Προς το περιεχόμενο

The Official NBA 2k8 Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kala eipa meta apo kairo na paikso ena online mats k mou spasan ta neyra mou...giati dld prepei kapoios na paizei mono gia na kerdizei k oxi gia na eyxaristiete...pote de to katlava ayto..aytos einai enas logos pou de goustaro to online...to palikari eixe parei lakers...dld kobe! ola me to kobe..amyna me ton kobe..epithesi me ton kobe..etrexe sa trelos olo to gipedo me ton kobe..pou na ton piaseis..sixathika k efage ena disconnect olo diko tou.. :)

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
kala eipa meta apo kairo na paikso ena online mats k mou spasan ta neyra mou...giati dld prepei kapoios na paizei mono gia na kerdizei k oxi gia na eyxaristiete...pote de to katlava ayto..aytos einai enas logos pou de goustaro to online...to palikari eixe parei lakers...dld kobe! ola me to kobe..amyna me ton kobe..epithesi me ton kobe..etrexe sa trelos olo to gipedo me ton kobe..pou na ton piaseis..sixathika k efage ena disconnect olo diko tou.. :)

Στο 2κ8 δεν μπορείς ασταμάτητα να παίζεις ατομιστικά με έναν παίκτη... Εχει αυξημένη δυσκολία (κατά πολύ βελτιωμένη ΑΙ) οπότε αναγκάζεσαι να δουλεύεις κυρίως με γρήγορες πάσες....

Δημοσ.

Λοιπόν, από χθες έχω παίξει κάμποσα παιχνίδια, όλα στο All Star. Μου σκάλωσε να πάρω το Memphis και αρχίζω να το μετανιώνω, οι τύποι δεν είναι πραγματικά για πουθενά, λυπάμαι το Gasol.

Αν δεν παίξει αυτός (ή αν βγει λίγο να ξεκουραστεί από το ξύλο και τα συνεχή double teams που πρέπει να υποστεί), τότε πραγματικά δεν υπάρχει άλλος παίχτης να πάρει την ομάδα πάνω του. Αυτός ο Navarro δεν βάζει 3ποντο με τίποτα ο τύπος, δεν είδα και τι attributes του έχουν βάλει.

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι αν δεν ξέρεις πώς παίζει η αντίπαλη ομάδα, δεν έχεις καμία τύχη. Παίζω εναντίον των Spurs (5λεπτα) και ο Ginobili μού έβαλε 30 πόντους, έχασα κάπου 55-28. Ξαναπαίζω, κλείνω το Ginobili και τρώω 20τόσους από τον Duncan. Σκορ παρόμοιο. Στον τελευταίο (εντός έδρας) αγώνα έπαιξα καλύτερα και μόνο ο Parker έκανε πάρτυ, τελικά έχασα κάπου 5 πόντους αλλά το πάλεψα.

Σήμερα παίζω εναντίον των Jazz. Μέχρι να καταλάβω τι γίνεται ο Williams είχε κάνει 8 ασίστ σε μία περίοδο και το σκορ ήταν 22-4. Το κατεβάζω στους 8 όμως ο τύπος συνεχίζει να κάνει παλαβές πάσες, τελικά έκανε κάπου 15 ασίστ (κυρίως γιατί είναι πρακτικά αδύνατον να κόψεις laser πάσα από τα 9 μέτρα μέχρι ακριβώς κάτω από το καλάθι, η μπάλα δεν κλέβεται και οι αμυντικοί δεν σπρώχνουν τους αντιπάλους... οι οποιοι γυρνοβολάνε μέσα στη ρακέτα σχεδόν κατά βούληση, τα ίδια που είχαμε και πέρσι δηλαδή). Με τα πολλά έφαγα ένα 14-0 και η διαφορά έφτασε τους 25+ πόντους, τελικά έχασα 56-36. Ο Giricek την είχε δει Larry Bird ο τύπος και μπουμπούναγε περιφερειακά σουτ από παντού (είτε μόνος του, είτε με πίεση), οπότε δεν είχε και νόημα να παίξω ζώνη.

