Thanofski Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Καλησπερα, χθες ξεκινησα να παιζω και γω το 2k8.Μου εχει αφησει ωραιες εντυπωσεις αλλα εχω πολλες αποριες σαν noobas στα παιχνιδια της 2K αλλα και στα basketakia γενικοτερα .Κατ'αρχας υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω τις αυτοματες αλλαγες(substitutes) των παιχτων?Να τις κανω αν και οποτε γουσταρω εγω?? Επισης βρισκω αρκετα δυσκολο το επιθετικο κομματι του παιχνιδιου.Εχω πειραξει καπως τα slider του παιχνιδιου ,μεσα σε λογικα και ρεαλιστικα πλαισια,αλλα εξακολουθω να πετυχαινω δυσκολα καλαθια.Σχεδον ποτε δεν μπορω να δω ξεμαρκαριστο παιχτη ή εστω καποιο διαδρομο να κανω κανα μπασιμο με τον Parker .Πρεπει αναγκαστικα να παιζω καποια οργανωμενη επιθεση καθε φορα και να διαλεγω τακτικη απο το coach menu??Γιατι μεχρι να το κανω αυτο,πανε τα 24 seconds...Δοκιμασα να γυρισω την επιλογη Run the play σε auto αλλα δεν καταλαβαινω τι γινεται μεσα στο γηπεδο... Επισης δεν εχω καταλαβει τι παιζει με αυτο το lock-on στην αμυνα...Κραταω LT (χβοχ 360) δειχνει ο αμυντικος μου να κανει κατι τσαλιμια αλλα μεχρι εκει,με το που κανει κανα περιεργο ο επιθετικος περναει για την πλακα και με καρφωνει μες τη μουρη. Χρησιμοποιω τον Alternative A χειρισμο (ΕΖ-Ιso στο Β) με μπερδευει πολυ να προσπαθω να κουνησω αλλα και να τριπλαρω με τον ιδιο μοχλο.Οποιος μπορει να δωσει κανα τιπ για τα παραπανω μπας και βαλω καναν ποντο της προκοπης ...Ευλογημενος !!
deus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 για τις αλλαγές θα πατήσεις το αριστερο από το σταυρό και θα επιλέξεις manuall στο substituons για το πόσο εύκολο είναι να βάλεις καλάθι θα πρέπει να περάσεις τον παίχτη σου με τον parker είναι πολύ εύκολο πρέπει να συνηθίσεις τον χειρισμό δοκίμασε να βάλεις τη μπάλα στον timmy και από το post θα είναι πιο εύκολά τα καλάθια με ένα spin move. βάλε μερικά συστήματα τα 4 απλά που έχει pick & roll, isolation κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.