Προς το περιεχόμενο

The Official NBA 2k8 Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ειναι απαιχτο το game.Δεν μπορεις να ξεκολλησεις να παιζεις.Παιδες μια ερωτηση.Εκτος και εγω δεν κανω κατι σωστα φετος, νομιζω οτι εχει γινει πολυ πιο δυσκολο απο το 7.Πχ στο superstar level μου βγαινει το λαδι να κερδισω ενα παιχνιδι μαυτα που κανει το cpu.Σαν να το βλεπω οτι πχ το superstar στο περσινο ειναι σαν το pro του φετινου.

einai ontos poli pio dyskolo!den einai oti den kaneis kati sosta.min anisixeis.

na xrisimopoieis se afto perisotero tin prospoiisi se sxesi me to persino.exei kai para polla alla.tha to mathoume,siga siga,opos panta.best game ever(kai pali)!!!!

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
einai ontos poli pio dyskolo!den einai oti den kaneis kati sosta.min anisixeis.

na xrisimopoieis se afto perisotero tin prospoiisi se sxesi me to persino.exei kai para polla alla.tha to mathoume,siga siga,opos panta.best game ever(kai pali)!!!!

Ναι θελει αλλιωτικο τροπο παιξιματος πιο ρεαλιστικο.Ειναι κορυφη.Αυτο με την προσποιηση παντως το κανω αρκετα.Στο pro level πιανει αλλα πχ στο allstar και πανω δεν ξερω ειναι σαν να ψιλλοκολαει ο παικτης μου μολις φαει ο αλλος την προσποιηση και ο δικος μου αντι να φυγει αμεσως καθυστερει λιγο και με προφταινουν.Πιστευω οτι εχει πεσει αρκετο "catchup" που λεμε φετος απο το allstar level και πανω.Παντως ειναι σιγουρα πιο ρεαλιστικο ετσι διοτι πρεπει να παιξεις πιο σωστο μπασκετ για να κερδισεις αντι απλα να κανεις μπασιματα και μεσα.

Δημοσ.
Ναι θελει αλλιωτικο τροπο παιξιματος πιο ρεαλιστικο.Ειναι κορυφη.Αυτο με την προσποιηση παντως το κανω αρκετα.Στο pro level πιανει αλλα πχ στο allstar και πανω δεν ξερω ειναι σαν να ψιλλοκολαει ο παικτης μου μολις φαει ο αλλος την προσποιηση και ο δικος μου αντι να φυγει αμεσως καθυστερει λιγο και με προφταινουν.Πιστευω οτι εχει πεσει αρκετο "catchup" που λεμε φετος απο το allstar level και πανω.Παντως ειναι σιγουρα πιο ρεαλιστικο ετσι διοτι πρεπει να παιξεις πιο σωστο μπασκετ για να κερδισεις αντι απλα να κανεις μπασιματα και μεσα.

akrivos opos ta les.prin ligo exasa apo tous lakers gmt!!!i mallon oxi tous lakers...ton kobe.kai oi spurs poli dyskoloi epeisis!prepei na sinithiso na xano.eixa ksexasei ti paei na pei me to persino.pantos sto paixnidi afto akoma kai i ita einai oraia!

Δημοσ.

paidia kserei kaneis poli kala ta post moves tou paixnidiou?einai ena pou den exo kataferei na kano.to kanei o pc syxna!pou se paizei me plati kai kapoia stigmi kanei mia apotomi kinisi pros to kalathi kai sou karfonei stin mouri.:D.to ekane kai sto 2k7 poli syxna.

Δημοσ.

Φιλε αυτη προσπαθουσα να κανω στο demo αλλα τιποτα.Παταγα το LT(νομιζω) για να βαλω πλατη και μετα το Β αλλα χωρις το επιυθμητο αποτελεσμα.Κανει κινηση βεβαια αλλα οχι αυτη που καταληγει στο καρφωμα

Δημοσ.
paidia kserei kaneis poli kala ta post moves tou paixnidiou?einai ena pou den exo kataferei na kano.to kanei o pc syxna!pou se paizei me plati kai kapoia stigmi kanei mia apotomi kinisi pros to kalathi kai sou karfonei stin mouri.:D.to ekane kai sto 2k7 poli syxna.

