nzeppos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Εμένα πάλι ο Διαμαντίδης μου βγήκε πιο καλός απ' όσο θα έπρεπε, τουλάχιστον στα 3ποντα. Στους 2 τελευταίους αγώνες είχε 8/13 συνολικά. Δεν ξέρω πόσοι δοκίμασαν τις ρυθμίσεις που πρότεινα στο post 303 αλλά μου φαίνεται ότι χρίζουν βελτιώσεως, ειδικά όσον αφορά το θέμα του εύκολου καταλογισμού των φάουλ. Με τη Utah που είχα κάνει τις δοκιμές δεν το κατάλαβα, γιατί αυτοί έπαιζαν κυρίως περιφερειακό παιχνίδι, οπότε απλώς πρόσεχα περισσότερο στο κλέψιμο της μπάλας (κλέβεις πιο εύκολα αλλά πλέον κάνεις και reaching foul πολύ πιο εύκολα). Με ομάδες όμως που παίζουν κοντά στο καλάθι (κυρίως με διεισδύσεις) είναι πρακτικά αδύνατον να παίξεις άμυνα, γιατί κάθε drive είναι σχεδόν σίγουρο φάουλ. Με τους Raptors που έπαιξα, ο TJ Ford έπαιρνε σφύριγμα σχεδόν κάθε φορά που πήγαινε για κοντινό σουτ υπό πίεση. Τις περισσότερες φορές του έκαναν φάουλ παίχτες που δεν έλεγχα καν. Έκανα κάπου 35-40 φάουλ σε δύο 20λεπτους αγώνες και οι Raptors έριξαν συνολικά πάνω από 50 βολές (εγώ περίπου τις μισές). Οπότε τουλάχιστον τα 80άρια του reaching foul και του shooting foul θα τα μειώσω λίγο, να γίνει πιο playable το παιχνίδι.
privateer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Για ps3 ξέρουμε πότε βγένει? 16/11 βγαίνει
littlelouievegos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Για ps3 ξέρουμε πότε βγένει? 16/11 οπως σου ειπε αλλα αν ψαχνοσουν επειδη ειναι region free to ps3 θα το χες καιρο τωρα..
yohaan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 χμ...εντάξει δεν το βιάζομαι και τόσο αλλά όντως καλό θα ήταν... thanx btw.
yohaan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Ο Διαμαντίδης είναι λίγο σαν μπιφτέκι αλλά καλή δουλειά δεν μπορώ να πω
ProEvoFan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 ela more sth foto pou evala..an ton valeis na kanei tis kiniseis tha deis einai kalos...einai tromera dyskolo na petyxeis kapoion..
glad1at0re Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Έχω ένα φίλο που πήρε XBOX πριν 3-4 μέρες και ενώ συνδέεται στο LIVE, δε μπορεί να συνδεθεί στη 2K Sports και του πετάει αυτό το μήνυμα τόσες μέρες. Το έχει συναντήσει ποτέ κανείς; "The 2K Sports service is temporary unavailabe. Some online Features will be unavailable until you reconnect to the 2K Sports Service. You may try reconnecting from the Xbox Live menu."
ProEvoFan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 ta kane ayta pou tou leei? an nai as dokimasei na kleisei to xbox, na kanei ena reboot to routeraki tou apo to pc..kai meta na ksananoiksei to xbox..sto sigekrimeno game de mou exei tyxei alla mou exei tyxei sto idio to xboxlive na mh bainei k ekana ena restart to pc mou k estrose..
kotsalo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 egw mia xara exasa 2 fores apo 2 amerikanakia simera...
glad1at0re Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 ta kane ayta pou tou leei?an nai as dokimasei na kleisei to xbox, na kanei ena reboot to routeraki tou apo to pc..kai meta na ksananoiksei to xbox..sto sigekrimeno game de mou exei tyxei alla mou exei tyxei sto idio to xboxlive na mh bainei k ekana ena restart to pc mou k estrose.. Θα του το πω, thx
dour46 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Tou to eipa egw k erikse ena restart se ola k pali tpt.
Maui Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδια με ποιο κουμπι κανει καρφωματα στους αγωνες;Δοκιμασα ολα τα κουμπια αλλα τιποτα...
stavrossak Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Καλως ήλθες νέος στο καλύτερο "μπασκετάκι"! Λοιπόν πατάς την δεξιά σκανδάλη (το τρέξιμο) και Χ ή τον δεξί αναλογικό μοχλό (ανάλογα αν τον κάνεις πανω,κατω κτλ κάνει διαφορετικά καρφώματα).Αυτά για το ΧΒΟΧ, για το ps3 λογικά σκανδάλη και τετράγωνο
glad1at0re Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Να προσθέσω ότι πρέπει να είναι ικανός ο παίχτης για να καρφώσει αλλά και βρίσκεσαι σε κατάλληλη θέση. Το game παίρνει πολλά πράγματα υπόψη του όπως τα δεκάδες επιθετικά/αμυντικά rating, το ύψος, το πόσο κοντά στο καλάθι είσαι, τη φόρμα του παίχτη, τη ψυχολογία του, το team chemistry κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ Δηλαδή μη περιμένεις να πηδήξεις από τη γραμμή του foul και να σκάσεις ένας tomahawk σα να παίζεις NBA LIVE. Το 2Κ8 είναι πολύ ρεαλιστικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.