Προς το περιεχόμενο

The Official NBA 2k8 Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος στα ΝΒΑ 2k γενικά δεν βγαίνουν τέτοια patches, δεν είναι σαν τα NBA Live. Δεν θα βρεις εθνικές ομάδες, ούτε φυσικά και ολόκληρη διοργάνωση (Ευρωλίγκα).

Μόνο αν έχει κάτσει κάποιος και έχει φτιάξει (με κόπο) από το roster creator κάποιους παίκτες έναν έναν (συν τις ομάδες τους). Αλλά και τότε το μόνο που λογικά θα μπορεί να ανεβάσει είναι το save file του, το οποιο προφανώς θα πρέπει να είναι για PS2.

Γενικά NBA 2k και modding δεν πάνε μαζί, αυτά είναι για το NBA Live.

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ελεόοοοοοοοοοοοοοοοοος, θα το σπάσωωωωωω, ψόφα ρε καταραμένο μηχάνημα, !#@!$#@!#@$@#$%@#$

:mad::mad::mad:

Μιλάμε παίζω έναν αγώνα με Indiana για το πρωτάθλημα, ΟΚ νικάω σχετικά εύκολα. Να υπενθυμίσω ότι έχω φτιάξει την εθνική Ελλάδος. Παίζω στα καπάκια με Blazers στο Portland, προηγούμαι σε όλο τον αγώνα και τελικά στο τέλος νικάω δύσκολα με 44-41 (με τον Roy να μου βάζει 21 πόντους με 9/14, δεν μαρκάρεται με τίποτα ο τύπος). Κάνω το 10-2 και πάμε φουλ για πρώτοι σε περιφέρεια και πρωτάθλημα.

Και αμέσως μετά παίζω με Clippers εκτός. Οι τύποι είχαν 3-6 μόνο αλλά έπαιζαν τρελό μπάσκετ, σούταραν και οι 5 παίκτες και έπαιζαν πολύ με κάθετες πάσες. Τρελό run'n'gun και από τις δύο πλευρές, προηγούνται 10 πόντους μέχρι να καταλάβω τι γίνεται, πάμε με το τρελό σκορ 31-33 στο ημίχρονο (παίζω 5λεπτα), περνάω πρώτη φορά μπροστά με 40-39 και προς το τέλος κάνω καναδυο λάθη, δεν παίρνω ένα πεντακάθαρο φάουλ σε drive και βάζει ένα τεράστιο τρίποντο ο Cassell. 54-50 χάνω στα 50", έχω χάσει τις τελευταίες 4-5 επιθέσεις μου και το τέλος φαίνεται κοντά, κυρίως γιατί δεν μπορώ να παίξω άμυνα με τίποτα, ούτε ζώνη, ούτε man2man. Οι αντίπαλοι σκοράρουν όλοι και ο Mobley κάνει πάρτι.

Στα 50" σε επίθεση γιουρούσι ο Μητσάρας (που μέχρι τότε δεν είχε κάνει τίποτα) σταματάει και σουτάρει από τα 8 μέτρα υπό πίεση. Παρ' το μέσα!! Πραγματική Eθνική. 54-53, στον πόντο. Γίνεται επαναφορά, κάνω παγίδα Λάζος-Μήτσος και κλέβω! Τη βουτάει ο Μητσάρας, lay up και περνάω μπροστά!!! Μια καλή άμυνα, πετάω έξω τον Mobley και δικιά μου η μπάλα. Χάνω όμως την επίθεση, κακό σουτ και στην επόμενη control επίθεση το Portland κάνει σουτ από το high post στα 5", το χάνει και πέφτουν τουλάχιστον 6 παίκτες για το rebound.

Το παίρνω και κρατάω την μπάλα, παίρνω αμέσως timeout στα 3.7" (γιατί το πήρα? μόνο του πήγε το χέρι στο κουμπί! δεν ήθελα να πάρω)

Επαναφορά και φάουλ στα 2.7". Δεν έχω βολές ακόμα. Δεύτερη επαναφορά και φάουλ στο Μήτσο στα 1.1". Τις βάζει και τις δύο, 54-57 υπέρ μου. Το Portland παίρνει time και πάει να κάνει επαναφορά από το κέντρο, είμαι έτοιμος για intentional foul για να μην προλάβει ούτε μυρωδιά να πάρει.

Και το !#@$!#@$!#@$!#@ xbox πετάει μήνυμα Unreadable Disc!!! Που δεν το έχει ξανακάνει ποτέ στο 2k8, ελεός, ντροπή, κλέβει ασύστολα! Φέρτε μου ένα τσεκούρι!

:mad::mad::mad:

5646407472.jpg

Ψόφα ρε καταραμένο, ψόφα!

Δημοσ.

Εμμμμ το έχεις λιώσει το άμοιρο το δισκάκι! Παίξε κ τίποτα άλλο... :P

Μου θυμίζει τα νιάτα μου. Όταν έπαιζα Match Day 1 στον 6128 κ μετά καθόμουν κ (χαιρόμουνα) έγραφα φύλλο αγώνος!!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά επειδή γουστάρουμε να παίζουμε παρέα και να κλειδώνουμε παίχτες, έχει player lock όπως π.χ. το fix του pro 2008 και βέβαια τους υπόλοιπους να τους κουμαντάρει το A.I.

Δημοσ.

cpares - IND secondary road uniform

agtaccsinr - CHA racing uniform

amcnreo - Valentine's Day - CLE / SEA

haeitgyebs - 2008 All-Star uniforms

uclerehanp - St. Patrick's Day - BOS / CHI / NY / TOR

llmohffaae - Superstars team

nba2k - NBA 2K team

2ksports - 2K Sports team

vcteam - VC team

payrespect - ABA ball

Δημοσ.
cpares - IND secondary road uniform

agtaccsinr - CHA racing uniform

amcnreo - Valentine's Day - CLE / SEA

haeitgyebs - 2008 All-Star uniforms

uclerehanp - St. Patrick's Day - BOS / CHI / NY / TOR

llmohffaae - Superstars team

nba2k - NBA 2K team

2ksports - 2K Sports team

vcteam - VC team

payrespect - ABA ball

Που τους βαζουμε αυτους τους κωδικους;

Δημοσ.
Είναι bug. Κατέβασε το patch και γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες

Eγώ που το έχω 5 μήνες το παιχνίδι δεν εχω βρει αυτο το patch πουθενά,μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός;Thanks.

Δημοσ.
Κανένα νέο ρε παιδιά με player lock. Κανείς δεν παίζει με φίλους teammate;

Θα του ρίξω μια ματιά και θα σου πω το βράδυ, θυμάμαι ότι σε παλαιότερα NBA 2k έπαιζα συνέχεια με player lock σε κάτι αγώνες 3vs3 κλπ.

edit: Άκυρο, για ρίξε μια ματιά εδώ:

http://64.233.183.104/search?q=cache:-4wqZA4hubcJ:www.ps3forums.com/showthread.php%3Ft%3D128838+nba+2k8+player+lock+control&hl=el&ct=clnk&cd=3&gl=gr&client=firefox-a

its in gameplay options, might have to scroll down and find player lock on/off toggle. i always use player lock shame it cant be used for online though, still good fun when friends come over.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...