Στη ρεβάνς (εντός) έπαιξα φοβερό μπάσκετ, ο Gasol έκανε πάρτυ με 7/11 δίποντα και 7/8 βολές, περιόρισα πολύ το Williams (μόνο 10 ασίστ, θρίαμβος!). Κυρίως γιατί κατάλαβα ότι ο τύπος δε σουτάρει με τίποτα. Και drive να κάνει πάλι πάσα θα βγάλει. Προηγήθηκα με 8 πόντους, μέχρι να θυμηθεί o Boozer ότι είναι ο Chamberlain ξέρω 'γω και να αρχίσει να γράφει από παντού, έλεος! Αυτά να μην είχε θα ήταν τέλειο.

Με τα πολλά νίκησα 47-46 με το Giricek να χάνει το buzzer beater.

Στον τελευταίο αγώνα το πάλεψα αλλά έχασα 45-38 με τον Okur και το Williams να κάνουν πάλι πάρτυ. Εννοείται ότι αν ο Gasol δεν βάλει τουλάχιστον 17-20 πόντους δεν υπάρχει ελπίδα ούτε καν να το κυνηγήσω το σκορ, μόνος του παίζει.

Οπότε ερχόμαστε στα εκνευριστικά του πράγματος. Τις πάσες του αντίπαλου PG που περνάνε μέσα στη ρακέτα λες και παίζουμε φιλικό ή All Star Game. Τα drive που κάνουν οι δικοί μου, που πολλές φορές αν βρουν ελεύθερο χώρο αντί να πάνε για κάρφωμα σταματάνε και κάνουν jump shoot! Ούτε καν lay-up, έλεος. Τα (ευτυχώς όχι πολλά) εύκολα σουτ που χάνονται κάτω από το καλάθι, συνήθως με μέτρια πίεση. Και μερικά άλλα που δεν είναι τόσο εκνευριστικά.

Δεν τολμώ να φανταστώ τι θα γίνεται στα δυσκολότερα επίπεδα. Θα δοκιμάσω πάντως να πάρω καμια καλύτερη ομάδα, γιατί τούτοι εδώ που έχω δεν παλεύονται.

Δημοσ.
Λοιπόν, από χθες έχω παίξει κάμποσα παιχνίδια, όλα στο All Star. Μου σκάλωσε να πάρω το Memphis και αρχίζω να το μετανιώνω, οι τύποι δεν είναι πραγματικά για πουθενά, λυπάμαι το Gasol.

Αν δεν παίξει αυτός (ή αν βγει λίγο να ξεκουραστεί από το ξύλο και τα συνεχή double teams που πρέπει να υποστεί), τότε πραγματικά δεν υπάρχει άλλος παίχτης να πάρει την ομάδα πάνω του. Αυτός ο Navarro δεν βάζει 3ποντο με τίποτα ο τύπος, δεν είδα και τι attributes του έχουν βάλει.

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι αν δεν ξέρεις πώς παίζει η αντίπαλη ομάδα, δεν έχεις καμία τύχη. Παίζω εναντίον των Spurs (5λεπτα) και ο Ginobili μού έβαλε 30 πόντους, έχασα κάπου 55-28. Ξαναπαίζω, κλείνω το Ginobili και τρώω 20τόσους από τον Duncan. Σκορ παρόμοιο. Στον τελευταίο (εντός έδρας) αγώνα έπαιξα καλύτερα και μόνο ο Parker έκανε πάρτυ, τελικά έχασα κάπου 5 πόντους αλλά το πάλεψα.

