Προς το περιεχόμενο

The Official NBA 2k8 Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα του ρίξω μια ματιά και θα σου πω το βράδυ, θυμάμαι ότι σε παλαιότερα NBA 2k έπαιζα συνέχεια με player lock σε κάτι αγώνες 3vs3 κλπ.

edit: Άκυρο, για ρίξε μια ματιά εδώ:

http://64.233.183.104/search?q=cache:-4wqZA4hubcJ:www.ps3forums.com/showthread.php%3Ft%3D128838+nba+2k8+player+lock+control&hl=el&ct=clnk&cd=3&gl=gr&client=firefox-a

Φίλε μου ρίξε μια ματιά αν όντως υπάρχει και πές μου διότι είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για να αγοράσω το παιχνίδι. Ευχαριστώ!

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδια

προσπαθω απο χθες να παιξω Online και μου βγαζει ενα μηνυμα

the 2k sports service is not available at this time. please check your network settings and try again shortly.

ξερει κανεις κατι?

Δημοσ.
ρε παιδια

προσπαθω απο χθες να παιξω Online και μου βγαζει ενα μηνυμα

the 2k sports service is not available at this time. please check your network settings and try again shortly.

ξερει κανεις κατι?

Αλήθεια πώς είναι το online gaming. LAg έχει;

Δημοσ.

To αιωνιο προβλημα των servers της 2k ειναι.Ή καποια στιγμη δεν θα μπορεις να παιξεις καθολου 'η δεν θα μπορεις να βρεις αντιπαλο.Για παραδειγμα,για να παιξω με ξενο,στην 5η προσπαθεια και ευχαριστημενος θα'μαι.Με Ελληνες που παιζω ομως δεν υπαρχει το αναλογο προβλημα.

Δημοσ.

απαραίτητη προυπόθεση για να παίξεις βεβαια είναι να κανεις και portforward στο router, το οποίο πολλοί αγνοούν...

παντως ειναι γεγονος ότι οι ευρωπαικοί σερβερς της 2κ ειναι της πλακας...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά, καλησπέρα. Έχω το παιχνίδι σε PS2. Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει πώς μπορώ να κάνω update; Θα πρέπει να βάλω εξωτερικό σκληρό δίσκο; Διαθέτω σύνδεση adsl .

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

πριν κάνεις τρίπλα κρατάς πατημένο το lb και με το μοχλό κίνησης κάνεις προσποίηση για την κατεύθυνση που δείχνεις ότι θέλεις να πας.

Δημοσ.

αυτό είναι και για Ps2;;;το lb ποιο ειναi αν αναφέρεσαι για ps2;;

ξέχασα να το αναφέρω απο την αρχή οτι μιλάω για ps2.

Δημοσ.
αυτό είναι και για Ps2;;;το lb ποιο ειναi αν αναφέρεσαι για ps2;;

ξέχασα να το αναφέρω απο την αρχή οτι μιλάω για ps2.

αναφέρομαι στο xbox360 αλλά θα το βρείς στο αριστερό σου χέρι ένα απο τους δυο μοχλούς.

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Καινούριος στο παιχνίδι αλλά το ευχαριστιέμαι πολύ και έχω κολλήσει.

Παίζω association, με SUNS, και έχω chemistry 42%. ΑΥτό ανεβαίνει με τις νίκες και με το να μην αλλάζω συχνά τους ρόλους, σωστά; Προσπαθώ να κάνω rotation και να μην παίζω μόνο με μια πεντάδα, δίνοντας χρόνο ξεκούρασης στον Nash, Amare, Marion που τραβάνε το περισσότερο "κουπί".

Αυτό που δεν έχω καταλάβει καθόλου πως δουλεύει είναι το trading. Υπάρχει καμμιά σελίδα που να το εξηγεί σχετικά απλά; ΔΥστυχώς το μόνο στοιχείο του παιγνιδιού που είναι ΠΛΗΡΗΣ απογοήτευση είναι το ανύπαρκτο manual.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...