Προς το περιεχόμενο

The Official NBA 2k8 Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάλι ο Διαμαντίδης μου βγήκε πιο καλός απ' όσο θα έπρεπε, τουλάχιστον στα 3ποντα. Στους 2 τελευταίους αγώνες είχε 8/13 συνολικά.

Δεν ξέρω πόσοι δοκίμασαν τις ρυθμίσεις που πρότεινα στο post 303 αλλά μου φαίνεται ότι χρίζουν βελτιώσεως, ειδικά όσον αφορά το θέμα του εύκολου καταλογισμού των φάουλ.

Με τη Utah που είχα κάνει τις δοκιμές δεν το κατάλαβα, γιατί αυτοί έπαιζαν κυρίως περιφερειακό παιχνίδι, οπότε απλώς πρόσεχα περισσότερο στο κλέψιμο της μπάλας (κλέβεις πιο εύκολα αλλά πλέον κάνεις και reaching foul πολύ πιο εύκολα).

Με ομάδες όμως που παίζουν κοντά στο καλάθι (κυρίως με διεισδύσεις) είναι πρακτικά αδύνατον να παίξεις άμυνα, γιατί κάθε drive είναι σχεδόν σίγουρο φάουλ. Με τους Raptors που έπαιξα, ο TJ Ford έπαιρνε σφύριγμα σχεδόν κάθε φορά που πήγαινε για κοντινό σουτ υπό πίεση. Τις περισσότερες φορές του έκαναν φάουλ παίχτες που δεν έλεγχα καν. Έκανα κάπου 35-40 φάουλ σε δύο 20λεπτους αγώνες και οι Raptors έριξαν συνολικά πάνω από 50 βολές (εγώ περίπου τις μισές).

Οπότε τουλάχιστον τα 80άρια του reaching foul και του shooting foul θα τα μειώσω λίγο, να γίνει πιο playable το παιχνίδι.

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω ένα φίλο που πήρε XBOX πριν 3-4 μέρες και ενώ συνδέεται στο LIVE, δε μπορεί να συνδεθεί στη 2K Sports και του πετάει αυτό το μήνυμα τόσες μέρες. Το έχει συναντήσει ποτέ κανείς;

"The 2K Sports service is temporary unavailabe. Some online Features will be unavailable until you reconnect to the 2K Sports Service. You may try reconnecting from the Xbox Live menu."

Δημοσ.

ta kane ayta pou tou leei?

an nai as dokimasei na kleisei to xbox, na kanei ena reboot to routeraki tou apo to pc..kai meta na ksananoiksei to xbox..sto sigekrimeno game de mou exei tyxei alla mou exei tyxei sto idio to xboxlive na mh bainei k ekana ena restart to pc mou k estrose..

Δημοσ.
ta kane ayta pou tou leei?

an nai as dokimasei na kleisei to xbox, na kanei ena reboot to routeraki tou apo to pc..kai meta na ksananoiksei to xbox..sto sigekrimeno game de mou exei tyxei alla mou exei tyxei sto idio to xboxlive na mh bainei k ekana ena restart to pc mou k estrose..

Θα του το πω, thx

Δημοσ.

Ρε παιδια με ποιο κουμπι κανει καρφωματα στους αγωνες;Δοκιμασα ολα τα κουμπια αλλα τιποτα...

Δημοσ.

Καλως ήλθες νέος στο καλύτερο "μπασκετάκι"! Λοιπόν πατάς την δεξιά σκανδάλη (το τρέξιμο) και Χ ή τον δεξί αναλογικό μοχλό (ανάλογα αν τον κάνεις πανω,κατω κτλ κάνει διαφορετικά καρφώματα).Αυτά για το ΧΒΟΧ, για το ps3 λογικά σκανδάλη και τετράγωνο

Δημοσ.

Να προσθέσω ότι πρέπει να είναι ικανός ο παίχτης για να καρφώσει αλλά και βρίσκεσαι σε κατάλληλη θέση. Το game παίρνει πολλά πράγματα υπόψη του όπως τα δεκάδες επιθετικά/αμυντικά rating, το ύψος, το πόσο κοντά στο καλάθι είσαι, τη φόρμα του παίχτη, τη ψυχολογία του, το team chemistry κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ

Δηλαδή μη περιμένεις να πηδήξεις από τη γραμμή του foul και να σκάσεις ένας tomahawk σα να παίζεις NBA LIVE. Το 2Κ8 είναι πολύ ρεαλιστικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...