Προς το περιεχόμενο

The Official NBA 2k8 Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
http://rapidshare.com/files/126062878/06-30-08.z36 άλλο ένα "μαγικό" save με όλους τους rookies φτιαγμένους με φοβερή ακρίβεια ειδικά οι κορυφαίοι δεν καταλαβαίνεις ότι είναι created players. και Kosta Koufos στη Utah. Το ποιό σημαντικό βέβαια έχει αλλάξει τα ratings στους παίχτες να ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα δε μπορεί ο lebron να έχει 92 σούτ απο μέση απόσταση και ο peja 83? έχει χρησιμοποιήσει τα ratings του rashidi και στους παίχτες και στις ομάδες το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό! πολύ ρεαλιστικό και ανώτερο το παιχνίδι με αυτές τις προσθήκες θα περάσει πολύ εύκολα ο καιρός ως το 2k9
  • Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε deus μπορείς να κάνεις τον κόπο να μας πείς και απο πού τα κατέβασες; Προσωπικά εχω κατευασεί rosters μόνο απο το operation sports και δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Δημοσ.

για σου φίλε dour64, από operationsports τα έχω κατεβάσει είναι 2 post του portlandblazer ένα αυτό που δίνω τo link παραπάνω για την φετινή σεζόν το οποίο είναι πάρα πολύ καλό έχει φτιάξει ο τύπος όλους τους rookies και όλους τους παίχτες με πιο ρεαλιστικά ratings και tendencies οπότε παίζουν πολύ πιο ρεαλιστικά. και άλλο ένα post που έχει κάνει έχει φτιάξει όλες τις χρονιές από το 1980 ως το 2005 με όλους τους παίχτες ακριβώς όπως έπαιζαν τη συγκεκριμένη χρονιά φοβερή δουλειά. πραγματικά. είναι φοβερό να παίζεις με suns 93, bulls96 lakers 87 κλπ κλπ. για τα άλλα saves δεν ξέρω αν αξίζουν αλλά αυτά τα 2 είναι αρκετά για ασχοληθείς για πολύ καιρό.

Δημοσ.

Tο αρχειακι αυτο εχει και πειραγμενα τα sliders για να κανει το παιχνιδι πιο ρεαλιστικο και αν οχι που μπορεις να βρεις;

Δημοσ.

αν θέλεις κατεβάζεις και τα αντίστοιχα settings η ακολουθείς αντίστοιχα τις οδηγίες που ανεβάζει ο καθένας θα βρεις άλλες οδηγίες στα settings για διαφορετικό level κλπ. εγώ δεν έχω πειράξει καθόλου τα settings και είδα τεράστια διαφορά. όλα αυτά τα αρχεία μπορείτε να τα βρείτε στο http://www.operationsports.com/forums/nba-2k/

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ. Αυτο το αρχειο πως το μεταφερεις στο xbox. δοκιμασα με flash και με cd αλλα δεν μπορω να το περασω στο σκληρο της κονσολας

Δημοσ.

γιατί επειδή έφυγε ο baron από το Golden State? παίζεις με κάποιο φίλο σου εναντίον cpu? εγώ ώς τώρα παίζω μόνο εναντίον cpu και είδα μερικές πολύ μεγάλες διαφορές. lebron, wade κλπ φυσιολογικά FG ratings μερικές ομάδες παίζουν σπαστικά καλά βλέπε spurs δεν μπορείς να αφήσεις παίχτη ελεύθερο με τίποτα. είδα πάσες που δεν είχα ξαναδεί στο παιχνίδι από cpu drive και πάσα στον ελεύθερο παίχτη. τα ratings του Garnett, David West είναι πολύ πιο λογικά καλό σουτ από μέση απόσταση κλπ κλπ. όσα παιχνίδια έχω παίξει ως τώρα έχουν πάει πολύ ρεαλιστικά.

παίζω 5λεπτά με αρχικούς sliders, επίπεδο allstar

Δημοσ.

Παίζω και με φίλους καί μόνος. Γενικά το team fg% σπάνια πέφτει κάτω απο 50-55% με συχνά φαινόμενα μέχρι και 70%. Αυτό δεν είανι καθόλου ρεαλιστικό όπως και ο λόγος κάρφώματα/lay up σπάνια γίνεται lay up στο παιχνίδι. Γενικά είναι έτη φωτός μπροστά απο το Nba live αλλά είναι μακρία απο sim ακόμα και στα διπλά υστερεί πολύ, αν στοχεύεις για point in the paint και δε σουτάρεις κάποιο τρίποντο ή κανα mid έχεις νικήσει :P. Επίσης κάτι άσχετο που παρατήρησα είναι οτι οι pg έχουν την τάση να σκοράρουν περισσότερο απο κάθε άλλη θεση ακόμα και αν μιλάμε για μη-σκόρερς (χωρίς να συμβαίνει πάντα).

Δημοσ.
Σε ευχαριστω πολυ. Αυτο το αρχειο πως το μεταφερεις στο xbox. δοκιμασα με flash και με cd αλλα δεν μπορω να το περασω στο σκληρο της κονσολας

χρειάζεσαι το xchange360 και μια memory card για 360 την πιο φθηνή. από ebay έχουν μια χαρά τιμή. 9.99$ και 9.75 $ αντίστοιχα.

Δημοσ.
Παίζω και με φίλους καί μόνος. Γενικά το team fg% σπάνια πέφτει κάτω απο 50-55% με συχνά φαινόμενα μέχρι και 70%. Αυτό δεν είανι καθόλου ρεαλιστικό όπως και ο λόγος κάρφώματα/lay up σπάνια γίνεται lay up στο παιχνίδι. Γενικά είναι έτη φωτός μπροστά απο το Nba live αλλά είναι μακρία απο sim ακόμα και στα διπλά υστερεί πολύ, αν στοχεύεις για point in the paint και δε σουτάρεις κάποιο τρίποντο ή κανα mid έχεις νικήσει :P. Επίσης κάτι άσχετο που παρατήρησα είναι οτι οι pg έχουν την τάση να σκοράρουν περισσότερο απο κάθε άλλη θεση ακόμα και αν μιλάμε για μη-σκόρερς (χωρίς να συμβαίνει πάντα).

με τις καλές ομάδες είναι ανεβασμένο το ποσοστό στα FG με τις μέτριες πέφτει χαμηλά αρκετά. για τα καρφώματα και lay up εναντίον cpu είναι λίγο δύσκολο γιατί παίζει καλή βοήθεια και πρέπει να βρείς τον ελεύθερο παίχτη γρήγορα, με μια ζώνη 3-2, 1-3-1 και παγίδες και μερικά DT στο post λύνονται όλα τα προβλήματα με με τα πολλά καρφώματα από αντιπάλους. το pick & roll είναι ανίκητο με ένα καλό δίδυμο εκεί έχω τα περισσότερα προβλήματα στην άμυνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...