Σήμερα παίζω εναντίον των Jazz. Μέχρι να καταλάβω τι γίνεται ο Williams είχε κάνει 8 ασίστ σε μία περίοδο και το σκορ ήταν 22-4. Το κατεβάζω στους 8 όμως ο τύπος συνεχίζει να κάνει παλαβές πάσες, τελικά έκανε κάπου 15 ασίστ (κυρίως γιατί είναι πρακτικά αδύνατον να κόψεις laser πάσα από τα 9 μέτρα μέχρι ακριβώς κάτω από το καλάθι, η μπάλα δεν κλέβεται και οι αμυντικοί δεν σπρώχνουν τους αντιπάλους... οι οποιοι γυρνοβολάνε μέσα στη ρακέτα σχεδόν κατά βούληση, τα ίδια που είχαμε και πέρσι δηλαδή). Με τα πολλά έφαγα ένα 14-0 και η διαφορά έφτασε τους 25+ πόντους, τελικά έχασα 56-36. Ο Giricek την είχε δει Larry Bird ο τύπος και μπουμπούναγε περιφερειακά σουτ από παντού (είτε μόνος του, είτε με πίεση), οπότε δεν είχε και νόημα να παίξω ζώνη.

Στη ρεβάνς (εντός) έπαιξα φοβερό μπάσκετ, ο Gasol έκανε πάρτυ με 7/11 δίποντα και 7/8 βολές, περιόρισα πολύ το Williams (μόνο 10 ασίστ, θρίαμβος!). Κυρίως γιατί κατάλαβα ότι ο τύπος δε σουτάρει με τίποτα. Και drive να κάνει πάλι πάσα θα βγάλει. Προηγήθηκα με 8 πόντους, μέχρι να θυμηθεί o Boozer ότι είναι ο Chamberlain ξέρω 'γω και να αρχίσει να γράφει από παντού, έλεος! Αυτά να μην είχε θα ήταν τέλειο.

Με τα πολλά νίκησα 47-46 με το Giricek να χάνει το buzzer beater.

Στον τελευταίο αγώνα το πάλεψα αλλά έχασα 45-38 με τον Okur και το Williams να κάνουν πάλι πάρτυ. Εννοείται ότι αν ο Gasol δεν βάλει τουλάχιστον 17-20 πόντους δεν υπάρχει ελπίδα ούτε καν να το κυνηγήσω το σκορ, μόνος του παίζει.

Οπότε ερχόμαστε στα εκνευριστικά του πράγματος. Τις πάσες του αντίπαλου PG που περνάνε μέσα στη ρακέτα λες και παίζουμε φιλικό ή All Star Game. Τα drive που κάνουν οι δικοί μου, που πολλές φορές αν βρουν ελεύθερο χώρο αντί να πάνε για κάρφωμα σταματάνε και κάνουν jump shoot! Ούτε καν lay-up, έλεος. Τα (ευτυχώς όχι πολλά) εύκολα σουτ που χάνονται κάτω από το καλάθι, συνήθως με μέτρια πίεση. Και μερικά άλλα που δεν είναι τόσο εκνευριστικά.

Δεν τολμώ να φανταστώ τι θα γίνεται στα δυσκολότερα επίπεδα. Θα δοκιμάσω πάντως να πάρω καμια καλύτερη ομάδα, γιατί τούτοι εδώ που έχω δεν παλεύονται.

