isspro Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 από την άλλη o Quad που βγάζει μεγάλες θερμοκρασίες σε λειτουργία ειδικά αν είναι από τους πρώτους παραγωγής (SL9UM) αντί (sSpec# SLACR) που βγάζουν 10 βαθμούς λιγότερο θερμοκρασία .:evil:. pws mporoume na kseroume ti pairmoume? an einai apo tous prwtous i oxi? prin tin agora yparxei tropos na kseroume ti agorazoume?
Gary_Kokkin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Koitas stin etiketa sto kouti " Prod. code :" ta teleytaia gramata toy kodikoy na einai "SLACR" Sorry for greeklish,alla eimai exsoteriko mexri telos Septembri gia doylia,opote oi apanthseis diskola tha apantounte:oops:.
billpeppas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Koitas stin etiketa sto kouti " Prod. code :" ta teleytaia gramata toy kodikoy na einai "SLACR" Sorry for greeklish,alla eimai exsoteriko mexri telos Septembri gia doylia,opote oi apanthseis diskola tha apantounte:oops:. Το SLACR ισχύει μόνο για τον Q6600. Ο Q6700 είναι αποκλειστικά G0, οπότε δεν χρειάζεται ψάξιμο. Για τους λοιπούς μπαίνεις στο processorfinder.intel.com και βλέπεις τα sSpecs για G0
geioannou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 με την λογικη οτι οι 4πυρηνοι θα αργησουν να χρησημοποιηθουν,τοτε ειναι καλυτερο να δωσει καποιος χρηματα για να παρει τον καλυτερο Core 2 Duo (θα του ερθει και φθηνοτερα) παρα να παει να παρει καποιον 4πυρηνο. ειναι ετσι.... (βεβαιος οτι το μηχανημα δεν το θελει για καποια εφαρμογη που θελει 4πυρηνο επεξεργαστη)
Modkiller Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ρωτάτε για πιο λόγω τον θέλει... Λες και υπάρχει κάποιος που δεν κάνει την δουλειά του με έναν οποιοδήποτε διπύρηνο και ειδικά με C2D! Τρομακτική ισχύς! Εγώ τώρα θέλω να πάρω τον Q6600, για πιο λόγω όμως επειδή δεν κάνω τη δουλειά μου? Όχι για να παίξω όπως όλοι μας. Οπότε μην λένε αυτόν θα τον κρατήσεις 1 χρόνο και τον άλλον δύο... Αν θες το PC για να κάνεις τη δουλειά σου τότε με ένα Dual Core, όχι μόνο τη κάνεις, αλλά κάνεις και το παιχνίδι σου... Και για να δώσω και μια απάντηση στο φίλο, Q6600 είναι ασυζητητί πιο γρήγορος!!! Όσο για το OC, στα 3GHZ να τον έχεις όλοι μέρα και να κάνεις τα video σου είσαι άρχοντας!
geioannou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 παντος εαν συγκρινουμε τα τεχνικα χαρακτηριστικα των 2 αυτων επεξεργαστων μαλλον ο Core 2 Duo 6850 υπερεχει κατα πολυ νομιζω σε ολα σε σχεση με τον αλλο. δεν ειμαι και ο πιο ειδικος για να πω αλλα απο οτι ξερω και καταλαβαινω.... http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Catalog=1&Category=1037&Products=924962%2c986925
billpeppas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 παντος εαν συγκρινουμε τα τεχνικα χαρακτηριστικα των 2 αυτων επεξεργαστων μαλλον ο Core 2 Duo 6850 υπερεχει κατα πολυ νομιζω σε ολα σε σχεση με τον αλλο.δεν ειμαι και ο πιο ειδικος για να πω αλλα απο οτι ξερω και καταλαβαινω.... http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Catalog=1&Category=1037&Products=924962%2c986925 Σε προγράμματα που υποστηρίζουν SMT σωστά ο Q6600 ρίχνει στα αυτιά του E6850
@topos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Εφοσων κοστιζει ~250 ευρω πλεον για συστηματα ~1000+ ειναι πολυ καλη επιλογη... Εαν ομως θες να στησεις συστημα με ~500-600ευρω για να παιζεις παιχνιδια και πρεπει να κοψεις απο παντου καταληγοντας με 8500gt για να εχεις quad core ειναι ανωμαλια...
chrispfr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 re paidia pira ton quad 6600 kai se mia efarmogh pou anoiksa kai se kati proccesor meters mou anagnwrize 3 pirines.. giati???? den tha eprepe na vlepei 4?
pappous_soulis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Κουφό αυτό. Δοκίμασε να δεις τι σου δείχνει το CPU-Z.
overclockerd Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 re paidia pira ton quad 6600 kai se mia efarmogh pou anoiksa kai se kati proccesor meters mou anagnwrize 3 pirines.. giati???? den tha eprepe na vlepei 4? Θα έπρεπε! δοκίμασε κάποιο πρόγραμμα σαν το CPU-Z, και δές αμά τον βλέπει τετραπύρινο! μπορεί βεβαιά να φταίει και το Software που χρησιμοποιείς να μην τον υποστηρίζει!
zavlakas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Τον πυρηνα #0 τον μετρησες? #0,#1,#2,#3= 4 πυρηνες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.