remenos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Αρχικό μήνυμα απο Nameless Με κίνδυνο να γίνω γραφικός...μήπως τυχόν οι φίλοι που έχουν το patch σε PS3 έχουν μηχάνημα NTSC??? Ρωτάω γιατί από την περιήγηση μου στα forum της 2Κsports κατάλαβα ότι είναι πιθανόν να υπάρχουν διαφορετικές version του patch (εγώ έχω PAL - αλλά ΔΕΝ έχω patch) Κάθε βοήθεια δεκτή, ευχαριστώ και πάλι. . Ενδιαφέρον.. Ξέρει κανείς κάτι γι'αυτό?
remenos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Με κίνδυνο να γίνω γραφικός...μήπως τυχόν οι φίλοι που έχουν το patch σε PS3 έχουν μηχάνημα NTSC??? Ρωτάω γιατί από την περιήγηση μου στα forum της 2Κsports κατάλαβα ότι είναι πιθανόν να υπάρχουν διαφορετικές version του patch (εγώ έχω PAL - αλλά ΔΕΝ έχω patch) Κάθε βοήθεια δεκτή, ευχαριστώ και πάλι. Ενδιαφέρον.. Ξέρει κανείς κάτι γι'αυτό?
teofross Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Παιδια ,υπαρχει κανεις που να εβαλε το patch να πει εντυπωσεις τι αλλαξε? Οχι τοσο μονο on line αλλα και offline,δηλαδη μεσα στο gameplay του παιχνιδιου παρατηρησε κανεις καμια αλλαγη.Καπου διαβασα οτι μεχρι και νεα animations ειδαν, εχει δει κανεις κατι?
lak10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 παιδια σχετικα με την ps3 εκδοση δυσκολευομαι να τριπλαρω πως τριπλαρουν? επισης με ζορζει η αμυνα με περνανε σαν σταματημενο καμια ιδεα. να πω οτι δεν ειμαι αρχαριος το game το παιζω απο το 2Κ5. αλλα το φετιμο μου φαινεται υπερβολικα δυσκολο το παιζω στο αμεσως επομενο επιπεδο απο το rookie. και κατι τελευταιο με δυσκολευουν και οι βολες
gatoulis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά!μπορεί να μου πεί κάποιος πως γίνονται οι ντρίπλες στο ps2??γιατί όταν παίζω με αντίπαλο το ps2 κάνουν κάτι κινήσεις απίστευτες και μένω μ...ς. αν έχει ζητηθεί συγνώμη!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 triples kaneis me to movement stick kai pezontas to sprint button...px ama kaneis 360 to stick kanei svoura o pektis...hope that helps. gia ps3 leo btw.
gatoulis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 να σαι καλά φίλε μου.το ίδιο είναι και στο ps2 και στο Ps3.
foufoutios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 παιδια σχετικα με την ps3 εκδοση δυσκολευομαι να τριπλαρω πως τριπλαρουν? επισης με ζορζει η αμυνα με περνανε σαν σταματημενο καμια ιδεα. να πω οτι δεν ειμαι αρχαριος το game το παιζω απο το 2Κ5. αλλα το φετιμο μου φαινεται υπερβολικα δυσκολο το παιζω στο αμεσως επομενο επιπεδο απο το rookie. και κατι τελευταιο με δυσκολευουν και οι βολες Για τη ντριπλα σου απαντησε ο φιλος παραπανω. Για την αμυνα, προσπαθησε οταν παει να μπει ο αντιπαλος μεσα να βαλεις το σωμα του παικτη σου πανω στο σωμα του αντιπαλου, αυτοματα θα τον μπλοκαρει και θα τον δυσκολεψει να κανει διεισδυση. Για τις βολες, απλα ανεβασε το χειριστηριο προς τα πανω και οταν δεις το χερι του παικτη σου να εχει σηκωθει και να παει να αφησει τη μπαλα, κατεβασε το αποτομα προς τα κατω (η ταχυτητα που πρεπει να το κανεις αυτο, διαφερει απο παικτη σε παικτη).. ελπιζω να βοηθησα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Re sy guys otan kano create ena player giati den karfonei?Fusika vazo 99 dunking alla kai palu...ti kano lathos? Alloste 6'8 eina arketo gia dunk sosta?
reyad Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Καλησπερα σε ολους.Καποιες ερωτησεις για το παιχνιδι,αφου πρωτα πω οτι ειμαι εντελως αρχαριος,αφου ειναι το πρωτο της σειρας που παιζω.Σε γενικες γραμμες το βρισκω πολυ καλο. 1.Ριβερς ντριπλα πως κανω? 2.Χρειαζεται να κανω κατι ιδιαιτερο για να καρφωσω?Χωρις υπερβολη,πρεπει να εχω κανει 2-3 καρφωματα σε 4-5 παιχνιδια που εχω παιξει και υποτιθετε οτι ο Λε Μπρον εχει 99 dunking 3.Και κυριοτερο.Παιζω association,και στο κεντρικο μενου,εκει που ειναι το ημερολογιο και λεει ποσο % chemistry κλπ,μου εμφανιζει οτι εχω πχ 32 μηνυματα.Πως τα βλεπω τα μηνυματα ρε γμτ,δεν εχω βρει τροπο ακομα.
kotsalo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Αρχικά για να καρφώσεις πρέπει να τρέχεις και καλό θα είναι να καρφώνεις με το δεξί stick,ανάλογα την κατεύθυνση που πατάς κάνει και διαφορετικό κάρφωμα.Στην περίπτωση που είσαι κάτω από το καλάθι,πατάς τα LT+RT και κάνεις το ίδιο με το δεξί stick μια κατεύθυνση...επίσης,αν θες alley-hoop πατάς LT+πάσα Ελπίζω να βοήθησα κάπως
reyad Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Thx..Θα ζοριστω λιγο γιατι σουταρω με το κουμπι και οχι με τον μοχλο,αλλα θα το βρουμε..
freedubus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ακόμα δεν το έχουν βγάλει για το PSP!!!!
rOdrigO Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 την ιδια απορια εχω κ εγω φιλε μου...εταιρια ειναι, τα λεφτα των -psp-gamers δεν τα θελουνε?εγω δεν ηθελα οyτε τα γραφικα που εχει στις nextgen consoles ουτε τα modes...to gameplay του να μπορουσα να απολαυσω στο psp κ ας επαιζα μονο exchibitions..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.