Κοίτα φίλε μου επειδή για εμένα το 2κ ήταν το καλύτερο παιχνίδι από όλα στο 360 που έχω που σημαίνει ότι το έλιωνα μέχρι θανατου.Σε όλα αυτά που λες συμφωνω.Επειδη το περσινό το έπαιζα στο "superstar" και χωρίς να κερδίζω πάντα είχα πάρει και πρωτάθλημα αυτό που έχω να πω φέτος είναι ότι ναι μεν σχεδιαστικά το παιχνίδι είναι ΑΨΟΓΟ, υπάρχουν θέματα που το κάνουν εντελώς σπαστικό και καταντάει μ@λ@κια.Ναι δυστυχως.Δεν έχει να κάνει ότι λες με τι ομάδα θα παρεις.οπιους και να πάρεις αν τολμήσεις να βάλεις από all-star level και πάνω το cpu παίζει ένα μ@λ@κισμενο μπάσκετ και καταστρέφει ότι ωραίο υπάρχει στο παιχνιδι.Δηλαδη κάνει κάτι plays που δεν γίνονται στην πραγματικότητα ούτε 3 kobie Bryant kai 2 Nash να υπήρχαν σε μια 5αδα! Oti amyna και να παίζεις δεν έχει νόημα διότι αν μαρκάρεις το Point τους κοντά θα δώσει από το ΠΟΥΘΕΝΑ laser πάσα 100% ακρίβειας μέσα στην ρακέτα σου ενώ ΟΛΟΙ οι δικοί σου αμυντικοί κοιμούνται και αυτός που θα την ακουμπήσει έχει καρφώσει κιολας.To χειροτερο ειναι οτι κανει το ιδιο και το ιδιο και τρως καλαθι με τον ιδιο σιγουρο τροπο συνεχεια. Απο την άλλη εσύ αν τολμήσεις να μπεις προς το καλάθι ακόμα και αν έχεις περάσει τον αντίπαλο ο παίχτης σου ΔΕΝ κάνει σωστό drive ΕΠΙΤΗΔΕΣ για σε κόψουνε οι αμυντικοι.Ακομα και πρσποιηση να τους ριξεις και πας για drive επιτηδες οπ παικτης κανει ενα κουλο animation βηματισμο για να καθυστερησει και να σε προλαβουν.Αν τώρα παίζεις λιγάκι πιο μακριά το point για να κόψεις την σφαίρα laser απατη πάσα , μπορεί να τελειώσει το παιχνίδι και ακόμα να σου κολλάει τριποντα.Αυτα και αλλά ξενερωτικα πολλά όπως ότι όταν βγαίνεις ευνιφνιδιασμο τρως τάπα πολύ συχνά ακόμα και από κοντιτερο,οι συμπαίκτες σου αντί να κόβουν μέσα κάνουν βόλτες στο τρίποντο, οι διεισδύσεις πανε έξω που είναι λογικό όταν σε πιέζουν αλλά του cpu είναι μέσα και γενικά είναι ότι χάνεις όχι με νορμάλ τρόπο απο το pc παίζοντας ωραία αλλά νιώθεις ότι χάνεις βρέξει χιονίσει δεν μπορείς να κανείς κάτι διότι εσύ χάνεις ακόμα και τα πιο ανοιχτά σουτ και εύκολα καλάθια ,πηδιέσαι να βάλεις ένα καλαθάκι ενώ το cpu είναι σαν να έχει 5 Jordan στην ομάδα ,τα βάζει ολα,καρφωνει,διησδιει δεν παίζεται και καταντάει εντελώς μάπα το παιχνιδι.Δεν είναι ότι είναι ‘λογικά’ δύσκολο και σε παίζει ωραία αλλά σε κλέβει με όλη την σημασια.Εγω στο pro level κερδίζω και με 20-30 πόντους sto association και στο all-star χάνω με 20 στο νερό από οποίους ναναι.Οχι επειδη δεν παιζω σωστα και με συστηματα αλλα επιδη κλεβει το μηχανημα και ειναι ωρες ωρες λες και εχω 5 κουλους ενω οι αλλοι ειναι airjordans.Μια φορά κατάφερα και κέρδισα με 5 πόντους δεν ξέρω και εγώ πως.Βεβαια οπως εχει το πραγμα αν κανεις νικη νιωθεις οτι κατεκτησες το εβερεστ και χαιρεσε αλλά...Ειλικρινα ηθελα αν το εχουν παιξει και αλλοι πανω απο το pro.Δηλαδη allstar και ανω την γνωμη τους.

Δημοσ.

