perikles Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Εγκατέστησα τον Internet explorer 7 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Δεν δουλεύει το HP Director, το πρόγραμμα που ενεργοποιεί το scaner της HP. Βρήκα ενα script στο Internet και με αυτό ενεργοποίησα το HP Director αλλά όταν θέλω να κάνω σάρωση μου βγάζει μήνυμα οτι ο σαρωτής δεν είναι συνδεδεμμένος σωστά. Ομως ο σαρωτής είναι συνδεδεμμένος μια χαρά. Πιστεύω οτι το πρόβλημα είναι ο IE7 και θέλω να τον απεγκαταστήσω και να γυρίσω στον IE6. Ξέρει κανείς πως να το κάνω? Ευχαριστώ.
dimitris2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 vasika psaxto ligo mipws de ftaei o ie7 gia to provlima sou. pantws gia na ton kaneis uninstall sou vrika auto Για να απεγκαταστήσετε τον Internet Explorer 7 χρησιμοποιήσετε την "Προσθαφαίρεση προγραμμάτων" (Add or Remove Programs) • Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη (Start) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση (Run). • Στο πλαίσιο Άνοιγμα (Open), πληκτρολογήστε appwiz.cpl και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK. • Στη λίστα προγραμμάτων, κάντε κλικ στο στοιχείο Windows Internet Explorer 7 και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση (Remove). • Ακολουθήστε τις οδηγίες του Οδηγού για την απεγκατάσταση του Internet Explorer 7. Μετά από την απεγκατάσταση του Internet Explorer 7, κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο του Internet Explorer για να βεβαιωθείτε ότι έχει γίνει επαναφορά του Internet Explorer 6. πηγη
babis-x Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δεν πρέπει να φταίει ο ΙΕ7, δουλεύω το ίδιο πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα. Κατά τα άλλα ακολούθησε ότι γράφει ο dimitris2006
perikles Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Κι' ομως μόλις επανήλθε ο IE6, το HP Director άνοιξε κανονικά. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
takis renesis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 ama tha pas stin istoselida tis hp tha vreis ena mikro programa egatastise to kai olla ok
perikles Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δυστυχώς φαίνεται οτι ο IE7 άφησε κάποια δυσλειτουργία. Το HP Director ανοίγει, αλλά οταν πάει να κάνει σάρωση βγάζει μήνυμα οτι "ο σαρωτής δεν είναι συνδεδεμμένος". Το περίεργο είναι οτι μέσα απο τα Windows (πίνακας ελέγχου-σαρωτές-δεξί κλίκ στον σαρωτή-σάρωση) το σκανάρισμα γίνεται κανονικά. Αυτό σημαίνει οτι το HP Director (που είναι το Hpqdirec.exe) είναι "πειραγμένο". Και δεν φτιάχνει παρόλο που απεγκατέστησα το scaner και το εγκατέστησα ξανά. Επειδή στη δουλειά μου είναι απαραίτητο το scaner, με βλέπω μάλλον για format. Καμμιά ιδέα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.