Για να το κανεις αυτο ξεκινας πεζωντας πλατη με LT.αφου αρχιζεις και μπαινεις λιγο μεσα πατας και το RT και τα κρατας και τα 2 πατιμενα συνεχιζοντας να πλησιαζεις.Ξαφνικα αφηνεις ΚΑΙ τα 2 LT-RT ταυτοχρονα και δεινεις κατευθυνση με το right stick.Ειναι πιο ευκολο στην πραξη απο οτι ακουφεται αλλα δεν σημαινει οτι θα γινει παντα.Μπορει να μπλοκαρει ο αμυντικος και να μην καταφερεις να πιβοταρεις και σταθει ο παικτης σου με ενα ποδι ωστε να μην κανει βηματα.Αν εχεις παντως καλο ψιλο και δυνατο βοηθαει.

Δημοσ.
Για να το κανεις αυτο ξεκινας πεζωντας πλατη με LT.αφου αρχιζεις και μπαινεις λιγο μεσα πατας και το RT και τα κρατας και τα 2 πατιμενα συνεχιζοντας να πλησιαζεις.Ξαφνικα αφηνεις ΚΑΙ τα 2 LT-RT ταυτοχρονα και δεινεις κατευθυνση με το right stick.Ειναι πιο ευκολο στην πραξη απο οτι ακουφεται αλλα δεν σημαινει οτι θα γινει παντα.Μπορει να μπλοκαρει ο αμυντικος και να μην καταφερεις να πιβοταρεις και σταθει ο παικτης σου με ενα ποδι ωστε να μην κανει βηματα.Αν εχεις παντως καλο ψιλο και δυνατο βοηθαει.

thanks teofross.i ll give it a try.exei arxisei kaneis association?kai an nai me poia omada?ego exo arxisei me cleveland.oi metagrafes einai poli dyskoles!!!!den to leo gia kako,etsi einai poli pio realistiko.

Δημοσ.

Εγώ το κάνω συχνά με το Stoudemire των Suns (ακούγεται κάπως αυτό ε?). Γενικά μου αρέσει να ποστάρω.Έχει τρομερά animations!Πάντως και εγώ πανηγύρισα την πρώτη μου νίκη στο superstar. Και δεν έχω καταφέρει να κάνω καμιά τρελή διαφορά.Το πολύ στους 10-15 πόντους.Έχω φάει όμως 30άρα από τους Orlando magic!!! (είχα Celtics)

Δημοσ.

Παιδιά το παιχνίδι βγαίνει την Παρασκευή για 360 σωστά; Μήπως μπορεί κανείς να το βρει πουθενά νωρίτερα; (original βέβαια)

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Στο hall of fame θα ειναι mission impossible.Παντως ειναι που ειναι κορυφη σχεδιαστικα το game,ειναι και πιο δυσκολο φετος ισως και με λιγακι σπαστικο τροπο απο το cpu, σε κανει να θελεις να συνεχισεις να παιζεις ολη την ωρα.

Δημοσ.

Re paidia to monadiko elatwma einai ta grafika toy!Nomizw oti to 2k7 eixe kalytera!Exei parathsrhsei kaneis oti o oneal kai o wade prasinizoyn?Yparxei periptwsh na ftaiei h ekdosh (pal-dnl) pou katebasa apo rapidshare?

Δημοσ.

Εγω το εχω original εδω και μια εβδομαδα ρε παιδια. Απο Ιταλια βεβαια, αλλα η εκδοση ειναι PAL. Υπαρχει διαφορα με τις κυκλοφοριες στην Ελλαδα απ'οτι στην υπολοιπη ευρωπη? ( btw, για την εκδοση Xbox360) μιλαω παντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...