Προς το περιεχόμενο

Apple Center Πειραιά

ripper386

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει αναφερθεί σε διάφορα topics το παραπάνω κατάστημα και δεν είχε τύχει να μπώ να το τσεκάρω.Εκείνο που μου έκανε εντύπωση και δε θυμάμαι να έχει αναφερθεί είναι οτι έχει τις επίσημες τιμές apple σε 12 άτοκες και στην περίπτωση της αγοράς με μετρητά κάνει μια έκπτωση 12%.

Επειδή έχουμε ένα τεράστιο topic για τη φοιτητική έκπτωση και τη χαρτούρα που χρειάζεται για ένα 10% έκπτωση αυτό δεν είναι μια πολύ καλή περίπτωση?

Για πέστε καμιά γνώμη, μήπως έχω χάσει κάτι?

Είδα το καινούργιο μαύρο macbook 1360 και είμαι έτοιμος να ορμήξω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators
Δες τον τιμοκατάλογο που έχει στο σάιτ και θα καταλάβεις τι παίζει...

Ένα πράγμα που δεν καταλαβαίνω όσο κι αν κοιτάω τον τιμολοκατάλογο στο site: Οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ ή όχι; :?

εκτός αν είμαι τόσο γκαβός που το αναφέρει κάπου και δεν το βλέπω...

Παιδια περιλαμβανει φπα απλα σε υποχρεωνει να παρεις κ πακετο υποστηριξης. Ειχα παρει τηλ. και μου ειπαν. πχ το macbook pro 2.2 απο 1774 που λεει, τελικη τιμη βγαινει 1940 μετρητοις. Με δωσεις παει παραπανω μου ειπε. Οποιος ενδιαφερεται ας παρει τηλ.

Δες τον τιμοκατάλογο που έχει στο σάιτ και θα καταλάβεις τι παίζει...

Τον τιμοκαταλογο τον εχω δει,αλλα εχω ακουσει οτι κανουν διαφορα περιεργα,

σαν αυτα που λεει το παιδι απο κατω:

Παιδια περιλαμβανει φπα απλα σε υποχρεωνει να παρεις κ πακετο υποστηριξης. Ειχα παρει τηλ. και μου ειπαν. πχ το macbook pro 2.2 απο 1774 που λεει, τελικη τιμη βγαινει 1940 μετρητοις. Με δωσεις παει παραπανω μου ειπε. Οποιος ενδιαφερεται ας παρει τηλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...