nzeppos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Χεχε καλό! Ο Ginobili είναι παιχταράς, πρώτη φορά τον είχα δει το 2001 και είχα μείνει μαμάκας. Άλλο όμως 30 πόντους από τους 104 και άλλο να μου βάλει εμένα 30 πόντους, όταν το σκορ ήταν 54-28 (άλλη φορά δεν ξαναπαίζω ζώνη). Για τις ρυθμίσεις που πόσταρα πάντως, νομίζω ότι κάνουν το παιχνίδι αρκετά πιο εύκολο στο All Star και είναι καλύτερο να εφαρμόζονται σε Superstar. Θα κάνω και σήμερα κάποιες δοκιμές.
MiltoZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Χεχε καλό! Ο Ginobili είναι παιχταράς, πρώτη φορά τον είχα δει το 2001 και είχα μείνει μαμάκας. Άλλο όμως 30 πόντους από τους 104 και άλλο να μου βάλει εμένα 30 πόντους, όταν το σκορ ήταν 54-28 (άλλη φορά δεν ξαναπαίζω ζώνη). Για τις ρυθμίσεις που πόσταρα πάντως, νομίζω ότι κάνουν το παιχνίδι αρκετά πιο εύκολο στο All Star και είναι καλύτερο να εφαρμόζονται σε Superstar. Θα κάνω και σήμερα κάποιες δοκιμές. Εγώ πάντως στο 2k6 όσο το είχα παίξει και λίγο στο 2κ7 που δοκίμασα, έπαιρνα Spurs με Duncan, Bowen, Parker, Ginobili και ένα κρυάρι στο 5. Τους περισσότερους πόντους τους έβαζα με Ginobili κυρίως με drive. Παιχτούρα Στο ΝΒΑ live παλιότερα έπαιρνα Kings με Webber Petja Vlade και Σια και πιο παλιά Lakers. Τι να κάνω ρε φούστη μου να κάτσω να ασχοληθώ με το 2k8? Με έχετε βάλει στην μπρίζα αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ@σω με τον ρυθμό που βγαίνουν τα games.
parafrwn!!! Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 ellinikos omades ginetai na perasoume?an oxi exei asxolithei kaneis me to na ftiaksei ton panathinaiko?
teofross Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Εγώ πάντως στο 2k6 όσο το είχα παίξει και λίγο στο 2κ7 που δοκίμασα, έπαιρνα Spurs με Duncan, Bowen, Parker, Ginobili και ένα κρυάρι στο 5. Τους περισσότερους πόντους τους έβαζα με Ginobili κυρίως με drive. Παιχτούρα Στο ΝΒΑ live παλιότερα έπαιρνα Kings με Webber Petja Vlade και Σια και πιο παλιά Lakers. Τι να κάνω ρε φούστη μου να κάτσω να ασχοληθώ με το 2k8? Με έχετε βάλει στην μπρίζα αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ@σω με τον ρυθμό που βγαίνουν τα games. Αστα αλλα και ασχολησου μαυτο.Ειναι τρομερο.Μεγαλο καψιμο!
stavrossak Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Λοιπόν,μόλις κέρδισα ένα αμερικανάκι,αλλά λόγω λαγκ δεν έβαλα ούτε μια βολή!! Κάντε κανένα πρωταθληματάκι να παίξουμε εμείς οι Ελληνάρες!!!
ProEvoFan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 ellinikos omades ginetai na perasoume?an oxi exei asxolithei kaneis me to na ftiaksei ton panathinaiko? EGO!!! xaxaxa..loipon..o jasikevicius einai sto roster ton warriors! o spanoulis einai free agents..kai oi 2 point guard..k einai kales k oi fatses tous! apo kei k pera exo ftiaksei to batiste! to pao laou laou giati paizo k league! to arnhtiko omos einai oti den boreis na ftiakseis emfaniseis k sou vazei dikes tou apo kati logo pou dialegeis sto "create team"..makari na ypirxe tropos na eftiaxna th fanela me ta xrysa grammata.. to batiste kalo ton ekana pantos..
stavrossak Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Φίλε dur46, εσύ γράφεις το buzzer beater? Γιατί είναι πολύ καλό και το επισκέπτομαι καθημερινά!
dour46 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 To blog einai enos filou pou exei k autos 360, Z3nBall3r to gamertag tou. Ante na kanoume ena tournoua egw (DouRGR) k o Z3nBall3r eimaste mesa sigoura.
glad1at0re Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Mέσα για τουρνουά.. και ακόμα πιο μέσα για CO-OP συμπαίχτες locked!!!! :whistle: Btw το gamertag είναι Z3nBall3r και όποιος θέλει ας με κάνει add. Προς το παρόν έχω FIFA και 2Κ8.
