michalakis_than Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Στο nba^. Στην ευρώπη μπορεις να διώξεις τη μπάλα άμα αναπηδάει.
speedy23 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Nα πω και γω λοιπον 2-3 πραγματακια που θελω να δω στο 2κ8,αν και νομιζω οτι οτι ηταν να κανουν εχει γινει ηδη. 1)Θελω να δω το "ταμπλο και μεσα" διοτι ουσιαστικα ειναι ανυπαρκτο και οταν το βλεπω σπανια,ειναι απο τον αντιπαλο 2)Λιγοτερο bouncing please.Κυριως στο 6 αλλα και λιγοτερο στο 7,βλεπαμε πολλες φορε την μπαλα να χτυπαει ταμπλο-στεφανι και με τις πολλες αναπηδησεις να καταληγει στο καλαθι.Σαν feature ειναι πολυ καλο αλλα θα'ταν καλυτερο να το βλεπαμε με λιγοτερη συχνοτητα. 3)Πολλες φορες κανει ο παιχτης μου βηματα καθως ρολαρω στην πλατη του αλλου και κανει ενα-δυο βηματα παραπανω και σκοραρει. Το παιχνιδι παντως ειναι κορυφη!
mihranalthaqafi Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 φιλε οσον αφορα το 1ο που λες ταμπλω και μεσα μπορεις να το κανεις αρκετα συχνα.. Απλα πρεπει να σουταρεις με το shot stick. Αν εισαι απο δεξια και πας για μπασιμο πατα το δεξια στο μοχλο. Αν πας απο αριστερα για μπασιμο πατα το αριστερα και ετσι η μπαλα χτυπαει ταμπλω και μεσα. Τωρα αν εισαι στην κορυφη της ρακετας νομιζω πιεζοντας τον μοχλο προς τα πανω παει για ταμπλω..
speedy23 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Thanks for the tip mihranalthaqafi.Σουταρω με το κουμπι,γι'αυτο μαλλον δεν το βλεπω. Edit:Κατ'αρχας παγωσε το αιμα μου για λιγο διοτι ειχε κοπει το ρευμα για λιγο και με το που ανοιξα το xbox φανηκαν τα red rings of death.Το εκανα reset και δουλεψε κανονικα.Ελπιζω να ηταν παρωδικο.Τωρα στο θεμα μας,προσπαθησα με τον τροπο που μου ειπες φιλε αλλα τα ιδια παλι.Αφηνει απλα τη μπαλα στο καλαθι.
mihranalthaqafi Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 ας πουμε οτι σουταρεις δεξια οπως κοιτας την οθονη.. πηγαινε απο την κατω μερια του παρκε προς το καλαθι και πατα το δεξια στον μοχλο.. αν εισαι ξεμαρκαριστος θα κανει μπασιμο αφηνοντας την μπαλα ταμπλω και μεσα.. το εχω κανει απειρες φορες προσπαθησε το λειτουργει στανταρ..
alex_psilos07 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 apo tote pou exo katevasei to demo to exo liosei.to paixnidi einai trelo.to kalytero sport game ever!ginetai na koimitho kai na ksipniso molis vgei?opoios exei tin lisi parakalo na mou tin pei..ante kali synexeia se olous.aaa,kai ypomoni.
glad1at0re Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 apo tote pou exo katevasei to demo to exo liosei.to paixnidi einai trelo.to kalytero sport game ever!ginetai na koimitho kai na ksipniso molis vgei?opoios exei tin lisi parakalo na mou tin pei..ante kali synexeia se olous.aaa,kai ypomoni. Υπάρχει μια λύση φίλε... μπορείς να τη δεις στα επεισόδια 12 και 13 της 10ης season South Park. :razz: Για να μη ψάχνεσαι.. μπορείς να βάλεις ένα φίλο σου να σε παγώσει και να σε ξεπαγώσει μετά από 30 μέρες. (εγώ το σκέφτομαι ήδη) :twisted:
an.ma.87 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Πότε βγαίνει το παιχνίδι ρε παιδιά Ελλάδα....
privateer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1213893966?bclid=1213872088&bctid=1217632451
nzeppos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Καλή ερώτηση. Να δούμε πότε θα δεήσει η 2k να βγάλει και σε PC τα φοβερά sports simulators της.
deus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 διαβάζοντας τις πρώτες εντυπώσεις το παιχνίδι είναι απίστευτο απο κάθε άποψη, 1 αρνητικό μόνο δεν μπορείς να κάνεις πάλι trade τους legends το θετικό είναι ότι με 200 κένες θέσεις για caps μπορούμε να φτιάξουμε όλους τους παίχτες που θέλουμε απο αρχή με πολύ ρεαλιστικά αποτελέσματα!
ababapanos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 tha mporoume omos me tous dikous mas pextes na pezoume sto LIVE? den nomizw....
speedy23 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Χθες που πρωτομπηκα στο Live και εκανα σαν ηλιθιο για την εμπειρια αυτη,το πρωτο και μοναδικο game που επαιξα ηταν το 2k7.Μια απορια μονο:Διαλεξα quick game και επαιξα 2 ματσακια με αλλα παιδια.Οταν κερδιζα βολες ετρεμε η οθονη ολοκληρη με αποτελεσμα να εχω γυρω στο 20% ευστοχια.Επισης παρατηρησα οτι τη μπαλα πρεπει να την αφησεις πολυ νωριτερα απ'το κανονικο για να εχεις πιθανοτητες να μπει η βολη. Το gamertag μου ειναι Johnie B btw.Αν θελεις κανεις να με κανει invite να παιξουμε κανα ματσακι καμια φορα,μεσα ειμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.