Barret Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.168574 Ειδα την παραπάνω οθόνη και έπαθα πλάκα με την τιμή και τα χαρακτηριστικά που προσφέρει. Βασικά ψάχνω μια Τηλεόραση για το σπίτι, την οποία όμως θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και σαν monitor, να την συνδέω με το λαπτοπ για να βλέπω ταινίες. Δέν θέλω να πληρώσω πάνω απο 300 ευρώ για μια 20αρα τηλεόραση και τα χαρακτηριστικά της 3000 contrast 5 ms response time, 1680x1050 ανάλυση (ότι πρέπει για HD) τα σπάνε!!! Λοιπόν ποιά είναι η παγίδα??? Σαν αυτόνομη τηλεόραση αξίζει? Την έχει κανείς και θέλει να τονίσει τπτ?
Barret Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Kaneis den kserei tpt re paidia gia aythn thn othoni? Isxyoun ta xarakthristika tis i mas koroidevoun?
Kagkouros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 κοίτα τα χαρακτηριστικά της αξίζουν αλλά εσύ θα την συνδέσεις για να δεις ταινία από τι απόσταση? εμένα πάντως μόνο 20" για TV δεν μου λέει τπτ...
Barret Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Basika tin thelw gia mikro ypnodwmatio kai den thelw na dwsw parapanw lefta. Epishs kyriws ayto pou me endiaferei einai na apodidei kala san apli TV! Exei enswmatomeno TV tuner kai remote control kai isws na thn syndew me to laptop gi na vlepw kamia HD tainia alla apo konta. Ontws den einai gia apostasi i 20ara. Einai i fthinoteri TV stis 20 intses pou exw vrei, 287 euro ... kai einai kai monitor me tromera xarakthristika!
nikolakis.r Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Καλησπερα σε ολους.Συμφωνω με την LG M208WA ειναι πολυ καλη για την τιμη της και κυκλοφορησε και σε 22".
Kagkouros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Κοίτα αξίζει άμα δεν χρειάζεται να είναι το PC ανοιχτό για να δεις τηλεόραση, γιατί πχ το βράδυ βλέπεις την κλείνεις με το κοντρολ και κοιμάσε (δεν σηκώνεσαι να κλείσεις και το PC )
parkos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 φιλε αξιζει 287 απο eshop σαν μονιτορ ειναι οκ ..πολυ καλυτερο απο την προηγουμενη σειρα Μ1910 τοσο σε θεμα αναλυσης refresh time οσο και απο γωνια θεασης.... στα αρνητικα εχουμε την υπερφωτισμενη εικονα (ρυθμιστικα στο πατωμα αλλιως θα βρεθειτε με καμμενο αμφιβληστροειδη) και το τιουνερακι του που θελει sonyke kala εξωτερικη κεραια εγω παντως την πηρα και ειμαι ευχαριστημενος (εννοειται πως εχω και την προηγουμενη)
Meredoth Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Πήρα προχτες το 22, πολύ καλό μονίτορ και τίμιοτατό για τα λεφτά του. Πεντακαθαρή εικόνα σε DVD και σχετικά καλύ ποιότητα TV. Ενα μείον μόνο, έχει λιγο backlight bleed στο μαύρο όπως σχέδον όλα τα monitor με ΤΝ panel.
sprog111 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 στα αρνητικα εχουμε την υπερφωτισμενη εικονα (ρυθμιστικα στο πατωμα αλλιως θα βρεθειτε με καμμενο αμφιβληστροειδη) και το τιουνερακι του που θελει sonyke kala εξωτερικη κεραια Τι ξέρεις περι του καμμένου αμφιβληστροειδή; Off-topic αλλά σημαντικό για όσους έχουν προδιάθεση (πχ υψηλή μυωπία).
Barret Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Kai egw telika prosanatolizomai sto 22ari montelo! Ayto pou les gia to backlight kai egw se mia eizo 19ara pou exw thn doulevw sto 25% tis fwteinothtas! NA se rwthsw omws... san TV einai kali? THwlw na pw exei oles tis leitourgies tis tileorasis, aytomato psaximo kanaliwn ktl... Ennoeitai pws exei syndesi gia exwterkh keraia etsi???
rodin002 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Νομίζω πως δεν έχει είσοδο για κεραία ή κάνω λάθος. Ας μας πει κάποιος που την έχει γιατι ειναι μια πολύ καλή επιλογή για TV.
RoRo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Έχει κανονικά είσοδο για κεραία εξωτερική. Η μόνη λύση για να περιοριστεί το backlight bleeding είναι να μειωθεί το contrast και το brightness.
myst Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 και εγώ την 22 σκέφτομαι , αν και δεν είδα ποτέ απο κοντά την διαφορά μιας 20 απο μια 22 ωστε να δω αν αξίζουν τα επιπλέον 60 περίπου ευρώ
Meredoth Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 To backlight bleeding υπάρχει, τώρα αμά ρίξεις φωτεινότητα και αντίθεση στο να μην βλέπεις ισώς φύγει. Δεν είπα ότι είναι τεράστιο πρόβλημα, αλλά το μόνο που παρατήρησα. Σαν τηλεώραση είναι μία χαρά, ακόμα και το XD engine της LG έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.