Panahs Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 πιστευα πως ο τετραπυρηνος ειναι καλυτερος Τα γραφήματα που σου δίνω παραπάνω δείχνουν πως σε γενικές γραμμές ο τετραπύρηνος είναι ήδη καλύτερος.
john2gr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Πάρε τον Q6600 με κλειστά μάτια,μόνο 260 ευρώ κάνει. Πάρε και μια καλή ψύχτρα και ρίξε του ένα καλό overclock και voila,μόλις απέκτησες έναν φτηνό Q6800Xtreme
Kagkouros Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Q6600 για τις δουλειές που τον θες είναι ότι καλύτερο...
oldnew Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Για τη δουλια που θελεις οτι ο Q6600 ειναι καλυτερος, ειναι καλυτερος ασυζητιτη. Απλα εχεις και την επιλογη να παρεις τον ποιο φτηνο δυπιρινο πχ με 100 ευρω, και να του κανεις και ενα γερο overcloking και παλι θα εισαι μια χαρα.. Και οταν βγουνε πολυ καλυτεροι και πραγματικοι 4πυρινοι και φτηνηνουν και ολας και βγουν και σε χαμηλοτερη γεωμετρια, αρα υψηλοτερο overcloking και ποιο χαμηλες θερμοκρασιες και πολι καλυτερες επιδοσεις, παιρνεις τοτε ενα 4πυρινο. (Σε 6-8 μηνες υπολογιζω, μπορει και λαθος) Γιατι και 4πυρινο να παρεις , υπαρχει μια σοβαρη περιπτωση να ξαναπαρεις τοτε τον νεο 4πυρινο οταν δεις οτι ειναι πολυ καλυτερος. Αυτο ειναι το πραγματικο διλημα που πιστεψε με , το εχουμε ολοι μας.
nikosblade Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 χαμηλοτερη γεωμετρια. Σιγα μη βγει και σε χαμηλοτερη αλγεβρα βρε btw λιθογραφια.
SGP Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 για τις εφαρμογές που το θες και αν έχεις σκοπό να τον κρατήσεις τουλάχιστον 3 χρόνια, πάρε τον quad imo.
oldnew Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Σιγα μη βγει και σε χαμηλοτερη αλγεβρα βρε btw λιθογραφια. Αν και γραφω γρηγορα χωρις να σκεφτομαι πολυ τις λεξεις, για αυτο εχω και πολλα ορθογραφικα λαθη που τα βλεπω μετα ,αλλα βαριεμαι να τα διορθωσω , νομιζω οτι ο ορος "γεωμετρια" που χρησιμοποιω ειναι σωστος. Ετσι τον αναφερουν και τα περισσοτερα περιοδικα. Για Σμικρυνση της σχεδιασης πρεπει να μιλαμε ουσιαστικα, με τη μεθοδο της λιθογραφιας παντα. Να γραψω ομως "χαμηλοτερη λιθογραφια" ειναι λαθος. η λιθογραφια ειναι η μεθοδος αποτυπωσης του σχεδιου πανω στο πιριτιο ,και ειναι μια, δεν υπαρχει ουτε χαμηλοτερη , ουτε υψηλοτερη. Η γεωμετρια ειναι χαμηλοτερη ή ψηλοτερη. Και μιλαμε επακριβως για γεωμετρια, η οποια σμικρινεται συνεχως γιατι η διαδικασια της αποτυπωσης (λιθογραφια) ειναι μια γεωμετρικη μεθοδος. Αν ειμαι λαθος ας το πουν και οι υπολοιποι. Παντως εξυπνο το σχολιο σου.
Vatos_locos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 μέθοδος χάραξης μήπως θέλετε να πείτε και οι 2 σας ? που την μετράμε σε nm ?
teo360 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Παιδια σας ευχαριστω ολους που δωσατε τις γνωμες σας....τελικα θα παρω τον 4πυρινο..Α κ κατι ακομα θα τον βαλω πανω σε αυτην τη μητρικη λεει?Η μου προτεινετε καποια αλλη μεχρι 80ευρω http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=963704
Vatos_locos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 δώσε κάτι παραπάνω για την μητρική εκτος αν δεν σκέφτεσαι για overcloking τότε είναι μια χαρά και γρηγορη και αν πάρεις αυτήν πρόσεχε τις μνήμες σου γιατί δίνει μέχρι 2,1 volt :/
@topos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Kακη δεν ειναι... Αλλα καλυτερα δωσε αλλα 29 και πηγαινε για p35. Υ.Γ Προσεξε την καρτα γραφικων σου.Εχω ακουσει να πρωτεινουν πωλητες κατι gtx για επεξεργασια εικονας...Πηγαινε για καμια 2600pro/8500gt.
Vatos_locos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 εγώ δεν θα την έπαιρνα πάντως την έχω και δεν είναι κανένα τρελό board και πάσχει από μεγάλο Vdrop το chipset τις ψήνεται αν δεν αλλάξεις ψυχτρα και γενικά έχει κάποια ελαττωματάκια αλλα δεν επηρεάζουν την λειτουργία τις σε stock καταστάσεις συν ένα από τα λίγα που με χάλασαν έινια τα overvoltage έινια πολύ μικρά 1.6V @ cpu 2.1V @ Ram 1.4V @ cpu fsb 1.5V @ Nvidia SSP και δεν έχει τρελό αποτέλεσμα στο oc άσε που το δικό μου πάνω από 400Mhz fsb ξεχνάει την λέξη σταθερότητα P35 λοιπόν για να έχεις και τον αέρα για τους πυρήνες που θα έρθουν αλλα καλο θα ήταν αφού θα μπει quad να μπει και καλή μητρική και σίγουρα κάποιο καλο τροφοδοτικό
DIMERR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Kακη δεν ειναι...Αλλα καλυτερα δωσε αλλα 29 και πηγαινε για p35. Υ.Γ Προσεξε την καρτα γραφικων σου.Εχω ακουσει να πρωτεινουν πωλητες κατι gtx για επεξεργασια εικονας...Πηγαινε για καμια 2600pro/8500gt. Mε 5 ευρω παραπανω παιρνει την asus p5k παλι με p35 chipset που ειναι καλυτερη..
Angelcrow Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Η περίοδος είναι σίγουρα μεταβατική. Οι DDR2 πραγματικά δεν άντεξαν ούτε ένα χρόνο προσιτής τιμής και βγήκαν οι DD3. Βγήκαν και υβριδικές μητρικές με DDR2 και DDR3. Η AMD σε λίγο θα κάνει το μπραφ και θα μιλάμε με άλλες συνθήκες. όχι πολύ μακριά από τώρα αλλά τον Σεπτέμβρη με Οκτώμβρη. Η Microft στη επόμενη έκδοση λειτουργικού (Τέλη του 2008) αν δεν απατώμαι θα εμφανίσει και το νέο σύστημα αρχείων και καλύτερη υποστήριξη για πολλαπλούς επεξεργαστές. Τι συζητάμε τώρα... για αγορά ακριβού Hardware και καλύτερων επιδόσεων. Σε επαγγελματικό επίπεδο χρήσης hardware πάρε κάτι με καλύτερη σχέση απόδοσης τιμής με τα σημερινά δεδομένα. Ότι πληρώσεις περισσότερο είναι ουσιαστικά σχεδόν η αναβάθμιση του αύριο!!!!
teo360 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 paidia oi mnimes ddr1 kanoun se mitriki poy ipostirizei ddr2?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.