goodboy332 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Κατ'αρχήν ελπίζω να μην με πλακώσουν κάποιοι σε περίπτωση που έχει ήδη ερωτηθεί το συγκεκριμένο θέμα, αλλά εδώ και ώρα κάνω αναζήτηση και γίνεται κάποιος χαμός με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να βρω αυτό που ψάχνω. Γίνεται να μπορώ να προσθέτω/αφαιρώ αρχεία χωρίς να διαγράφονται απο το iPod επειδή δεν κρατάω τα αρχεία στον δίσκο μου; Δλδ, άντε τα Mp3 παλεύονται είναι μικρά. Τις ταινίες όμως που συνήθως είναι 700mb-1gb, δεν θέλω να τις κρατώ στον σκληρό μου μετά το φόρτωμα στο iPod, γιατί όπως και να'χει πιάνουν αρκετό χώρο. Μόλις όμως κάνω το επόμενο sync, με το έτσι θέλω τα καταπληκτικά iTunes μου αφαιρούν απο το iPod τις ταινίες γιατί και εγώ τις αφαίρεσα απο τον δίσκο μου. Μπορώ να αποφύγω αυτό το νταβατζιλίκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goodboy332 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Ευχαριστώ για την βοήθεια ρε τσακαλάκια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Πέρνα τις ταινίες με το itunes και μετά χειρίσου το ipod μόνο με το mediamonkey, ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ (και δεν έχω δοκιμάσει btw) Το mediamonkey ρωτάει πριν διαγράψει κάτι και αν του πεις όχι δε υπάρχει πρόβλημα, συνεχίζει το συγχρονισμό των τραγουδιών. Ξαναλέω όμως οτι δεν το εχω δοκιμάσει. Για winxp μιλάμε ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goodboy332 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Ναι για WinXP. Μέχρι ενός σημείου βρέθηκε η λύση και δεν πρέπει να χρησιμοποιήσω καθόλου το iTunes, δίοτι ακόμα upload να θέλω να κάνω μόνο, θα συγχρωνίσει και τα παλαίοτερα αρχεία, οπότε αν δεν τα βρει στον δίσκο μου, τα διαγράφει. Νομίζω βέβαια οτι το ΜMonkey κάνει upload μόνο audio αρχεία. Το JRiver Media Center, κάνει πιο ολοκληρωμένη δουλεία, αλλά όποια έκδοση και να κατέβασα τραβάει κολλήματα. Απλά θα πρέπει να βρώ κάποιο πρόγραμμα που να διαχειρίζεται και τα video αρχεία. Thanks πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Οντως το μιντιαμανκυ διαχειρίζεται μόνο αρχεία ήχου, έπρεπε να το διευκρινήσω.. Θα κοιτάξω για κάποιο πρόγραμμα που να κάνει και διαχείριση βιντεο και αν βρω θα ποσταρω. Πάντως το itunes πλέον έχει γίνει του οξαποδω :? Όποιο πρόγραμμα εκτός του world of warcraft σπαταλά 40/100 cpu και 45ραμ μπαίνει στη μαύρη λίστα μου και του πισιού μου :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.