Προς το περιεχόμενο

Πού'ναι τα νέα iMac;

Steven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από εβδομάδα ανανέωση στο applestore και βάλε και ένα μήνα για να ξεκινήσουν οι παραδόσεις. Αυτά συμφωνα με 2 applestores στην Αθήνα (προσωπικές εκτιμήσεις των πωλητών γιατί όπως αναφέρθηκε παραπάνω κάποιος κάνει διακοπές τον Αύγουστο). Πάντως μου αρέσει πολύ η απόκριση της rainbow.Με διαφορά από τις υπόλοιπες εταιρείες στην Ευρώπη (προς το χειρότερο βεβαίως βεβαίως).

• Απαντ. 228
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Πάντως μου αρέσει πολύ η απόκριση της rainbow.Με διαφορά από τις υπόλοιπες εταιρείες στην Ευρώπη (προς το χειρότερο βεβαίως βεβαίως).

E, δεν θα παίζουν με την Apple για πολύ ακόμα, όπως αναφέρουν εμπιστευτικές πληροφορίες του forum... ;)

Δημοσ.
Μην το λες, δεν τους παίρνει να αφήσουν την apple. Αν τους πάρει το official θα συνεχίσουν ως ανεξάρτητος μεταπωλητής/εισαγωγέας apple ή κάτι άλλο.

Διαλεγω το ...κατι αλλο ...

Αντε μπας κ γλυτωσετε οι Mac Users ...

Απορω ομως ...η μαμα Apple ειναι ευχαριστημενο κ τους εχει τοσα χρονια ??

Δημοσ.

Και αν συνεχίσουν ως ανεξάρτητοι μεταπωλητές...Έχετε γειά βρυσούλες για την Rainbow που λέει και το άσμα. Κατά χιλιάδες θα τρέχουν να αγοράσουν από κει οι καταναλωτές :D

Δημοσ.

Παντως εμενα αυτο που δε μου αρεσε με τους καινουριους iMac ειναι οτι οι καινουριοι 20"αριδες

εχουν οθονη με tn panel(φθηνοτερες,μετρια χρωματα, χαλια μαυρο χρωμα, μετριες γωνιες θεασης) σε αντιθεση με τα παλια 20" που ειχαν pva panel.

Τωρα θα εχουμε προβλημα στις ταινιες,ειδικα λογων γωνιων θεασης και μετριου μαυρου χρωματος.

Τουλαχιστον οι 24"ιδες εχουν pva panel,οπως οι παλιοι 20" και 24".

Τελος δε μπορω να καταλαβω γιατι εχουν υποχρεωτικα glossy οθονη.

Κυριως οι φορητοι βγαινουν με glossy οθονες και δεν τις προτιμανε ολοι οι χρηστες.

Οι κανονικες-desktop οθονες δε βγαινουν παρα ελαχιστες glossy.

Eπρεπε να εδιναν επιλογη να διαλεξεις glossy ή μη-glossy οθονη..

Δεν θελουν ολοι για λιγο καλυτερο μαυρο να καθρεπτιζονται στη οθονη...

post-24216-129062950068_thumb.jpg

Απο θεμα οθονης οι καινουριοι iMac εκαναν ενα βημα πισω..

• Super Moderators
Δημοσ.
Μην το λες, δεν τους παίρνει να αφήσουν την apple. [...]

Οι πληροφορίες λένε ότι δεν θα αφήσουν αυτοί την Apple αλλά η Apple θα τους αφήσει και θα προτιμήσει ή έχει ήδη προτιμήσει μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Τι να πω, το μεταφέρω με πάσα επιφύλαξη.

Δημοσ.
Οι πληροφορίες λένε ότι δεν θα αφήσουν αυτοί την Apple αλλά η Apple θα τους αφήσει και θα προτιμήσει ή έχει ήδη προτιμήσει μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Τι να πω, το μεταφέρω με πάσα επιφύλαξη.

...Απο το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί...

Δημοσ.

Μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα τι πανελ φοραει ο 20" imac.

http://210.157.201.118/~kodawarisan/imac_2007_mid/imac_2007_mid_03.html

Κατω-κατω (ο τυπος ξεβιδωσε τον καινουριο iMac) λεει τι πανελ φοραει ο 20":

LCD Pannel (LG PHILIPS LM201WE3)

Μετα εκανα ενα google search με αυτο το panel για keyword.

Και σε αυτην την σελιδα (πρωτη στα αποτελεσματα του google) λεει οτι το ιδιο πανελ ακριβως το φοραει και η οθονη

LG 20'' L204WT

Κριμα..

Γιατι ο προηγουμενος iMac 20" που ειχα ειχε ips panel, που ειναι πολυ ακριβοτερο ,με πολυ καλυτερες γωνιες θεασης ,καλυτερο μαυρο και καλυτερα χρωματα..

Δημοσ.
Εξ ου και οι "μειώσεις" των τιμών δηλαδή.

Ο 20" (ο μικρος) φθηνυνε προφανως για αυτον το λογο.Εχει λιγο πιο αργη cpu,μαλλον λιγο πιο αργη gpu και σιγουρα φθηνοτερη οθονη.

Ο 24" ομως φθηνυνε πραγματικα. Εχει καλυτερη cpu,καλυτερη gpu, καλυτερη οθονη (με ιδιου τυπου πανελ -φυσικα οχι tn panel- με τον παλιο 24" απλα με καλυτερα specs)

και παρολα αυτα ειναι φθηνοτερος κατα 200$ απο τον παλιο 24"αρι.

Δημοσ.

Μια ερώτηση. Το δυνατό μοντέλο των 20 ιντσών, με τα χαρακτηριστικά που έχει θα μπορεί να παίζει απροβλημάτιστα 1080p video;

Δημοσ.

E, για αυτό και αν κάνω το λάθος τελικά και δεν ακούσω την καταναλωτική λογική μου και πάρω iMac, για τον 24'' σκέφτομαι.

Μια ερώτηση μόνο: Η ανάλυση είναι αρκούντως υψηλή για 24άρι monitor? Γιατί έχω μία υποψία πως δεν φορτσάρει σε αυτό τον τομέα.

Δημοσ.
Η ανάλυση είναι αρκούντως υψηλή για 24άρι monitor? Γιατί έχω μία υποψία πως δεν φορτσάρει σε αυτό τον τομέα.

Τι εννοείς?? Η φυσική αναλυση σε 24αρες οθόνες είναι πάντα 1920x1200...

Δημοσ.
[...]

οι καινουριοι 20"αριδες εχουν οθονη με tn panel(φθηνοτερες,μετρια χρωματα, χαλια μαυρο χρωμα, μετριες γωνιες θεασης) σε αντιθεση με τα παλια 20" που ειχαν pva panel.

Τωρα θα εχουμε προβλημα στις ταινιες,ειδικα λογων γωνιων θεασης και μετριου μαυρου χρωματος.

[...]

Δεν θελουν ολοι για λιγο καλυτερο μαυρο να καθρεπτιζονται στη οθονη

[...]

Την εξήγηση για το glossy, τη δίνεις μόνος σου με αυτά που αναφέρεις πιο πάνω.

Τα νέα 20"ρια έχουν panel ΤΝ που υστερούν - μεταξύ άλλων - στο μαύρο χρώμα που (δεν) απεικονίζουν. Στις Glossy οθόνες το μαύρο φαίνεται λίγο καλύτερο. Άρα μπορεί η χρήση τους να είναι μια προσπάθεια από την Apple για αντιστάθμιση του μειονεκτήματος αυτού. ;)

[...]

http://210.157.201.118/~kodawarisan/imac_2007_mid/imac_2007_mid_03.html

Κατω-κατω (ο τυπος ξεβιδωσε τον καινουριο iMac)

[...]

Το είδα κι εγώ αυτό το site με το ξεβίδωμα. Αν κατάλαβα καλά, αν θελήσεις να του αλλάξεις τον σκληρό δίσκο πρέπει να ξηλώσεις την οθόνη :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...