blackrose Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Καλησπερα το ξερω οτι θα φανει λιγο ασχετη η ερωτηση αλλα μηπως γνωριζει κανεις πως μπορω να καψω μια καρτα γραφικων χωρις να πολυφαινεται οτι το εκανα?εχω δοκιμασει εγω απενεργοποιωντας το ανεμιστηρακι της και τρεχοντας για αρκετες ωρες το 3d mark αλλα τιποτα.καμια καλη ιδεα?Ευχαριστω εκ των προτερων
TNT1982 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Καλησπερα το ξερω οτι θα φανει λιγο ασχετη η ερωτηση αλλα μηπως γνωριζει κανεις πως μπορω να καψω μια καρτα γραφικων χωρις να πολυφαινεται οτι το εκανα?εχω δοκιμασει εγω απενεργοποιωντας το ανεμιστηρακι της και τρεχοντας για αρκετες ωρες το 3d mark αλλα τιποτα.καμια καλη ιδεα?Ευχαριστω εκ των προτερων φανταζομαι οτι σουχουν πει ηδη οτι αυτο αποτελει απατη (αρθρο 386 του ποινικου κωδικα) σε βαρος του καταστηματος ε?
Vatos_locos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 με αναπτήρα α ρε Eλληναράδες που είμαστε όλοι άμα δεν κάνουμε την πουστιά μας θα σκάσουμε sorry αδερφέ αλλα δεν άντεξα
paonikgt Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 και εγω φιλε μου εχω προσπαθησει αλλα ματαιο.δεν μπορεσα να τα καταφερω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.