stabill Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Παιδια, ερωτηση!!! Υπαρχει περιπτωση να δημιουργουνται προβληματα στατικου ηλεκτρισμου σε plexiglass κουτι? Εχω ρωτησει κι αλλου, αλλα καποιοι μου ελεγαν ισως, καποιοι αλλοι δεν το ειχαν ξανακουσει... Υπαρχει καποιος που να του εχει τυχει κατι τετοιο? Εμενα π.χ. που εχω διαφανο κουτι, με εχει τρελλανει στα restarts!!! Στο μαγαζι που το πηγα για service κοντευουν να τρελλαθουν, μια και το εχουν κανει "φυλλο και φτερο" και δεν μπορουν να βγαλουν ακρη!!! Αν καποιος εχει σιγουρη αποψη γι'αυτο, θα με βοηθησει πολυ. Ευχαριστω Σταυρος Παπαδοπουλος
kx5 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Αυτό που με προβληματίζει με αυτά τα κουτιά είναι η απουσία ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης του hardware στον υπολογιστή. Βέβαια δε συγχέεται απαραίτητα με τα συνεχόμενα restart που έχεις. Πολλοί χρησιμοποιούν plexy κουτιά χωρίς προβλήματα. Μπορεί να έχεις πρόβλημα αλλού.
netagra Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Το πρώτο που πρέπει να κοιτάξεις για τα τρελλά restarts είναι το motherboard. Μήπως έχουν σκάσει πυκνωτές κλπ. Το όλο υπολογιστικό σύστημα γειώνεται μέσω του τροφοδοτικού του υπολογιστή σου και όχι στο κουτί. Μέσω του κονέκτορα του board που συνδέεται με το τροφοδοτικό και στη συνέχεια συνδέεται στην γείωση του σπιτιού σου. Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα στο plexi glass κουτί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.