Προς το περιεχόμενο

Core 2 Duo 6850 ή Core 2 Quad Q6600

teo360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
από την άλλη o Quad που βγάζει μεγάλες θερμοκρασίες σε λειτουργία ειδικά αν είναι από τους πρώτους παραγωγής (SL9UM) αντί (sSpec# SLACR) που βγάζουν 10 βαθμούς λιγότερο θερμοκρασία .:evil:.

pws mporoume na kseroume ti pairmoume?

an einai apo tous prwtous i oxi? prin tin agora yparxei tropos na kseroume ti agorazoume?

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Koitas stin etiketa sto kouti " Prod. code :" ta teleytaia gramata toy kodikoy na einai "SLACR"

Sorry for greeklish,alla eimai exsoteriko mexri telos Septembri gia doylia,opote oi apanthseis diskola tha apantounte:oops:.

Το SLACR ισχύει μόνο για τον Q6600.

Ο Q6700 είναι αποκλειστικά G0, οπότε δεν χρειάζεται ψάξιμο.

Για τους λοιπούς μπαίνεις στο processorfinder.intel.com και βλέπεις τα sSpecs για G0

Δημοσ.

με την λογικη οτι οι 4πυρηνοι θα αργησουν να χρησημοποιηθουν,τοτε ειναι καλυτερο να δωσει καποιος χρηματα για να παρει τον καλυτερο Core 2 Duo (θα του ερθει και φθηνοτερα) παρα να παει να παρει καποιον 4πυρηνο.

ειναι ετσι....

(βεβαιος οτι το μηχανημα δεν το θελει για καποια εφαρμογη που θελει 4πυρηνο επεξεργαστη)

Δημοσ.

Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ρωτάτε για πιο λόγω τον θέλει...

Λες και υπάρχει κάποιος που δεν κάνει την δουλειά του με έναν οποιοδήποτε διπύρηνο και ειδικά με C2D! Τρομακτική ισχύς! Εγώ τώρα θέλω να πάρω τον Q6600, για πιο λόγω όμως επειδή δεν κάνω τη δουλειά μου? Όχι για να παίξω όπως όλοι μας. Οπότε μην λένε αυτόν θα τον κρατήσεις 1 χρόνο και τον άλλον δύο... Αν θες το PC για να κάνεις τη δουλειά σου τότε με ένα Dual Core, όχι μόνο τη κάνεις, αλλά κάνεις και το παιχνίδι σου...

Και για να δώσω και μια απάντηση στο φίλο, Q6600 είναι ασυζητητί πιο γρήγορος!!! Όσο για το OC, στα 3GHZ να τον έχεις όλοι μέρα και να κάνεις τα video σου είσαι άρχοντας!

Δημοσ.

παντος εαν συγκρινουμε τα τεχνικα χαρακτηριστικα των 2 αυτων επεξεργαστων μαλλον ο Core 2 Duo 6850 υπερεχει κατα πολυ νομιζω σε ολα σε σχεση με τον αλλο.

δεν ειμαι και ο πιο ειδικος για να πω αλλα απο οτι ξερω και καταλαβαινω....

http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Catalog=1&Category=1037&Products=924962%2c986925

Δημοσ.
παντος εαν συγκρινουμε τα τεχνικα χαρακτηριστικα των 2 αυτων επεξεργαστων μαλλον ο Core 2 Duo 6850 υπερεχει κατα πολυ νομιζω σε ολα σε σχεση με τον αλλο.

δεν ειμαι και ο πιο ειδικος για να πω αλλα απο οτι ξερω και καταλαβαινω....

http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Catalog=1&Category=1037&Products=924962%2c986925

Σε προγράμματα που υποστηρίζουν SMT σωστά ο Q6600 ρίχνει στα αυτιά του E6850

Δημοσ.

Εφοσων κοστιζει ~250 ευρω πλεον για συστηματα ~1000+ ειναι πολυ καλη επιλογη...

Εαν ομως θες να στησεις συστημα με ~500-600ευρω για να παιζεις παιχνιδια και πρεπει να κοψεις απο παντου καταληγοντας με 8500gt για να εχεις quad core ειναι ανωμαλια...

Δημοσ.
re paidia pira ton quad 6600 kai se mia efarmogh pou anoiksa kai se kati proccesor meters mou anagnwrize 3 pirines.. giati???? den tha eprepe na vlepei 4?
Θα έπρεπε! δοκίμασε κάποιο πρόγραμμα σαν το CPU-Z, και δές αμά τον βλέπει τετραπύρινο! μπορεί βεβαιά να φταίει και το Software που χρησιμοποιείς να μην τον υποστηρίζει! :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...