Superstar έπαιζα μέχρι πέρσι (από το 2k3). Τις προηγούμενες χρονιές παλευόταν (ειδικά αν είχες αξιοπρεπή ομάδα), όμως στο 2k7 πρώτη φορά έγινε τόσο δύσκολο.

Κυρίως γιατί το A.I. "έμαθε" να βγάζει παλαβές πάσες, τόσο κοντά στο καλάθι, όσο και στην περιφέρεια. Μέχρι να καταλάβεις τι ακριβώς έγινε, το είχες φάει το καλάθι.

Φέτος έχουμε μέσες άκρες τα ίδια (μάλιστα φέτος το A.I. χρησιμοποιεί πάρα πολύ και την προσποίηση), επειδή όμως υπάρχουν περισσότερες κινήσεις νομίζω ότι είναι πιο εύκολο να κοντράρεις την αντίπαλη ομάδα. Χρειάζεται όμως συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση.

Το κακό βασικά είναι το θέμα της άμυνας, γιατί στην επίθεση κουτσά στραβά κάπως θα μπει το καλάθι αν έχουμε παίχτες της προκοπής. Στην άμυνα όμως, είναι φοβερή ξενέρα να ξέρεις ότι όσο καλά και να παίξεις, αν το Α.Ι. αποφασίσει να σου βάλει 5-10 συνεχόμενες επιθέσεις, τότε δεν γλυτώνεις με τίποτα.

Θα έπρεπε (ειδικά μέσα στη ρακέτα) να υπάρχει περισσότερο physical game, γιατί εμένα μου έχει δωθεί η εντύπωση ότι αν μπει αντίπαλος εκεί μέσα, ο τύπος γλυστράει σαν χέλι. Αναγκάζεσαι να δώσεις βοήθεια και αμέσως κόβει την μπάλα έξω και βγαίνει ελεύθερο σουτ (το οποιο σπανίως χάνεται).

Αλλά και κάτω από το καλάθι, οι αντίπαλοι δεν χάνουν σουτ εύκολα. Εν αντιθέσει με τους δικούς μας, που ώρες ώρες καταντάνε τραγελαφικοί μ' αυτά που χάνουν, λες και είναι scripted το σουτ και ξέρεις αν θα μπει λίγο πριν αφήσεις την μπάλα (ανάλογα με το τι πίεση θα έχεις, πώς θα σηκωθείς να σουτάρεις κλπ). Αυτά δε τα... τριπλά σπασίματα (ούτε ο Nick πια!) και το ανάποδο σουτ με το αριστερό χέρι που κάνουν οι σέντερ ακριβώς κάτω από το καλάθι, ποιός θεός τα σκέφτηκε? Σήκω βρε χριστιανέ και κάρφωσε ή άσε την μπάλα με πιο λογικό τρόπο.

Δεν είναι δυνατόν να τρώω 20 πόντους από το Boozer σε 3 συνεχόμενους αγώνες (τον Boozer, ήμαρτον!) και ο τύπος να έχει σε κάθε αγώνα 8/9 δίποντα. Και να τα γράφει ακόμα κι απ' τα 5-6 μέτρα αν σηκωθεί χωρίς πίεση. Και από την άλλη να φτιάχνω τον Κουφό (παιχτούρα μου εσύ) και να τον κάνω παίχτη του 85+ και να μην μπορεί να βάλει τίποτα αν δεν ρολάρει και σηκωθεί χωρίς πίεση.

Όλα αυτά όμως (επαναλαμβάνω) στο All Star. Γιατί στο Superstar που έπαιζα μέχρι πέρσι, πραγματικά δεν θέλω να ξέρω τι γίνεται!

Δημοσ.
Superstar έπαιζα μέχρι πέρσι (από το 2k3). Τις προηγούμενες χρονιές παλευόταν (ειδικά αν είχες αξιοπρεπή ομάδα), όμως στο 2k7 πρώτη φορά έγινε τόσο δύσκολο.

