Προς το περιεχόμενο

The Official NBA 2k8 Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αρχικά για να καρφώσεις πρέπει να τρέχεις και καλό θα είναι να καρφώνεις με το δεξί stick,ανάλογα την κατεύθυνση που πατάς κάνει και διαφορετικό κάρφωμα.Στην περίπτωση που είσαι κάτω από το καλάθι,πατάς τα LT+RT και κάνεις το ίδιο με το δεξί stick μια κατεύθυνση...επίσης,αν θες alley-hoop πατάς LT+πάσα

Ελπίζω να βοήθησα κάπως

Φιλε ποια κουμπια στο Ps3 ειναι τα LT+RT?

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχμ, το NBA Live ήταν και -όπως πάει- θα παραμείνει έτη φωτός πίσω από τα NBA 2k. Δεν υπάρχει απολύτως καμία σύγκριση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν είναι εφικτό να χρησιμοποιήσεις το off ball control όταν παίζεις on line ? Γιατί μου δίνει την εντύπωση όταν παίζω δίκτυο ότι ή δεν δουλεύει ή δουλεύει διαφορετικά. Ξέρει κανείς να μου πεί ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια ερωτηση ετσι απλα απο περιεργια...Υπαρχει κανεις που να παιζει με το cpu στο superstar level με τα default sliders και να μην του σπανε τα νευρα?

Δημοσ.

Πολυ δυσκολα φιλε μου θα συναντησεις τετοιο ατομο και για τη ψυχικη μου υγεια τα εχω πειραξει τα sliders συμφωνα με ενα ποστ του nzeppos στις προηγουμενες σελιδες

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1864702&postcount=303

Δημοσ.
Μια ερωτηση ετσι απλα απο περιεργια...Υπαρχει κανεις που να παιζει με το cpu στο superstar level με τα default sliders και να μην του σπανε τα νευρα?

Παιδιά εγώ παίζω έτσι και στο hall of fame. Δεν έχει μεγάλη διαφορά από το superstar.Απλώς πρέπει να μάθεις τον τρόπο του cpu που είναι επαναλαμβανόμενος και άρα προβλέψιμος.Βέβαια θα φας τρελά καλάθια και υπό πίεση αλλά με υπομονή μπορείς να κερδίσεις.

Δημοσ.

Σωστός, άλλο όμως το "μπορείς να κερδίσεις" και άλλο το "μπορείς να κάνεις πολλές νίκες και να πάρεις και το πρωτάθλημα". Το πρόβλημα είναι ότι στα μεγάλα levels (και με default sliders) το CPU κλέβει απίστευτα. Τέτοια υπομονή εγώ δεν έχω, παίζω για να το 'φχαριστιέμαι, όχι για να εκνευρίζομαι.

Γι' αυτό κι εγώ ακόμα κρατάω τα "πειραγμένα" sliders που είχα αναφέρει σε εκείνο το παλιό post μου (έχοντας κατεβάσει λίγο το shooting foul, για να μην παίρνει σφύριγμα το CPU κάθε φορά που κάνει drive).

Προς gatoulis: Αν θυμάμαι καλά, το crash boards είναι το πόσο συχνά θα πηγαίνουν οι παίχτες σου για επιθετικό rebound.

Δημοσ.

vgike gia osous exoun tin amerikaniki ekdosi tou 2k8 to roster update meta tin transfer deadline,exei oles tis metagrafes(pou eginan para polles) kai exoun kanei update kai ta ratings kapoion paixton.gia tin evropaiki den ksero,mporei na vgike allios ligo ypomoni,mia apo aftes tis meres logika tha ginei release.

Δημοσ.

χαιρετώ σας,

εχω (δυστυχως λογω λιγων παικτων online) την Ευρωπαική έκδοση

και θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να παίξω online με 2 παίκτες στην ομάδα μου?

μόλις πατάμε την ενεργοποίηση του 2ου κοντρολερ δείχνει ότι υπάρχει 2ος

παίκτης αλλά μόλις ξεκιναει το παιχνίδι παίζει μόνο ο ένας...

αναφερομαι σε Playstation 3...

ευχαριστώ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα παιδες.Μια ερωτηση ηθελα να κανω.

Καταρχην,το παιχνιδακι σπερνει,το πιο ωραιο μπασκετακι που εχω παιξει σε κονσολα (ps2 εχω).

Υπαρχει περιπτωση να βγει πουθενα καποιο patch με την Ευρωλιγκα η εστω με Εθνικες ομαδες?Ξερετε αν το δουλευει κανενας(ειτε ξενος,ειτε Ελληνας)?

Ευχαριστω εκ των προτερων.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...