teofross Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Ναι φιλε αυτο με την οθονη που τρεμει μαλλον γινεται επειδη ο αλλος κουναει τους μοχλους.Ειναι κατι σαν cheat.Εχεις δικιο που λες οτι πρεπει να κανεις release πιο γρηγορα την βολη απο το single player
privateer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 To tremopaigma ofeiletai sto oti o antipalos sou pataei to right trigger otan xtypas boles. Gia mena einai spastiko kai metaxy filwn den prepei na ginetai. Oso gia tis boles sta online 8a prepei na ypologizeis kai ton paragonta lag opote logiko to timing na allazei apo offline.
ProEvoFan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 ego ti na po pou sto 360 tis vazo ths voles k sto ps3 me tilting sto sixaxis de boro na stavroso kamoia...kserei kaneis an vgainei giati tha spaso to sixaxis k de leei...
nzeppos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Πάντως εγώ έχω να πω ότι όσο περισσότερο παίζω το demo (πρακτικά από τότε που βγήκε), τόσο περισσότερο μου αρέσει. Πώς στο καλό έβαλαν όλα αυτά τα animations μέσα στο παιχνίδι! Δεν έχω ξαναδεί πιο φυσική κίνηση σε sports simulation. Σε κάθε αγώνα βλέπω καινούριες κινήσεις, τη μία καλύτερη από την άλλη. Κι όλα αυτά με μόνο δυο ομάδες στο παιχνίδι, τι έχουμε να δούμε ακόμα! Ακόμα και το Α.Ι. παίζει πολύ πιο ορθολογικά. Γρήγορο transition game αν αρχίσουν οι συνεχόμενες παγίδες (για να βγάλει τον παίχτη παραπάνω, κυρίως σε γωνία), γρήγορη πάσα στον ελεύθερο όταν γίνεται double team χαμηλά, γρήγορα split out και κυριώς όλα αυτά φαίνονται "φυσιολογικά", σαν να πρόκειται για σωστές και αληθοφανείς επιλογές. Δεν έχω δει π.χ. τα περσινά κόλπα που μου έσπαγαν τα νεύρα, με τα απίθανα συνεχόμενα μακρινά καλάθια -υπό πίεση- ή με τα συνεχή drive, όπου δεν μπορούσες να σταματήσεις την αντίπαλη Α.Ι. με τίποτα. Αν ήθελε να βάλει καλάθι, έμπαινε στη ρακέτα και έκανε... σβούρες μέχρι να βρει σουτ. Εν ολίγοις, όλα αυτά που με ανάγκασαν να παίξω 20-30 αγώνες στο 2k7 και μετά να το παρατήσω, επειδή το ρημάδι το Α.Ι. "έκλεβε" απίστευτα. Όλα αυτά βέβαια γίνονταν στα δύο υψηλότερα επίπεδα δυσκολίας, ενώ το demo είναι το μεσαίο αν δεν κάνω λάθος. Οπότε κρατάω και μια πισινή. Το 2k8 φαίνεται -ως συνήθως- καλύτερο σε όλα τα σημεία σε σχέση με την περσινή έκδοση. Κρίμα που προς το παρόν "κυκλοφορεί" μόνο σε NTSC. Πού θα πάει όμως...
speedy23 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Παντως ειναι κριμα κι'αδικο να μην εχουν την ευκαιρια οι pcακηδες να παιξουν το μακραν καλυτερο μπασκετακι που κυκλοφορει.Εμεις με τις κονσολες ειμαστε τυχεροι σ'αυτο το θεμα.
poihths Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Παντως ειναι κριμα κι'αδικο να μην εχουν την ευκαιρια οι pcακηδες να παιξουν το μακραν καλυτερο μπασκετακι που κυκλοφορει.Εμεις με τις κονσολες ειμαστε τυχεροι σ'αυτο το θεμα. ε και; χεστηκε η φοράδα στ αλώνι
nzeppos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Κάποια στιγμή θα γίνει port και στα PC, δεν μπορεί. Και για το PES έτσι έλεγαν όλοι... "και γιατί να βγει στα PC, αφού είναι ποδοσφαιράκι για κονσόλα". Έλα μου όμως που τελικά βγήκε και μάλιστα η PC έκδοση ήταν και καλύτερη. Βέβαια άλλο 2k sports, άλλο Konami (ευτυχώς). ps: κι εμένα ίδιες μου φάνηκαν οι δυο εκδόσεις, εξαιρετικές!
poihths Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 στο πισι θα βγει αλλα πολύ χειρότερη εκδοση.Κλασικη τακτικη της ΕΑ
DouglasMortimer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Παντως ειναι κριμα κι'αδικο να μην εχουν την ευκαιρια οι pcακηδες να παιξουν το μακραν καλυτερο μπασκετακι που κυκλοφορει.Εμεις με τις κονσολες ειμαστε τυχεροι σ'αυτο το θεμα. Ναι ρε γαμώτο τα sport games της 2K είναι εκπληκτικά. Το έχω διαπιστώσει με το top spin 2.
teofross Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 στο πισι θα βγει αλλα πολύ χειρότερη εκδοση.Κλασικη τακτικη της ΕΑ polaki φιλε,εγω το ειχα ξαναπει.Στο ign ειναι ufo.φενεται απο αυτα που γραφουν στα review.τα ιδια κανανε και με το φιφα
speedy23 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 8.5 στο gamespot- http://www.gamespot.com/xbox360/sports/nba2k8/index.html?tag=result;title;0 Μεσα σ'ακρες λεει οτι καλυτερο και εντυπωσιακοτερο σημειο του οι καινουργιες κινησεις,πασες και καρφωματα και στα αρνητικα παλι το φαινομενο του να χανεις ευκολα lay-up ή καρφωματα. Ειχε φανει απο το demo παντως το τελευταιο.Εμπαινα μεσα στη ρακετα σχετικα μονος απο τα πλαγια με τον Parker και αντι ν'αφησει τη μπαλα απλα στο καλαθι εκανε κατι τρελα σπασιματα μεσης και το'χανε φυσικα.
stavrossak Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Καλά γιατί στο ign το έθαψαν? Μα 7,9? Άσε και το nba live του βάλανε 6,9! Αυτό ούτε για 5 δεν κάνει. Μετάνιωσα την ώρα που αποφάσισα να το παίξω... Που να το αγόραζα κιόλας.Τρελή μούφα! Αυτό το lock on d τι είναι που αναφέρεται στο review? Κρατάς το lt και παίζεις άμυνα στον ball-handler?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.