Steven Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Έτσι μπρα΄βο γιατί κάπου έιδα που είπες οτι ζαχάρωνες να πάρεις το iMac τώρα... Μη κάνεις καμια μαλακία ... Μέσα στο μήνα βγαίνουν καινούρια που απότι λένε οι φήμες...ζωγραφίζουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μέσα στο μήνα; Thanx for the tip! Έχετε κάποιο link για τα φημολογούμενα specs? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Κοίτα ξέρεις για τη μυστικότητα της Apple, οπότε δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο... 'Ομως οι φήμες λένε ότι είναι ήδη έτοιμο το μηχάνημα και απλά περίμεναν να βγει το iphone και να περάσει η τρέλα και ακουγόταν οτι θα το βγάλουν μετά από 1-2 μήνες... Ορίστε και φρέσκο φρέσκο rumor χτεσινό για Αύγουστο βέβαια: http://www.macrumors.com/2007/07/06/brushed-aluminum-imacs-in-august/ Παλιότερα rumors: http://www.macrumors.com/2007/06/21/imac-iphone-references-found-in-mac-os-10-4-10-update/ http://www.macrumors.com/2007/06/18/20-and-24-imacs-due-mid-to-late-summer/ http://www.macrumors.com/2007/06/07/brushed-aluminum-imac-at-wwdc/ http://www.macrumors.com/2007/03/20/next-apple-imacs-with-striking-new-industrial-design/ http://www.appleinsider.com/articles/07/03/20/apples_next_generation_imacs_to_add_a_touch_of_grace.html Επίσης μπορείς να δεις στο συγκεκριμένο topic στο post Nr. 5 της αγαπητής NamelessEndless κάποιες αρτστικές απόψεις.... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=198241 Τέλος πάντων Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτεμβρη σίγουρα πριν το Leopard θα έχουμε καινούρια iMacs... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UmbertoJeco Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Santa Rosa CPU, fuck. Εγω περιμενα οτι θα εβγαζαν με κανονικο desktop CPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu-ray Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Πραγματικά ΕΛΕΟΣ. Χρειάζομαι υπολογιστή και περιμένω η apple να κάνει το "βήμα". Εντάξει ωραίο και τέλειο το iphone αλλα νομίζω πρέπει να ασχολήθεί και με αλλα πράγματα οπως το imac. Αμα δεν έρθει αρχές αυγούστου δεν θα κάνω το switch.:evil::evil::evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 egw ta perimenw na kukloforisoun parea me ta leo! oxi pws allazw to G4 mou alla tha ithela na ta dw... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu-ray Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Εγω επειδή πραγματικά το βιάζομαι μάλλον πάω για φορητό. Δεν μπορώ αλλο αυτά τα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JockerX Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Αμα δεν έρθει αρχές αυγούστου δεν θα κάνω το switch.:evil::evil::evil: Θα είναι αρχές Αυγούστου, θα έρθουν με νέο design ακριβώς όπως λένε οι φήμες (aluminium) και με νέο aluminium πληκτρολόγιο.Λίγη υπομονή ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά, έλεος όμως με αυτό το brushed aluminum concept. Εγώ που δεν είχα ποτέ απωθημένο για inox ψυγείο, μπορώ να διαλέξω κάτι πιο καλαίσθητο; Μια χαρά είναι το τρέχον design. Ας το τουμπανιάσουν στα specs, και ικανοποιημένος θα είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Κάτσε να δούμε γιατί όλα αυτά είναι απλώς φήμες. Κάποιος-κάπου-κάποτε photoshop-ιασε μια εικόνα για το πως θα ήθελε να είναι το νέο iMac και από τότε όλοι το θεωρούμε