nzeppos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Εγώ πάντως τελειώνω την εθνικάρα μας, αν και φοβάμαι ότι για προφανείς λόγους τους έκανα πιο καλούς από όσο θα... έπρεπε. Ειδικά τον Κουφό. Χρειάζεται λίγο tweaking και μερικές δοκιμές σε Superstar φιλικά και είμαι έτοιμος για πρωτάθλημα!
parafrwn!!! Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 poioi psinodai na ftiaksoume ton pao?esy file pou eftiakses ton batiste mporeis na voithiseis ligo me tin fatsa tou?egw tous exw ftiaksei olous alla poli metri giauyto thelo ligo voithia...ton xatzivretta de mporo na petixo me tipota...
nzeppos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Καλά, τα πρόσωπα είναι πολύ δύσκολο να τα πετύχεις και χρειάζονται πολύ υπομονή. Εγώ προσπαθώ απλώς να τους κάνουν να μοιάσουν από μακριά, στο σουλούπι. Για τη φάτσα φτιάχνω μόνο τα πολλά πολλά. Θα ήταν ίσως πιο χρήσιμο να ανταλλάσαμε "λογικά" attributes και tendencies για τους παίχτες που φτιάχνουμε. Από το μέτωπο της αγωνιστικής δράσης έχω να πώ ότι έπαιξα και τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς Grizzlies-Jazz. Πάντα σε All Star με τις ρυθμίσεις που είχα προτείνει. Στον πρώτο αγώνα, αν θυμάστε, είχα χάσει 42-34. Στον επόμενο (εντός) έκανε πάρτυ ο Gasol (24π, 10/14 2π, 10ρ) και είχα φτάσει τη διαφορά ακόμα και στους 14 πόντους, εκμηδενίζοντας τον Boozer. Μετά είχα τη φαεινή ιδέα να γυρίσω σε ζώνη (είπαμε, κάνουμε δοκιμές) και με ταράξανε στα περιφερειακά σουτ. Το γυρίσανε 1' πριν το τέλος στο 47-46 και τελικά νίκησα με 53-48. Στον τελευταίο αγώνα (εκτός) έγινε ακριβώς το ανάποδο, πήραν διαφορά από την αρχή (με αρχηγό τον Kirilenko) και μία ο Gasol που ήταν ωσεί παρών (9π, 4/6 2π), μία ο Navarro που τα έσπασε πάλι, τελικά χάσαμε 55-39. Μάλιστα στα τελευταία 2 λεπτά το CPU (που έκανε αυτόματα τις αλλαγές μου) πρακτικά έριξε λευκή πετσέτα, γιατί σταδιακά απέσυρε όλους τους βασικούς και έβαλε κάτι παίχτες που δεν είχαν ξαναπαίξει καθόλου στη σειρά. Καλό! Αρχίζω να πιστεύω ότι έχει μεγάλη σημασία η έδρα, πάντως μια φορά το ευχαριστιέμαι πολύ, δεν γίνεται τίποτα εκνευριστικό (όπως με τις default ρυθμίσεις). Τι φοβερό παιχνίδι... Και να σκεφτείτε ότι όλα ξεκίνησαν από αυτό... Ή μάλλον από αυτό! Πρέπει να ήταν το πρώτο "παραπάνω από 1vs1" μπάσκετ που έπαιξα ποτέ (γιατί τότε υπήρχε και το "One-on-One")...
ProEvoFan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 loipon akou ti exo kanei! exo parei mia kolla A4! thn evala ston ektypoth...ekana sto photoshop ena kolaz me tis moures ton paixton k th lista me to roster gia na vlepo to ipsos k thn ilikia..to exo brosta mou k ftiaxno ligo ligo th mourh...pernei ora ton batiste ton ekana arketa kalo k apo makria fenete idios..afhno omos kena ta xarakthristika na ta ftiakso sto telos giati einai polla k variemai meta thn ora pou exo faei gia thn mourh! xaxa...einai ligo xronovoro..alla aksizei trela! :)na borousame na ftiaksoume k fanela tha htan to apolyto! file ontos me ta piso k to sout karfonei an eisai apo kato monos..me esoses...epitelous...karfosa k sta moutra tou shaq k efyga me to diplo apto miami!
AWERAWER Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 pro evo mporis na anevasis kamia fotografia oste na dieukolinthoume kai emis?pare mia fotografiki an exis kai trava mia fotografia apo tin tileorasi eno ftiaxnis to prosopo kai meta stiltin. an mporis kanto.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.