Προς το περιεχόμενο

Αγορα Τροφοδοτικου

GRGION

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συστημα:

Amd Athlon xp 2400

asus A7n8xe Deluxe

2x512 mb Ram

xfx geforce 7600 gt

1x sata 200gb

1x sata 300gb

2x fan 12'

1x Dvd rom

1x Dvd Rw

1χ Pctv Pinnacle

Ακουω προτασεις κυριοι. Ειχα ενα Heroichi 435w εδω και 3 χρονια το οποιο σταθηκε στο υψος υπολογιζοντας οτι το pc δε κλεινει ποτε. Σκεφτομαι παλι σε heroichi αλλα δε ξερω ποσα watt. Σας ευχαριστω...

Δημοσ.

Koίταξε ότι πρέπει για το σύστημά σου είναι το HEC Windmill Pro 500W με 81ε :wink: Πολυδοκιμασμένο, γνωστό για την απόδοση και την αξιοπιστία του :wink: Eναλλακτικά μπορείς να δεις το Tt Toughpower 700W με μόλις 96ε, ώστε να μην αντιμετωπίζεις προβλήματα τροφοδοσίας με τυχόν αναβαθμισούλες, ή και ολική μελλοντική αναβάθμιση :wink:

Δεν έβαλα link, γιατί το site του e-shop δεν ανοίγει, μου έχει σπάσει τα νεύρα... :mad:

Δημοσ.
Συστημα:

Amd Athlon xp 2400

asus A7n8xe Deluxe

2x512 mb Ram

xfx geforce 7600 gt

1x sata 200gb

1x sata 300gb

2x fan 12'

1x Dvd rom

1x Dvd Rw

1χ Pctv Pinnacle

Ακουω προτασεις κυριοι. Ειχα ενα Heroichi 435w εδω και 3 χρονια το οποιο σταθηκε στο υψος υπολογιζοντας οτι το pc δε κλεινει ποτε. Σκεφτομαι παλι σε heroichi αλλα δε ξερω ποσα watt. Σας ευχαριστω...

Εαν δουλευει ακομα μην το αλλαξεις,τα σηκωνει ολα αυτα ανετα...

Τωρα εαν σου εκατσε στραβη.

α)Πηγαινε για το ΤΤ που λεει και ο george o/c εαν θελεις να το κρατησεις και για το επομενο pc που θα στησεις.

β)Καλο το windmill αλλα ,μου ψηλοφαινοντε πολλα τα 81 ευρω για το συγκεκριμενο μηχανημα.Εγω θα εκανα τις παραχωρησεις μου και θα πηγαινα για chieftec 450watt με 35 ευρω απο πλαισιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...