Προς το περιεχόμενο

The Official NBA 2k8 Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

στο 2κ7 μετά απο κάθε αγώνα κέρδιζες λεφτά και ξεκλείδωνες σημαίες,posters και άλλα διάφορα,στο 2κ8 υπάρχει?

επίσης έχει διαγωνισμό καρφωμάτων και τριπόντων το 2κ8?

Δημοσ.
diagwnismo karfwmatwn kai tripontwn exei,gia to allo den to exw dei pouthena opote den tha to exei...

φίλε μου εγώ γιατί δεν τα βρίσκω???που είναι ακριβώς??μήπως δεν υπάρχουν στο ps2??γιατι αρχίζω και ξενερώνω..

Δημοσ.

Όντως κρίμα αλλά σε λίγο μπαίνουμε στο 2008. Μην γκρινιάζετε που το PS2 σας δεν έχει όλα τα features των next gen παιχνιδιών...

Δημοσ.
File kanena provlima den einai noobadiko,gi afto yparxoun kai ta forums!

loipon...se kathe roster exei tous starter oi opoioi einai oi vasikoi,enan sixth man(ektos paiktis),role players(rolistes) kai bench warmers.oi bench warmers einai paiktes tous opoious den ypologizeis kai exoun xrono simetoxis(ton opoio kathorizeis esy) apo 0 mexri kana dyo lepta.prepei stin omada pou tha pareis na valeis rolous se kathe paikti,kai na meiraseis ton xrono simetoxis(meirazetai me to R2 kai L2).se sxesi me afto tha xrisimopoiountai kai oi paiktes sou.prosoxi sto na yparxoun mono 5 starters,giati mporei me metagrafes na mderdeftoun ola afta kai meta apo kathe allagi stin omada sou(free agents,trades)na prosexeis kai na meirazeis rolous kai xrono simetoxis.einai thema sinitheias.meta apo kana dyo fores tha katalaveis pos paei peripou.elpizo na katalaves,oti alli erotisi dekti.

Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε alex_psilos07. Το κατάλαβα πως πάει, αλλά νομίζω ότι το έχουνε κάνει πολύ περίπλοκο για μια απλή ιστορία. Τεσπά με αποζημιώνει το gameplay που είναι εκπληκτικό.

BTW...υπάρχει κανένας τρόπος να ξέρεις αν όντως έχει μπει το Patch που λέτε? Μπαίνει αυτόματα ή το κατεβάζεις (γιατί το μόνο που έχω κατεβάσει είναι τα rosters)

Δημοσ.

Να προσθέσω κι εγώ ότι οι νέες επιλογές για rotation στο roster, για καταμερισμό λεπτών συμμετοχής (με αντίστοιχες επιπτώσεις στο ηθικό του παίχτη αν αλλαχθεί ο ρόλος του) και γενικά όλο το... manager κομμάτι έχει ανεβάσει κατά πολύ το ρεαλισμό του παιχνιδιού. Ειδικά για κάποιον που θα βάλει Association με σκοπό να παίξει κάμποσες χρονιές.

Εγώ πάλι έχω παίξει κάπου 25 αγώνες και τελειώνω τη regular season, πάμε βουρ για τα playoff, με 15-10 και πρώτος στην περιφέρειά μου.

Δημοσ.

Ναι, αυτό είναι πραγματικά απίστευτα εκνευριστικό, στα όρια της κοροϊδίας. Αν και δεν γίνεται συνέχεια, δηλαδή άντε να χάσω 2-3 τέτοια σε 20λεπτο παιχνίδι.

Άλλο εκνευριστικό (και εντελώς scripted) είναι τα ελεύθερα σουτ, τα οποια σπανίως χάνονται. Ακόμα και αν η μπάλα χτυπήσει στο στεφάνι και σηκωθεί ψηλά, τις περισσότερες φορές απλώς ακολουθεί μια εντελώς προκαθορισμένη τροχιά και τελικά -με τα πολλά- μπαίνει.

Κατά τ' άλλα όμως το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό και το ενθαρρυντικό είναι ότι κάθε χρόνο βελτιώνεται.

Δημοσ.
Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε alex_psilos07. Το κατάλαβα πως πάει, αλλά νομίζω ότι το έχουνε κάνει πολύ περίπλοκο για μια απλή ιστορία. Τεσπά με αποζημιώνει το gameplay που είναι εκπληκτικό.

BTW...υπάρχει κανένας τρόπος να ξέρεις αν όντως έχει μπει το Patch που λέτε? Μπαίνει αυτόματα ή το κατεβάζεις (γιατί το μόνο που έχω κατεβάσει είναι τα rosters)

an to exeis sto ps3 exei vgei to patch.molis valeis to paixnidi na paiksei tha sou pei prin mpei oti exei update to opoio tha to kaneis download.den xreiazetai na pas ekei pou pigaineis gia ta roster.me to patch to paixnidi einai akoma kalytero!!!!exoun valei pio polla lay-up,den xanontai pleon me pseftiko tropo ta kalathia kato apo tin mpasketa kai polla alla.genika exo pathei plaka!!!apla opoios katevase to patch kalo tha einai na ksanavalei ta sliders sta defaults giati tha einai poli efkolo meta!!

Δημοσ.

Μου εβγαλε και εμενα εχθες να κανει update οταν εβαλα το παιχνιδι στο ps3 αλλα την ωρα που κατεβαζε το update κοπηκε το νετ.

Και ενω εν τελει δεν εγινε το update δεν μου ξαναβγαζει να το κανω. Εσβησα τα rosters τα settings και γενικα οτι αρχειο δημιουργει το παιχνιδι, δοκιμασα με αλλο profile μπας και το δει ετσι αλλα δυστυχως δεν μου εχει ξαναβγαλει επιλογη για update.

Και τωρα τι κανουμε; :X

Δημοσ.
Όντως κρίμα αλλά σε λίγο μπαίνουμε στο 2008. Μην γκρινιάζετε που το PS2 σας δεν έχει όλα τα features των next gen παιχνιδιών...[/QUO

Αν τραβάς κανα ζόρι να μας το πείς,άλλωστε δεν σου γκρίνιαξε κανένας για το PS2.

Οι εξυπνάδες άλλου.

Δημοσ.

Την αληθεια σου ειπε και με κομψο τροπο.Τωρα πως καταφερες και εδωσες τετοια απαντηση ενας θεος ξερει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...