littlelouievegos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Βαρεθηκα να περιμενω τις αναβολες τους και επειδη το θελω γνησιουμπα εφυγα για ps3 version..
foufoutios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Nice! Μολις το δεις, γραψε εντυπωσεις! Το εψαχνα και εγω χθες στα μαγαζια και σημερα διαβασα οτι αναβληθηκε για 2/11...
AWERAWER Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 diladi sto play 3 tha exi kalitera grafika apoti sto 360?an ne se megalo vathmo?
teofross Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Pε παιδια μην τρελλενεστε.Ενα κοινο παιχνιδι και στις δυο κονσολες αν ειναι δεν θα εχει ποτε τρομερες διαφορες απο την μια στην αλλη.Μικροδιαφορες υπαρχουν πυ αν δεν τα βαλεις και διπλα διπλα δεν προκειται να καταλαβεις.
foufoutios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Συμφωνω μαζι σου teofross. Το τι αρεσει στον καθενα ειναι υποκειμενικο.. Εμενα ας πουμε μου αρεσει να γυαλιζει το παρκε, γιατι ετσι ειναι!, σε αλλον δεν αρεσει γιατι κουραζει... Οι διαφορες ειναι μικρες πιστευω αν και σε καποια video (οχι in game) θα υπαρχουν διαφορες...
littlelouievegos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Παιδια απο οτι εχει ακουστει ειναι το καλυτερο sport game για το ps3 ειναι ιδιο με την εκδοση για 360, και για πολλους ελαφρα καλυτερο..Εχει κανει καταπληκτικη δουλεια η 2k sports στην εκδοση για ps3..Να τα βλεπουν κατι EA sports αυτα.. Το μονο που με ανησυχει ειναι μηπως υπαρχει προβλημα framerate.. Κατι το οποιο δεν ειδα στο demo σε καμια περιπτωση ομως οποτε λιγο δυσκολο να ισχυει στην τελικη version kατι τετοιο.. Κατα τα αλλα ελεγα να περιμενω τις τελικες εκδοσεις και των 2 κονσολων για να δω με τα ιδια μου τα ματια αν ισχυουν τα συμπερασματα μου απο το demo και τα comparision videos ανα το νετ, αλλα η συνεχης καθυστερηση με κανει να παω να παρω την εκδοση για ps3 που ειναι region free και να τελειωνουμε..
ProEvoFan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 oi diafores einai elaxistes...se kamoia periptosh den tha pei kapoios poooooooo kamoia sxesh to ena me to allo...ego gia apradeigma allazo ta av gia na do ti paizei...einai pano kato idia..k kapoious pou rotisa pou to exoun sto ps3 hdh amerikaniko mou eipan oti einai apisteyto k den exei provlimata framerate...ego de to exo parei ps3 giati exo theio gia to 360...
FILIM0N Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Filimon σου κανει προβλημα sto ps3 στο ντεμο ή στο κανονικο παιχνιδι? Mιλαω για το κανονικο παιχνιδι.
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 ΟΚ, το έχω. Το βάζω να το δω, θα λιώσω. Θα φτιάξω και την εθνικάρα!
