foufoutios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Μια ερωτηση ρε παιδια.. Εχει framerate problems η ειναι κανονικο? ξερει κανεις? (Οποιος καει στο χυλο, φυσαει και το γιαουρτι λενε στο χωριο μου..)
teofross Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Τι θα γινει ρε γμτο ποτε θα βγει επιτελους να λιωσουμε.Απο26/10 που ητανε κατι διαβασα για νοεμβριο καπου αλλα δεν ξερω βαση ποιας λογικης και αν ισχυει κατι τετοιο. Foufoutios,μεχρι τωρα ποτε δεν ειχε framerate issue.Γιατι τωρα?
FILIM0N Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Στο PS3 εχει οντως framerate προβληματα αφου κολλαει αισθητα με το που ξεκιναει καινουρια φαση. Aρκετα ενοχλητικο. Μαλιστα μια φορα ετυχε και κολλησε ενας παιχτης σε θεση σουτ και δεν ανταποκρινοταν με τιποτα ειχε μεινει σαν αγαλμα σε ολο τον αγωνα ακομα και μετα απο αλλαγη! Bug?
teofross Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Filimon σου κανει προβλημα sto ps3 στο ντεμο ή στο κανονικο παιχνιδι?
ProEvoFan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 sto demo pantos emena de mou ekane pote provlhma k exo paiksei oute k go de ksero posa 4lepta...oute framerate problems..isa isa kiolas pou sto ps3 einai k pio entona ta grafika k mou arese elaxista pio polu apo thn 360 ekdosh...k psinomoun na to paro apo amerikh kiolas..me frenares tora..
littlelouievegos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Και εγω στο demo προβληματα framerate δεν αντιμετωπιζω, αντιθετως μαλιστα μου φαινεται ελαχιστα πιο γρηγορο απο το demo στο 360.. Filimon για το full game μιλας γιατι ακομα δεν εχω αποφασισει που θα το παρω.. (360 or ps3)
ProEvoFan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 γιατι ακομα δεν εχω αποφασισει που θα το παρω.. (360 or ps3) mia ta idia k go...isos einai to kalhtero sports game pou exo paiksei pote..milame to exo liosei to demo...perisi ayto to game de mou arese para polu...de ksero giati..kati me xalouse... exeis parathrisei ayth th tholoura pou kanei sto 360? sto kormo ths basketas fenete pio kathara...ego protimo thn ekdosh tou ps3 os tora mou fenonte pio kathara ta grafika...k pioentona ta xromata..isos einai logo hdmi...de ksero..
littlelouievegos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 mia ta idia k go...isos einai to kalhtero sports game pou exo paiksei pote..milame to exo liosei to demo...perisi ayto to game de mou arese para polu...de ksero giati..kati me xalouse... exeis parathrisei ayth th tholoura pou kanei sto 360? sto kormo ths basketas fenete pio kathara...ego protimo thn ekdosh tou ps3 os tora mou fenonte pio kathara ta grafika...k pioentona ta xromata..isos einai logo hdmi...de ksero.. Τι καλωδιακες συνδεσεις εχεις σε καθε κονσολα? Και σε τι βλεπεις μονιτορ ή TV?
gatoulis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 ρε παιδιά σας έχει τύχει να κολήσει ο παίχτης οταν πάει να κάνει την πρώτη πάσα μετά απο καλάθι να κουτουλάει στον τοίχο??για το 2κ7 μιλάω τώρα.
stavrossak Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Πάντως μου φαίνεται περίεργο 2 μέρες πριν την επίσημη έλευση στην Ευρώπη της pal έκδοσης να μην έχει κυκλοφορήσει στα γνωστά μέρη.Κάτι δεν μου αρέσει! Εγώ βέβαια το έχω προπαραγγείλει από play και μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει την ημέρα κυκλοφορίας. Γιατί οι αμέρικανς δηλαδή να το έχουν ήδη λιώσει και εμείς να παίζουμε 4 λεπτα στο demo?
ProEvoFan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Τι καλωδιακες συνδεσεις εχεις σε καθε κονσολα? Και σε τι βλεπεις μονιτορ ή TV? sto ps3 exo hdmi...k sto 360 to component gia hd..se 32 inches..hd thleorash...oxi monitor...
foufoutios Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 αυριο βγαινει ε η κανω λαθος? αντε να παιξουμε κανενα sport game της προκοπης
nzeppos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Αντέεεεεεεεε (μόλις το πιάσω στα χέρια μου, θα κάτσω να φτιάξω... την Εθνική! χωρίς όμως τον βλάκα, το κριάρι τον Παπαδόπουλο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.