθισετε) +σε θεαση DVD ειναι πολυ ικανοποιητικη... καλυτερη κινηση και γωνια θεασης απο τις προηγουμενες σειρες (πολυ καλυτερη σε ολα απο 32LE2R) +σαν TV ειναι πολυ καλη επισης ... το remote ειναι οκ (ειναι πολυ δυνατο η το IR receiver τους πολυ ευαισθητο, καθε φορα που παταω κουμπι αλλαζουν καναλι ολες οιι τηλεορασεις του σπιτιου)... μονο αρνητικο το χαμηλης ευαισθησιας tuner του (βαλτε καλη κεραια) +αξιζει και το τελετυταιο λεπτο αν αγοραζα τωρα μονιτορ θα επαιρνα την 22
gtok Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μια ερώτηση για τους κατόχους της 22άρας: Όταν παίζεις ένα παιχνίδι σε χαμηλότερη ανάλυση από τη native(π.χ. 1280x1024), η εικόνα πώς είναι; Έχει κανένα κόλπο για απεικόνιση 1:1; Υπάρχει ενοχλητική θολούρα σε αυτές τις μικρότερες αναλύσεις; Και κάτι άλλο αν δεν γίνομαι κουραστικός. Με μια μικρή κεραία εσωτερικού χώρου, από αυτές τις επιτραπέζιες, λέτε να μη λαμβάνονται καλά τα κυριότερα κανάλια; Ψήνομαι κι εγώ για τη συγκεκριμένη και δεν υπάρχει δυνατότητα να τραβήξω καλώδιο από την κεραία της ταράτσας στο δωμάτιο που θα τοποθετηθεί. Ευχαριστώ.
RoRo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μια ερώτηση για τους κατόχους της 22άρας:Όταν παίζεις ένα παιχνίδι σε χαμηλότερη ανάλυση από τη native(π.χ. 1280x1024), η εικόνα πώς είναι; Έχει κανένα κόλπο για απεικόνιση 1:1; Υπάρχει ενοχλητική θολούρα σε αυτές τις μικρότερες αναλύσεις; Και κάτι άλλο αν δεν γίνομαι κουραστικός. Με μια μικρή κεραία εσωτερικού χώρου, από αυτές τις επιτραπέζιες, λέτε να μη λαμβάνονται καλά τα κυριότερα κανάλια; Ψήνομαι κι εγώ για τη συγκεκριμένη και δεν υπάρχει δυνατότητα να τραβήξω καλώδιο από την κεραία της ταράτσας στο δωμάτιο που θα τοποθετηθεί. Ευχαριστώ. Το HAL 2 που παίζω στα 1280x1024 το κάνει upscale αλλά δεν είμαι και το καλύτερο δείγμα για να απαντήσω αν το "αναπαριστά" ακριβώς. Και ο λόγος είναι ότι πρέπει να δω αν γίνεται μετατροπή σε widescreen ώστε να παίξει με την native ανάλυση και μετά να συγκρίνω με την 1280x1024 αν χάνει σε texture κ.λ.π. Πρόβλημα σίγουρα δεν έχει. Αν πάρεις εσωτερική κεραία να πάρεις κάτι καλό (όχι με 10?) για να πιάσουν τόπο και τα χρήματα της LG. Αλλιώς αν έχει μπαλκονάκι ή τέλος πάντων κάπου να στηρίξεις μία εξωτερική κεραία, δοκιμασέ το σαν λύση
Kagkouros Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δηλαδή δεν αφήνει κενά δεξιά αριστερά αλλά πιάνει όλη την οθόνη? Κάποιο αγγλικό site με review οθονών? θα σηκώνει κανονικά την ανάλυσή της μια AGP 7600GS 256MB?
Barret Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δηλαδή δεν αφήνει κενά δεξιά αριστερά αλλά πιάνει όλη την οθόνη?Κάποιο αγγλικό site με review οθονών? θα σηκώνει κανονικά την ανάλυσή της μια AGP 7600GS 256MB? Gia tin prwth erwthsh den kserw na apanthsw. Thn analysi ths oson afora to grafiko perivallon twn windows thn shkwnei xalara h karta pou les. Twra sta paixnidia, eidika ta kainouria min perimeneis oti tha ta paizei se 1680. An agorazeis twra karta pantws pare mia 8600, einai i pio symferousa lysi. Pantws gia osous lete gia to backlight, poso dynato einai re paidia??? Den diorthwnetai to provlima ama rixeis tin fwteinothta tis othonis? Egw thn Eizo s1910 pou phra perisy tin doulevw sto 25% ths fwteinothtas, panw apo 80% vgazei men pio zwntano xrwma (poly kalytero stis tainies) alla kourazei!
Kagkouros Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Παιδιά υπάρχει τπτ καλύτερο στα 350? 22" με TV tuner?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.