dour46 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Perimenoume entupwseis, kane ena dialeima gia kanena sxolio
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Τι να λέμε... θα αρχίσω από τα απλά. Το presentation έχει αναβαθμιστεί πολύ, επιτέλους στο ημίχρονο έχει συγκεντρωτικά στατιστικά και των δύο ομάδων και δεν ασχολείται μόνο με 2-3 παίχτες. Στο τέλος του αγώνα μπορούμε να δούμε τα Top 3 Plays (τις 3 καλύτερες φάσεις δηλαδή). Επίσης Highlights όχι μόνο του MVP αλλά και όποιου παίχτη θέλουμε εμείς! Όπως ξέρετε έχει διαγωνισμό καρφωμάτων. Πλάκα έχει αλλά δεν είναι εύκολο, χρειάζεται συνδυασμός του δεξί στικ (για την ακρίβεια 2 κινήσεις, πχ. δεξιά για να ξεκινήσει η κίνηση και αμέσως μετά... σβούρες το στικ) αλλά και του RT. Ευτυχώς υπάρχει κατάλογος με τα καρφώματα που περιγράφει όλες τις κινήσεις. Είναι πραγματικά σελίδες ολόκληρες! Καλό κουράγιο, χρειάζεται πολύ practice (ευτυχώς υπάρχει και Dunk Practice εκτός από Contest).Για το διαγωνισμό τριπόντων δεν έχω πολλά να πω, τα κλασικά. Έχει τα κλασικά μονά, 2vs2, 3vs3 κλπ, έχει την αμερικάνικη 21, έχει Association/Season/Playoffs, έχει και το γνωστό Situations (αμφιλεγόμενη η χρησιμότητά του). Ό,τι έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια δηλαδή. Μία προσθήκη στο Game Mode είναι το Rookie Challenge, όπου παίζουν οι Rookies του φετινού Draft με τους Sophomores (το περσινό draft δηλαδή). Ενώ, όπως ήδη γνωρίζαμε, δεν υπάρχει πλέον 24/7. 2-3 παιχνιδάκια έπαιξα (το ένα με τους rookies) και μέσες άκρες ισχύει ό,τι και στο demo. Ίδια γραφικά, ίδια κίνηση (ΜΗΔΕΝ slowdowns και framedrops, τα ακούς αυτά βλάκα Τσακατσούκα?), όλα σε εξαιρετικό επίπεδο. Θεωρώ ότι αποκλείεται κάποιος να καταφέρει να μάθει όλες τις δυνατές κινήσεις! Το παιχνίδι από αγώνα σε αγώνα συνεχίζει να εκπλήσσει. Έχω παίξει δεκάδες αγώνες στο demo και συνεχίζω να ανκαλύπτω νέα animations. Σκεφτείτε ότι ακόμα δεν έχουμε δει ούτε τις αμέτρητες signature moves! Θέλω να δοκιμάσω να παίξω στο All Star και το Hall of Fame, να δω κατά πόσο "κλέβει" το παιχνίδι (όπως έκανε πέρσι, όπου έκλεβε ασύστολα και χωρίς αιδώ!) Μία εξαιρετική προσθήκη στο φετινό 2k8 είναι τα "βελάκια" στα επιθετικά συστήματα. Ομολογώ ότι αυτό δεν ήξερα ότι υπήρχε (δεν είχα διαβάσει previews). Εν ολίγοις, μπορείτε είτε να επιλέξετε εσείς κάποιο από τα 4 αποθηκευμένα plays (όχι τα quick plays) είτε να αφήσετε την AI να τα διαλέγει για εσάς (το δεύτερο είναι ίσως καλύτερο και πιο... ευρωπαϊκό, αφού η γκάμα των αυτόματων plays είναι πολύ μεγαλύτερη και δεν περιορίζεται στα 4). Μέχρι εδώ καλά... Τότε όμως θα αρχίσετε να βλέπετε στο παρκέ κάποια.. διακριτικά σύμβολα, όπως κίτρινους κύκλους, μπλε κύκλους, μπλε βελάκια, πράσινα διακεκομμένα, μαύρα κλπ. Σας δείχνει τι πρέπει να κάνετε στο σύστημα, πολύ χρήσιμο! Τουλάχιστον εκ πρώτης άποψης φαίνεται χρήσιμο, ο χρόνος θα δείξει αν θα το χρησιμοποιήσω τελικά ή όχι, γιατί ομολογώ ότι πολλές φορές με μπέρδεψε. Πχ. μου έδειχνε πού πρέπει να κάνω πάσα αλλά ο αποδέκτης δεν είχε βγει ακόμα από τα σκριν (τελικά μπορεί να μην έβγαινε και καθόλου, ρεαλιστικό αυτό!) Ορίστε και μια πρόχειρη φωτό: Έχω βάλει σκοπό πρώτα να φτιάξω την εθνική και μετά να κάτσω να παίξω. Προσπαθώ τώρα να πετύχω την... μύτη του Παπαλουκά, ο καμένος!
kotsalo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 to play leei oti tha vgei stis 2/11 (pou apo ekei tha to parw as poume) kai to amazon (to uk) leei oti vgainei stis 30/11.Twra egw pou den exw kapoion theio,na anisixw?
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Εφόσον ήδη κυκλοφορεί μια PAL έκδοση (έστω και από θείο), το πιο πιθανό είναι να ισχύει η ημερομηνία του play.com και μέσα στην βδομάδα που έρχεται να κυκλοφορήσει το παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.