δεδομένο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JockerX Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δεν είναι ακριβώς έτσι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Εντάξει, για να έχει βρωμίσει τόσο το net με αυτό το αλουμίνιο, μάλλον έτσι θα είναι. Απλά εμένα δεν μου αρέσει. Το βρίσκω πολύ flat σαν έμπνευση, πολύ βαρετό. Μη σου πω καγκουριά, σαν τα νικελωμένα παπιά. Από specs ξέρουμε τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Εντάξει, για να έχει βρωμίσει τόσο το net με αυτό το αλουμίνιο, μάλλον έτσι θα είναι. Απλά εμένα δεν μου αρέσει. Το βρίσκω πολύ flat σαν έμπνευση, πολύ βαρετό. Μη σου πω καγκουριά, σαν τα νικελωμένα παπιά. Από specs ξέρουμε τίποτα; Για το design: To βασικο ειναι οτι θα του λειπει το μεγαλο "πηγουνι" που ειχε το προηγουμενο iMac, δηλαδη το μεγαλο ασπρο κομματι κατω απο την οθονη. Στο καινουρια iMac αυτο το κομματι θα ειναι μικροτερο! Ωραιο! Θα ειναι επισης και λεπτοτερα. Απο specs , η λογικη λεει πως θα ειναι ιδια ακριβως με τα macbook pro. (Ετσι ηταν και τα παλια iMac,ηταν πανομοιοτυπα σε specs με τα τοτε macbook pro) Δηλαδη θα εχουν σιγουρα Santa rosa αρχιτεκτονικη (cpu Intel T7500 2.2GHz) και μαλλον καρτα γραφικων nVidia GeForce Mobile 8600GT. Στο 20" μοντελο μαλλον θα εχει στανταρ 2GB Ram sodimm και λογικα θα εχει λιγο μεγαλυτερο σκληρο απο τον τωρινο των 250 GB. Ακουγεται επισης οτι ισως σου δινει την επιλογη για blue-ray ή hd drive. Πιθανοτατα (ετσι ακουγεται) μαζι με τα νεα iMac να βγει και η καινουρια iLife suite. Πιθανοτατη ημερομηνια κυκλοφοριας: 7 Αυγουστου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 To βασικο ειναι οτι θα του λειπει το μεγαλο "πηγουνι" που ειχε το προηγουμενο iMac,δηλαδη το μεγαλο ασπρο κομματι κατω απο την οθονη. Στο καινουρια iMac αυτο το κομματι θα ειναι μικροτερο! Αυτό έχω διαβάσει κι εγώ. Και ότι μάλλον θα είναι και λεπτότερα. Απο specs , η λογικη λεει πως θα ειναι ιδια ακιρβως με τα macbook pro.(Ετσι ηταν και τα παλια iMac,ηταν πανομοιοτυπα σε specs με τα τοτε macbook pro) Δηλαδη θα εχουν σιγουρα Santa rosa αρχιτεκτονικη (cpu Intel T7500 2.2GHz) και μαλλον καρτα γραφικων nVidia GeForce Mobile 8600GT. Αυτό δεν είναι λίγο (έως πολύ) απογοητευτικό; Η desktop έκδοση να έχει ίδια specs με ένα laptop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 ...Αυτό δεν είναι λίγο (έως πολύ) απογοητευτικό; Η desktop έκδοση να έχει ίδια specs με ένα laptop? (Για αυτο μπορεις με 2000 ευρω να παρεις το macbook pro 15.4" και με 600 ευρω να παρεις μια 24" κορυφαια οθονη. Απο λεφτα δε θα σου βγει και πολυ παραπανω απο οτι αν επαιρνες τον 24" iΜac. Ομως ετσι θα εχεις κερδισει σε φορητοτητα και θα εχεις και λιγο καλυτερη οθονη.) Παντως αν δεν παιζεις παιχνιδια, μικρο το κακο(για τα ιδια specs iMac και macbook pro). Αλλωστε μια χαρα δυνατες cpu ειναι οι Intel core 2 duo T7500 2.2Ghz.. Υστερουν κατα ενα 20-30% σε επιδοσεις απο μια desktop cpu των 170 ευρω (Core 2 Duo 6750 2,66GHz ή με 260 ευρω 4πυρηνο Core 2 Quad Q6600 στα 2.4GHz), αλλα μια χαρα δουλεια κανουν για τη δουλεια που προοριζεται ο iMac.Μην ξεχναμε οτι τo mac os x δεν ειναι κανα βαρυ λειτουργικο. Αλλωστε τον iMac δεν το παιρνει καποιος που θελει τοπ επιδοσεις. Τον παιρνει καποιος που θελει ενα desktop αθορυβο,με καλη οθονη,ωραιο μαζεμενο design,ευκολη μεταφορα (π.χ απο σπιτι σε εξοχικο) κλπ κλπ. Για τοπ επιδοσεις υπαρχει ο macpro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.