Προς το περιεχόμενο

The Official NBA 2k8 Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλό με το patch είναι ότι φαίνεται να φτιάχνει όχι μόνο bugs αλλά και να διορθώνει κάποια προβλήματα του gameplay. Πόσες άλλες εταιρίες κάνουν τέτοια πράγματα (ειδικά σε sports sim) ?

Αναμένουμε να βγει σε 360...

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με κίνδυνο να γίνω γραφικός...μήπως τυχόν οι φίλοι που έχουν το patch σε PS3 έχουν μηχάνημα NTSC???

Ρωτάω γιατί από την περιήγηση μου στα forum της 2Κsports κατάλαβα ότι είναι πιθανόν να υπάρχουν διαφορετικές version του patch (εγώ έχω PAL - αλλά ΔΕΝ έχω patch)

Κάθε βοήθεια δεκτή, ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.

εχει παρατηρησει κανεις στην εκδοση για ps3 οτι οταν πατας το select για intentional foul στην αμυνα ο διαιτητης δεν σφυριζει ποτε το φαουλ?και ας τον σπρωχνει ο αμυντικος!σε εσας εχει συμβει αυτο?:shifty:

Δημοσ.
είναι bug αυτό το διορθώσαν με το patch. το έχεις βάλει?

oχι δεν ξερω πως να το βαλω γιατι δεν μου το εχει εμφανισει ποτε αυτοματα οταν κανω την εναρξη του παχνιδιου!:shifty:

Δημοσ.

Το patch τα κάνει όλα αυτόματα με το που κάνει update στην αρχή ε?Αν και γω πρέπει να σβήσω τα settings μιας και το θέμα με τα intentional fouls δεν άλλαξε μόνο του και όταν πατάω να κάνει foul ο παίκτης μου αρχίζει και αγαπάει τον αντίπαλο και τον πιάνει αγκαλίτσα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...