avpap75 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Θα του ρίξω μια ματιά και θα σου πω το βράδυ, θυμάμαι ότι σε παλαιότερα NBA 2k έπαιζα συνέχεια με player lock σε κάτι αγώνες 3vs3 κλπ. edit: Άκυρο, για ρίξε μια ματιά εδώ: http://64.233.183.104/search?q=cache:-4wqZA4hubcJ:www.ps3forums.com/showthread.php%3Ft%3D128838+nba+2k8+player+lock+control&hl=el&ct=clnk&cd=3&gl=gr&client=firefox-a Φίλε μου ρίξε μια ματιά αν όντως υπάρχει και πές μου διότι είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για να αγοράσω το παιχνίδι. Ευχαριστώ!
scum784 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 ρε παιδια προσπαθω απο χθες να παιξω Online και μου βγαζει ενα μηνυμα the 2k sports service is not available at this time. please check your network settings and try again shortly. ξερει κανεις κατι?
avpap75 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 ρε παιδια προσπαθω απο χθες να παιξω Online και μου βγαζει ενα μηνυμα the 2k sports service is not available at this time. please check your network settings and try again shortly. ξερει κανεις κατι? Αλήθεια πώς είναι το online gaming. LAg έχει;
speedy23 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 To αιωνιο προβλημα των servers της 2k ειναι.Ή καποια στιγμη δεν θα μπορεις να παιξεις καθολου 'η δεν θα μπορεις να βρεις αντιπαλο.Για παραδειγμα,για να παιξω με ξενο,στην 5η προσπαθεια και ευχαριστημενος θα'μαι.Με Ελληνες που παιζω ομως δεν υπαρχει το αναλογο προβλημα.
chill Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Εγώ πάλι εδώ και 3 μήνες στο παιχνίδι δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα online.
Vincanity Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 απαραίτητη προυπόθεση για να παίξεις βεβαια είναι να κανεις και portforward στο router, το οποίο πολλοί αγνοούν... παντως ειναι γεγονος ότι οι ευρωπαικοί σερβερς της 2κ ειναι της πλακας...
PanosViv Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Παιδιά, καλησπέρα. Έχω το παιχνίδι σε PS2. Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει πώς μπορώ να κάνω update; Θα πρέπει να βάλω εξωτερικό σκληρό δίσκο; Διαθέτω σύνδεση adsl . Ευχαριστώ.
gatoulis Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 ξέρει κανείς να μου πεί πως κάνω προσποίηση όχι για σουτ αλλά για drive;;;
deus Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 πριν κάνεις τρίπλα κρατάς πατημένο το lb και με το μοχλό κίνησης κάνεις προσποίηση για την κατεύθυνση που δείχνεις ότι θέλεις να πας.
gatoulis Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 αυτό είναι και για Ps2;;;το lb ποιο ειναi αν αναφέρεσαι για ps2;; ξέχασα να το αναφέρω απο την αρχή οτι μιλάω για ps2.
deus Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 αυτό είναι και για Ps2;;;το lb ποιο ειναi αν αναφέρεσαι για ps2;;ξέχασα να το αναφέρω απο την αρχή οτι μιλάω για ps2. αναφέρομαι στο xbox360 αλλά θα το βρείς στο αριστερό σου χέρι ένα απο τους δυο μοχλούς.
vastravoud Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Καλησπέρα! Καινούριος στο παιχνίδι αλλά το ευχαριστιέμαι πολύ και έχω κολλήσει. Παίζω association, με SUNS, και έχω chemistry 42%. ΑΥτό ανεβαίνει με τις νίκες και με το να μην αλλάζω συχνά τους ρόλους, σωστά; Προσπαθώ να κάνω rotation και να μην παίζω μόνο με μια πεντάδα, δίνοντας χρόνο ξεκούρασης στον Nash, Amare, Marion που τραβάνε το περισσότερο "κουπί". Αυτό που δεν έχω καταλάβει καθόλου πως δουλεύει είναι το trading. Υπάρχει καμμιά σελίδα που να το εξηγεί σχετικά απλά; ΔΥστυχώς το μόνο στοιχείο του παιγνιδιού που είναι ΠΛΗΡΗΣ απογοήτευση είναι το ανύπαρκτο manual.
scum784 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 ρε παιδια το patch για την pal version του ps3 βγήκε τελικα????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.