ripper386 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Έχει αναφερθεί σε διάφορα topics το παραπάνω κατάστημα και δεν είχε τύχει να μπώ να το τσεκάρω.Εκείνο που μου έκανε εντύπωση και δε θυμάμαι να έχει αναφερθεί είναι οτι έχει τις επίσημες τιμές apple σε 12 άτοκες και στην περίπτωση της αγοράς με μετρητά κάνει μια έκπτωση 12%. Επειδή έχουμε ένα τεράστιο topic για τη φοιτητική έκπτωση και τη χαρτούρα που χρειάζεται για ένα 10% έκπτωση αυτό δεν είναι μια πολύ καλή περίπτωση? Για πέστε καμιά γνώμη, μήπως έχω χάσει κάτι? Είδα το καινούργιο μαύρο macbook 1360 και είμαι έτοιμος να ορμήξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ripper386 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Σόρυ ήθελα να ποστάρω στο Apple και πόσταρα εδώ.Παρακαλώ να μεταφερθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Εγώ από εκεί πήρα το Macbook Pro μου και δεν έχω κανένα παράπονο ως τώρα. Μην σε τρομάξει -πολύ- η πρώτη εντύπωση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Ισχυουν πραγματι οι εκπτωσεις για μετρητοις που λεει(12%) και οτι ισχυει η κανονικη τιμη της rainbow αν το παρεις με 12 ατοκες δοσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JockerX Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δες τον τιμοκατάλογο που έχει στο σάιτ και θα καταλάβεις τι παίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δες τον τιμοκατάλογο που έχει στο σάιτ και θα καταλάβεις τι παίζει... Ένα πράγμα που δεν καταλαβαίνω όσο κι αν κοιτάω τον τιμολοκατάλογο στο site: Οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ ή όχι; :? εκτός αν είμαι τόσο γκαβός που το αναφέρει κάπου και δεν το βλέπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JockerX Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Πρέπει να περιλαμβάνουν..Αλλιώς ξεφεύγουν ακόμα περισσότερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Πρέπει να περιλαμβάνουν..Αλλιώς ξεφεύγουν ακόμα περισσότερο.. Το εύχομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 παιδιά macbook δε κυκλοφορεί ούτε για δείγμα!!! ψάχνω απο το πρωί και δε υπάρχει ούτε για πλάκα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiorgoos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 αν θυμαμε καλα δεν περιλαμβανετε ο φπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Παιδια περιλαμβανει φπα απλα σε υποχρεωνει να παρεις κ πακετο υποστηριξης. Ειχα παρει τηλ. και μου ειπαν. πχ το macbook pro 2.2 απο 1774 που λεει, τελικη τιμη βγαινει 1940 μετρητοις. Με δωσεις παει παραπανω μου ειπε. Οποιος ενδιαφερεται ας παρει τηλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δες τον τιμοκατάλογο που έχει στο σάιτ και θα καταλάβεις τι παίζει... Τον τιμοκαταλογο τον εχω δει,αλλα εχω ακουσει οτι κανουν διαφορα περιεργα, σαν αυτα που λεει το παιδι απο κατω: Παιδια περιλαμβανει φπα απλα σε υποχρεωνει να παρεις κ πακετο υποστηριξης. Ειχα παρει τηλ. και μου ειπαν. πχ το macbook pro 2.2 απο 1774 που λεει, τελικη τιμη βγαινει 1940 μετρητοις. Με δωσεις παει παραπανω μου ειπε. Οποιος ενδιαφερεται ας παρει τηλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JockerX Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Άρα κατάλαβες τι παίζει Tα λέει και στο σάιτ.. Αυτά εννούσα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 egw padws pou tous eixa parei thl pio palia mou eixan pei pio mikres times apo tis anagrafomenes sto site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.