tlmamps Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Καλημερα, Εχω εναν acer aspire 5022 ο οποιος εντελως ξαφνικα παρεδωσε το πνευμα...δεν ανοιγει, δεν κανει τιποτα. Τον πηγα σε ενα γνωστο τεχνικο και μου ειπε οτι σκληρος και η μνημη ειανι ενταξει.Το προβλημα μου λεει ειναι ειτε στην μητρικη ή (αμα ειμαι τυχερος) στην τροφοδοσια. Μου ειπε ομως ο τεχνικος οτι αυτος δεν το φτιαχνει και να το στειλω στην αθηνα..Εδω ειναι το προβλημα μου.Εχω ακουσει πολλα για το service της ΑΛΜΑΝ και ομολογω οτι δεν θελω να το στειλω..(εγω μενω πατρα). Ξερετε καποιον στην Πατρα που να επισκυαζει laptop της acer? Ευχαριστω.
heroicentaur Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Φιλε ειναι η τροφοδοσια μαλλον αλλα πες μας κ εσυ πως εγινε λειτουργουσε ωρες επεσε κατω? Μπαταρια εβαλες μηπως παιζει απο εκει?. Τσεκαρε λιγο εαν εχει παιξιμο πισω το βισμα που μπαινει στο Lap Top και προσεξε οταν το κουνας εαν αναβη το λαμπακι του start button αν ναι δυστυχως πρεπει να το στειλης στο εξωτερικο στην ACER για να σου αλλαξουν απο μεσα την υποδοχη της παροχης ρευματος.
tlmamps Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δεν το δουλευα πολλες ωρες.Τον κλεινω κανονικα ενα βραδυ,ολα καλα.την επομενη μερα νεκρος..Ουτε απο μπαταρια ουτε απο τιποτα.Σκεφτομουνα μηπως εγινε καμια πτωση τασης το βραδυ αλλα το καλωδιο ειδα οτι το ειχα εκτος μπριζας...Τωρα δεν θυμαμι κατα ποσο ηταν φορτισμενη η μπαταρια αλλα εστω για λιγα λεπτα ηταν...παρολο αυτα ουτε με την μπαταρια δουλευε..δεν αναβει κανενα ledaki ουτε αυτο της φορτισης...με λιγα λογια ..γαμα τα. thnx παντως..θα το παω σε τιποτα multirama η σε κανα συνοικιακο μπας και κανουν τιποτα..Αμα ειναι να το στειλω εξω δεν ξερω κατα ποσο με συμφερει..
doc1000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Aμα είναι εντός εγγύησης μην αφήσεις να το πειράξει κανένας άσχετος υπάλληλος του Multirama ή του κλωτσοrama. Στείλ'το στην αντιπροσωπεία γιατί θα χάσεις την εγγύηση αν παρέμβει 3ος. Και την επόμενη φορά που θα αγοράσεις laptop να ακούσεις και κανέναν που φωνάζει "μακριά απο ACER!"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.