Κυρίως γιατί το A.I. "έμαθε" να βγάζει παλαβές πάσες, τόσο κοντά στο καλάθι, όσο και στην περιφέρεια. Μέχρι να καταλάβεις τι ακριβώς έγινε, το είχες φάει το καλάθι.

Φέτος έχουμε μέσες άκρες τα ίδια (μάλιστα φέτος το A.I. χρησιμοποιεί πάρα πολύ και την προσποίηση), επειδή όμως υπάρχουν περισσότερες κινήσεις νομίζω ότι είναι πιο εύκολο να κοντράρεις την αντίπαλη ομάδα. Χρειάζεται όμως συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση.

Το κακό βασικά είναι το θέμα της άμυνας, γιατί στην επίθεση κουτσά στραβά κάπως θα μπει το καλάθι αν έχουμε παίχτες της προκοπής. Στην άμυνα όμως, είναι φοβερή ξενέρα να ξέρεις ότι όσο καλά και να παίξεις, αν το Α.Ι. αποφασίσει να σου βάλει 5-10 συνεχόμενες επιθέσεις, τότε δεν γλυτώνεις με τίποτα.

Θα έπρεπε (ειδικά μέσα στη ρακέτα) να υπάρχει περισσότερο physical game, γιατί εμένα μου έχει δωθεί η εντύπωση ότι αν μπει αντίπαλος εκεί μέσα, ο τύπος γλυστράει σαν χέλι. Αναγκάζεσαι να δώσεις βοήθεια και αμέσως κόβει την μπάλα έξω και βγαίνει ελεύθερο σουτ (το οποιο σπανίως χάνεται).

Όλα αυτά όμως (επαναλαμβάνω) στο All Star. Γιατί στο Superstar που έπαιζα μέχρι πέρσι, πραγματικά δεν θέλω να ξέρω τι γίνεται!

Φιλε στο superstar δοκιμασα.LOL!! Αστα.Παντως οπως λες αν θελουν να στα βαλουν που στο allstar θελουν, τα βαζουν που να σκοτωνεσαι.Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει τροπος να το αντιμετωπισεις διοτι αν οπισθοχωρεις στην ρακετα για την πασα σου καρφωνει τριποντακι χαλαρα ολα μεσα.Νομιζω οτι σε φτανει σε απογνωση...και γινεται λιγο μουφα

Δημοσ.

paides emena h amyna de me xalaei..an k paizo sto pro ola ayta pou lete ta exo parathrisei k ekei apla mallon de to ksero akoma kala k exo k bulls pou einai ligo gtp...pou sai re air na deis ti afhses..dld enoo stin amyna an xaso ton paixth mou to troo..einai lathos diko mou...nai einai kaloi oi antipaloi..ta grafoun apo pantou...ayta pou me ekneyrizoun einai ta eksis:

1. otan pareis diafora ano ton 10 pernei time out..meta tha fas ena ksegyrismeno seri olo diko sou o kosmos na xalasei...etsi ginete me mena...meta to time ta spao ta kalathia..oi alloi ta vazoun ola..k malista molis xaso ego kalathi exei vgei k aifnidiasmos me karfoma..tsaka tsaka kiolas to seri..k meta sto ponto...

2.sthn epithesh..eimai me ton ben wallace to center mou dld..k kano prospoiish thn troei sikonome k to kanei konto to layup k to xanei..exo xasei apeira kato apto kalathi eksepafhs!ekei kano kati lathos ego....den exo k to manual logo theiou..pos skata karfonei opos h AI?monos mou apo kato k ta xano se pososto 70%..kai oxi mono me ton wallace me olous...

a sto protathlima eimai 8-18!!! thelo douleia akoma alla me dyskoleyoun ta tayrakia!

Δημοσ.

To πηρα και εγω εχθες για ps3..

Απλα σπερνει το game απο μια πρωτη ματια που εριξα..

