punky Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Εντάξει, μπορεί να μην κάνει για τις δικές μου ανάγκες και να το κρίνω άδικα, αλλά να σου πω ποιες είναι οι δικές μου ενστάσεις. Το θέμα είναι ότι για χάρη του ωραίου industrial design, αγοράζεις τελικά ένα desktop με δυνατότητες και επεκτασιμότητα laptop. Και ίσως ούτε και αυτό. Και αυτό το ωραίο design που δείχνει τόσο καθαρό και minimal στην παρουσίαση, δεν παίζει να δείχνει κι έτσι πάνω στο γραφείο μου (σου), γιατί: - Ο δίσκος είναι αστείος για τα σημερινά δεδομένα πλέον. Πόσο μάλλον για τα λεφτά που μου ζητάει η apple. Αυτό μάνι-μάνι σημαίνει ένα με δύο εξωτερικούς usb δίσκους. Και σκέψου πόσο γρήγορα μεταμορφώθηκε το σκηνικό με δύο κουτιά πάνω στο γραφείο σου και άλλα 4 καλώδια να κρέμονται. Και το πολύπριζο συνεχίζει να είναι μπουκωμένο δηλαδή. - Δεν έχω τη φορητότητα του laptop, και παρόλα αυτά το laptop μου έχει 4 USB ενώ το iMac 3. Το laptop μου έχει ενσωματωμένο card reader και στο δευτερόλεπτο μεταφέρω ότι φωτό θέλω από το pda μου ή την ψηφιακή μου. Στο iMac αυτό σημαίνει άλλο ένα καλώδιο να κρέμεται είτε για το card reader είτε για τη σύνδεση με την ψηφιακή. Πάει και η μία USB από τις ήδη λίγες. Έχω και άλλους δευτερεύοντες λόγους που δεν κάνουν ελκυστικό το πακέτο. Οπότε για μένα θα είχε νόημα αν έδινε 4 GB μνήμη και 1TB σκληρό στα 1.800 Ευρώ για το 24''. Αλλιώς είναι πράγματι ξαναζεσταμένο φαγητό σε καινούριο αλουμινόχαρτο. Εκτός αν κάτι μου διαφεύγει από τα specs.
Whiteyez Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Καλύτερα να μην μιλάς για καλώδια μεταξύ iMac και PC....
UmbertoJeco Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δεν ξερω για τα καλωδια, παντως το update ειναι απογοητευτικο, περιμενα πολυ καλυτερα πραγματα, πραγματικα δεν ξερω τι σκεφτονται στην Apple.
Whiteyez Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Εννοώ ότι στα iMac δεν έγινε και τπτ αν βάλεις κανα 2 καλώδια παραπάνω....να μην πώ καλύτερα για το ΧΑΟΣ που επικρατεί πίσω απο ένα pc tower..
punky Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 ξαναδιάβασε το ποστ μου λοιπόν. γιατί τη σύγκριση την έκανα με το laptop μου. όχι με tower.
haHa Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Η επεκτασιμοτητα του iMac ειναι μικροτερη απο αυτην ενος 17" φορητου. Για καλωδια iMac και Pc,πραγματι το Pc εχει 2 παραπανω καλωδια:αυτο του ρευματος της οθονης και του καλωδιου dvi (ή vga) που συνδεει οθονη με tower. Αν θελεις βεβαια κατι εξτρα(και αλλο αποθηκευτικο χωρο, δηλαδη και αλλους σκληρους,card reader) στον iMac αυτο σημαινει πολλα εξτρα καλωδια. Στο pc ουτε ενα εξτρα καλωδιο. Οποτε ο iMac προοριζεται κυριως σε αυτους που αρκουνται με αυτα που εχει. Εννοώ ότι στα iMac δεν έγινε και τπτ αν βάλεις κανα 2 καλώδια παραπάνω....να μην πώ καλύτερα για το ΧΑΟΣ που επικρατεί πίσω απο ένα pc tower.. Το χαος επικρατει για αλλους λογους.(ακαταστασια,εξτρα πραγματα λογω επεκτασιμοτητας του pc που ο iMac δεν εχει κλπ κλπ) Ο iMac θελει 3 καλωδια: ρευμα,πληκτρολογιο,ποντικι Το pc θελει 5 καλωδια: ρευμα,πληκτρολογιο,ποντικι,ρευμα οθονης,καλωδιο οθονης. Ομως αν θελεις κατι εξτρα στον iMac(π.χ. λιγο ακομα αποθηκευτικο χωρο,αλλο ενα σκληρο δηλαδη) τοτε αυτο σημαινει και αλλα καλωδια ,συνηθως 2. Στο pc το βαζεις μεσα και δεν εχεις εξτρα καλωδια.
Whiteyez Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Απορώ πως συγκρίνεις 2 διαφορετικά πράγματα... Αν θες να κάνεις σύγκριση laptop με laptop κάντο με τα macbook (pro).. haHa@ Αν βγάλω τώρα photo πίσω απο το tower μου θα χαζέψεις..πίστεψε με.. το iMac αν γουστάρεις το δουλεύεις και μόνο με ένα καλώδιο...του ρεύματος και τίποτα άλλο..
Steven Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Κι εγώ περίμενα να ανακοινώσουν και άλλα πράγματα..
LL_NEO Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 το iMac αν γουστάρεις το δουλεύεις και μόνο με ένα καλώδιο...του ρεύματος και τίποτα άλλο.. Ακόμα καλύτερα και με κανένα. Ρε συνέλθετε τι λετε; Όσον αφορά τη γκρίνια για τους επεξεργαστές. Μάγκες δεν ξέρω με ποιο (ανώμαλο) τρόπο θα μπορούσαν να χωρέσουν μια ψήχτρα για desktop επεξεργαστή εκεί μέσα. Νομίζω ότι για τις δυνατότητες ψύξης ο επεξεργαστής φορητού ήταν μονόδρομος.
Whiteyez Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ακόμα καλύτερα και με κανένα. Ρε συνέλθετε τι λετε; Πάμε στοίχημα? :wink:
haHa Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ιδεα μου ή τα 20" εχουν tn panel?? Τα προηγουμενα δεν ειχαν tn...
haHa Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 το iMac αν γουστάρεις το δουλεύεις και μόνο με ένα καλώδιο...του ρεύματος και τίποτα άλλο.. Θα συμφωνησω. Και το pc με 3 αν θελεις. Αλλα αν βαλεις κατι εξτρα τοτε ο iMac αποκτα και αλλα καλωδια ενο το pc oxi. Ομως αυτο δε λεει και παλι τιποτα.Αγοραζουμε υπολογιστη βασει ποσων καλωδιων εχει? Που μαλιστα συνηθως δεν τα βλεπεις γιατι ειναι χωμενα πισω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.