Προς το περιεχόμενο

The Official NBA 2k8 Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το demo το εχω ψιλολιωσει και γω.Λεει πολλα.Ερωτηση:Ενα προβλημα αιωνιο στα μπασκετακια ειναι η κλασσικη φαση του να βαζεις καλαθια περνωντας το χερι μεσα απο το ταμπλω οταν βρισκεσαι πισω απ'αυτο.Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το φτιαξουν αυτο το bug τοσα χρονια?

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
asta,to eida molis twra...pali kala pou exoume to 360 na les kai oxi to ps3,tha argousame parapanw

Mα το ps3 επειδη ειναι region free καποιοι το εχουν ηδη εδω και μια εβδομαδα περιπου.. Αν ηθελα ηξερα που να το αγορασω και εγω απο ελληνικο μαγαζι κιολας, αλλα περιμενω να δω πια εκδοση θα ειναι καλυτερη γιατι τα comparison videos τα φοβαμαι..

Δημοσ.
Mα το ps3 επειδη ειναι region free καποιοι το εχουν ηδη εδω και μια εβδομαδα περιπου.. Αν ηθελα ηξερα που να το αγορασω και εγω απο ελληνικο μαγαζι κιολας, αλλα περιμενω να δω πια εκδοση θα ειναι καλυτερη γιατι τα comparison videos τα φοβαμαι..

Gia pes k s mas pou dn fovomaste:P

Δημοσ.

Χbox 360 χαλαρά.

Το ps3 αν και κυκλοφορεί 1 χρόνο και παραπάνω είναι ακόμα ανώριμο σε πολλά games.

Προηγείται χαλαρά το xbox360 σε αυτούς τους τίτλους.

Το ps3 σύμφωνα με αυτά που έχουμε δεί και ακούσει δεν έχει δείξει τις δυνατότητες του που θα μας κάνουν να πούμε ότι είναι ανώτερο του xbox 360.

Aκόμα το περιμένω για να δώ κάτι πολύ καλό αλλιώς θα παραμείνω στο xbox.

Δημοσ.

Απο video που ειδα και εγω, ισως ειναι το μοναδικο παιχνιδι που ειναι καλυτερο στο ps3 απο οτι στο ΧΒΟΧ.. θα δειτε τη διαφορα στο παρκε κτλ κτλ. μπορει να με ξεγελασαν βεβαια η ποιοτητα των βιντεο.. Θα το δουμε μολις βγει :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...