Μου αρεσει το tilt controlled συστημα για τις βολες γ@μ@το ειναι, το κρατησαν τελικα οπως στο demo.. :lol:

Και εχει τοσες επιλογες για αμυντικα και επιθετικα συστηματα που εχασα το τοπι.. Ελεγχος αλλου παικτη off ball? Και δεν βγαινει και παντα απο τα screen? Pick and roll τελεια? Shoot ακομα πιο ρεαλιστικο? (παιζει φετος να γλιτωσουμε απο τους cheesers online.. :P) Και συν τα 3pt/dunk contest και 21 mode κλπ κλπ..Αυτα ειναι προβλεπεται τρελλο λιωσιμο..B)

Δημοσ.

κορυφαιο παιχνιδι αλλο δυσκολο....παιζω στο PS3 ενος φιλου μου κ με γλενταει κανονικα...με το NBA Live παλαιωτερα μια χαρα την εβγαζα!!!

Δημοσ.
paides emena h amyna de me xalaei..an k paizo sto pro ola ayta pou lete ta exo parathrisei k ekei apla mallon de to ksero akoma kala k exo k bulls pou einai ligo gtp...pou sai re air na deis ti afhses..dld enoo stin amyna an xaso ton paixth mou to troo..einai lathos diko mou...nai einai kaloi oi antipaloi..ta grafoun apo pantou...ayta pou me ekneyrizoun einai ta eksis:

1. otan pareis diafora ano ton 10 pernei time out..meta tha fas ena ksegyrismeno seri olo diko sou o kosmos na xalasei...etsi ginete me mena...meta to time ta spao ta kalathia..oi alloi ta vazoun ola..k malista molis xaso ego kalathi exei vgei k aifnidiasmos me karfoma..tsaka tsaka kiolas to seri..k meta sto ponto...

2.sthn epithesh..eimai me ton ben wallace to center mou dld..k kano prospoiish thn troei sikonome k to kanei konto to layup k to xanei..exo xasei apeira kato apto kalathi eksepafhs!ekei kano kati lathos ego....den exo k to manual logo theiou..pos skata karfonei opos h AI?monos mou apo kato k ta xano se pososto 70%..kai oxi mono me ton wallace me olous...

a sto protathlima eimai 8-18!!! thelo douleia akoma alla me dyskoleyoun ta tayrakia!

Φιλε μου δεν φτες εσυ που με τον wallace που λες σε αδειο καλαθι δεν καρφωνει αλλα χανει το layup.Το εγραψα και πριν.Γινεται μαλακια επιτηδες για να μην σκοραρεις και να σε φτασει το cpu.Ειναι αθλιο δυστηχως αλλα γινεται στυνεχεια στο παιχνιδι αυτο.Δεν λεω υπερβολες θα το δεις αν παιξεις παραπανω παιχνιδια.Και σου λεω οτι στο pro ειναι μια χαρα αυτα! Πεξε λιγο απο allstar και μετα και αν δεν θες να το σπασεις εισαι ηρωας.Οσον αφορα τα σερι kai τα comeback του cpu βγαλε απο τα options gameplay το clutch και κατι καλυτερο γινεται για να γλιτωνεις τις μουφες που κανουν.Αηδια κατανταει ωρες ωρες

Δημοσ.

i know..ase den eimai gia pio pano akoma...tora phra kainourio control..to allo espase me to persino pes pou ekana to lathos k agorasa..prin peirakso to 360 mou!

den yparxei enas tropos na sikonete k na karfonei anti na kanei layup otan einai apo kato monos..?

xtes ekana k ena buzer beater apo to kentro tou gipedo me ton anapliromatiko play maker...

oso gia tin eystoxia paidia an vlepete nba ores ores k sth pragmatikothta h eystoxia tous einai ekneyristika megalh...eidika ton spurs! perisi opote plisiaze mia omada sto skor etroge triponto sto kapaki...

file little sto ps3 voles mono me tilting soutareis?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...