Προς το περιεχόμενο

The Official NBA 2k8 Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα κανεις drive ειναι αυτο που σου ειπε ο stavrossak.Αμα βρισκεσαι κατω απο το καλαθι και εχεις σταματησει την ντριπλα για παραδειγμα,για να καρφωσει πατας RT+LT και κατευθυνση με το δεξι αναλογικο.Ισχυουν βεβαια αυτα που ειπε και ο glad1at0re ωστε να καρφωσει ο παιχτης.

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδια υπαρχει ΝΒΑ 2Κ8 για το PSP??κατι τετοιο ειδα σημερα στο site του πλαισιο...βεβαια δεν υπηρχε φωτο κ η τιμη ηταν 69,99(τα παιχνιδια του psp ειναι πιο φτηνα)οποτε παιζει να ειναι λαθος...θα ρωτησω αυριο βεβαια αλλα αν ξερει καποιος να μου πει για να μαθω νωριτερα....

Δημοσ.
ρε παιδια υπαρχει ΝΒΑ 2Κ8 για το PSP??κατι τετοιο ειδα σημερα στο site του πλαισιο...βεβαια δεν υπηρχε φωτο κ η τιμη ηταν 69,99(τα παιχνιδια του psp ειναι πιο φτηνα)οποτε παιζει να ειναι λαθος...θα ρωτησω αυριο βεβαια αλλα αν ξερει καποιος να μου πει για να μαθω νωριτερα....

όχι δεν υπάρχει άλλο είναι αυτό που είδες nba08 μία μούφα της sony.

Δημοσ.

ρε παιδιά να πω μια απορία μου..στο Πλαίσιο το 2κ7 έχει 39.90 και λέει 2κ7 Take2Interactive

ενώ το 2κ8 έχει 34.90 και το λέει 2κ8 2Κ.Ποιά η διαφορά τους??το interactive είναι??

γιατι το λογικό είναι να είναι πιο ακριβό το 2κ8.

Δημοσ.

Προφανώς μιλάς για την έκδοση του PS2.

Αν παρατήρησες, στο 2k7 (http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=903469) λέει "Παράδοση: Αναμένεται σύντομα", οπότε καταλαβαίνεις από πότε έχουν να ανανεώσουν τον κατάλογό τους!

Αν είναι να αγοράσεις κάτι, πάρε το 2k8 χωρίς πολύ σκέψη. Όχι μόνο είναι... φτηνότερο, αλλά είναι και αρκετά καλύτερο (τουλάχιστον στις next-gen εκδόσεις, στο PS2 δεν ξέρω).

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

εχώ ένα πρόβλημα σε PS3 που μπορεί να ακούγεται αρκετά n00bάδικο, αλλά το γράφω γιατί δεν μπορώ να βρώ λύση.

Έχω στο roster μου 15 παίκτες...υπάρχει καμία επιλογή για να μπορώ να επιλέξω ΕΓΩ τους 12 που θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα??? ; Έχω λυσσάξει πατώντας κουμπια στο manage roster, αλλά τίποτα...κάθε βοήθεια δεκτή

Ευχαριστώ πολύ!

Υ.Γ. στο 2Κ7 πήγαινες απλώς στο manage rosters και έβγαζες αυτούς που δεν ήθελες στους IR (inactive roster)

Δημοσ.
Παιδιά καλησπέρα,

εχώ ένα πρόβλημα σε PS3 που μπορεί να ακούγεται αρκετά n00bάδικο, αλλά το γράφω γιατί δεν μπορώ να βρώ λύση.

Έχω στο roster μου 15 παίκτες...υπάρχει καμία επιλογή για να μπορώ να επιλέξω ΕΓΩ τους 12 που θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα??? ; Έχω λυσσάξει πατώντας κουμπια στο manage roster, αλλά τίποτα...κάθε βοήθεια δεκτή

Ευχαριστώ πολύ!

Υ.Γ. στο 2Κ7 πήγαινες απλώς στο manage rosters και έβγαζες αυτούς που δεν ήθελες στους IR (inactive roster)

Noμίζω ότι πρέπει να τους βάλεις με την σειρά, δλδ οι τελευταίοι 3 δεν θα μπουν στο γήπεδο.

Δημοσ.
Παιδιά καλησπέρα,

Ευχαριστώ πολύ!

File kanena provlima den einai noobadiko,gi afto yparxoun kai ta forums!

loipon...se kathe roster exei tous starter oi opoioi einai oi vasikoi,enan sixth man(ektos paiktis),role players(rolistes) kai bench warmers.oi bench warmers einai paiktes tous opoious den ypologizeis kai exoun xrono simetoxis(ton opoio kathorizeis esy) apo 0 mexri kana dyo lepta.prepei stin omada pou tha pareis na valeis rolous se kathe paikti,kai na meiraseis ton xrono simetoxis(meirazetai me to R2 kai L2).se sxesi me afto tha xrisimopoiountai kai oi paiktes sou.prosoxi sto na yparxoun mono 5 starters,giati mporei me metagrafes na mderdeftoun ola afta kai meta apo kathe allagi stin omada sou(free agents,trades)na prosexeis kai na meirazeis rolous kai xrono simetoxis.einai thema sinitheias.meta apo kana dyo fores tha katalaveis pos paei peripou.elpizo na katalaves,oti alli erotisi dekti.

Δημοσ.
xthes katevasa apo to xbox live ta ananewmena roster...an kai den thimamai kan kati sovaro apo metagrafes

me to patch den ginontai metagrafes.einai patch mono gameplay.mpes sto site pou exo kanei link na deis ti allazei.gia to xbox360 den exei vgei akoma to patch.vgike mono gia to ps3.ligi ypomoni.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...