kotsalo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 m'ekanes eutuxismeno...kalo liwsimo sou euxomai
teofross Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Παιδια εχωντας παιξει μερικα ματσακια και εγω εχω να πω οτι το game ειναι ακομα καλυτερο απο το περσινο.Γραφικα πολυ ωραια ειδικα τα γηπεδα ειναι μεγαλη αναβαθμιση απο περσυ.Νομιζω οτι ειναι λιγο πιο δυσκολο φετος διοτι τα μπασιματα αβερτα οταν υπαρχει αμυνα καταληγουν σε ταπα ή σε χαμενο υπο πιεση σουτ οχι οπως το 2κ7 που ηταν πιο ευκολο να μπουν.Νεες φοβερες κηνησεις και animation σε συνδιασμο με καποια παλια δινουν τρομερη ποικιλια.Επισης αυτο με τα συστηματα που φενονται με τις γραμμες ειναι πολυ ωραιο απλα θελει λιγο συνηθεια στην αρχη και δεν ειναι απαραιτητο να γινεται παντα αλλα σε πιο κοντρολ επιθεσεις.Νομιζω ακομα πιο ολοκληρωμενο παιχνιδι απο το περσινο.Ειναι κορυφη.Μονο παραπονο για εμενα οτι εχουν ελλατωσει ακομα πιο πολυ τους ιδρωτες στους παικτες.Κανενα θεμα με framerate.Παιζει αψογα στο 360
privateer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Στο online έχει καθόλου Lag? Πέρσι ιδίως πριν τα patches είχε ένα περίεργο φαινόμενο σαν να έχανε frames με αποτέλεσμα να μην ήταν καθόλου ομαλό το game online. Φέτος πως πάει?
ProEvoFan Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 paides to game einai apisteyto! telos! ti na leme tora.. emena mou aresei pou ola tagipeda einai diaforetika oxi san thn ea pou allazei mono to parke! oi basektes einai diaforetikes se kathe gipedo..o kormos dld kai ta rologia apo pano...genika tromeres kiniseis foverh atmosfaira..epitelous ena sports game gia liosimo..
stavrossak Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Πως μπορώ να βάλω να φαίνεται αυτό με τα συστήματα (βελάκια κτλ)? Το βρήκα...coaching-offence plays...auto
kotsalo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 re magkes,sas zileuw...anupomonw na to pswnisw...to play argei na to steilei?logika paraskeui to paraggelnw kai tha erthei kamia triti?
gatoulis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 ρε παιδιά η ABA ball τι διαφορά κάνει στο παιχνίδι??γιατί δεν βλέπω καμία.επίσης και η all star ball 2007 τι διαφορά έχει?διαφορετικό χρώμα μπάλα μπορούμε να έχουμε?
trojan21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 stin ekdosi 360 to B ti kani akrivos?kai kati akoma sta podia pexton kati pu anamosvini me kokkino fotaki ?
enigmak Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Πωπω, μολις αγορασα το παιχνιδι και εχω χαθει στο πληθος επιλογων! Επαιζα το Association στο Ps2, αλλα αυτο καταντα γελιο! Εχει τεραστιο πληθος επιλογων, και μιας και ειμαι noob σε αυτο το παιχνιδι εχω κυριολεκτικα χαθει! Το manual ειναι για πεταμα, και το παιχνιδι δεν κανει καλη δουλεια για να κανει την database του πιο ευκολη στον χρηστη. Μηπως υπαρχει κατι σαν Noob Friendly Guide για το παιχνιδι?
polakis21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Καλά ρε παιδιά τί απίστευτη παιχνιδάρα είναι το nba2k8? Μακράν το καλύτερο sport game ever! Απίστευτο gameplay, μπασκετικότατο, με τέλειο ρυθμό, εκπληκτικές κινήσεις και απίστευτα βαθιές επιλογές κλπ... Έχω χάσει την μπάλα...
stavrossak Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 stin ekdosi 360 to B ti kani akrivos?kai kati akoma sta podia pexton kati pu anamosvini me kokkino fotaki ? Το Β στην επίθεση δίνει εντολή για να ξεμαρκαριστεί παίχτης (τρομερά animations και ξύλο όπως λέμε στο μπάσκετ ) , στον οποίο δίνεις πάσα πατώντας το κουμπί που έχει εμφανιστεί από πάνω του (συνήθως είναι ο sg οπότε Χ). Στην άμυνα κλασικά στήσιμο για επιθετικό φάουλ. Αυτό με τα φωτάκια δεν το παρατήρησα,αν και μερικές ομάδες είδα ότι φοράνε κόκκινα παπούτσια! Εκτός κι αν εννοείς τον μετρητή που έχει για τα hot zones κάθε παίχτη και γενικά για το morale του. Αν βάλει 3 καλάθια γίνεται μονίμως κόκκινο ενώ αν φάει καμία τάπα ή χάσει συνεχόμενα καλάθια γίνεται μπλε.Συνήθως είναι κίτρινο. Επίσης υπάρχει στην άμυνα και κάτι σαν σταυρός που μόλις εμφανιστεί πατάς το LT και γίνεται κόκκινο.Είναι το λεγόμενο lock on d όπου δεν σου φεύγει ο επιθετικός με τίποτα!!
alex_psilos07 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 exo to paixnidi 2 vdomades tora kai akoma eimai enthousiasmenos!einai oti kalytero exo paiksei pote!apla grafo gia na po bravo stin 2k sports gia tin douleia pou kanoun kai afinoun olon to kosmo efxaristimeno.kaki kritiki den exo akousei apo kanenan.ektos vevaia apo to manual.kai pali bravo stin 2k!
teofross Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Ειναι απαιχτο το game.Δεν μπορεις να ξεκολλησεις να παιζεις.Παιδες μια ερωτηση.Εκτος και εγω δεν κανω κατι σωστα φετος, νομιζω οτι εχει γινει πολυ πιο δυσκολο απο το 7.Πχ στο superstar level μου βγαινει το λαδι να κερδισω ενα παιχνιδι μαυτα που κανει το cpu.Σαν να το βλεπω οτι πχ το superstar στο περσινο ειναι σαν το pro του φετινου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.