Προς το περιεχόμενο

WaterBlock Για 7900 GS

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδιά για προτείνεται κανένα block για την 7900 Gs γιατί βαράει 70αρες με το ζαλμάν 900Fu που έχει και δεν λέει και από θόρυβο θέλω κάτι φθηνό και καλο :D τσέκαρα αυτό εδώ στο extremeShop το έχει κανένας λέει τίποτα έινια φθηνό και οι θέσεις γκάι τα ρακόρ του μου φαίνονται καλές :D

για τις μνήμες τις κάρτας έχω ψυχτράκια και το παράθυρο του κουτιού έχει ένα ανεμιστήρα που βαράει την κάρτα κατευθείαν οποτε δεν έχω πρόβλημα εκεί

και κάτι άλλο η αντλία μου ιάνει μια eheim station 1000 με ονομαστική roi 1000 λίτρα και έχω 2 ψυγεία ένα διπλό για block αυτό και αυτό

θα αντέξει ακόμα ένα η αντλία η πρέπει να αλλάξω και αντλία γιατί δεν αντέχει η τσέπη μου τέτοιο pc πια :(

και κάτι άλλο τα μεταφορικά από το XtremeShop έχει κανεις ιδέα ποσο είναι ?

και αν έχετε κανένα μαγαζί που να το έχει εδώ Αθηνα ευχαρίστως να το δω :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν βγαίνω να δώσω τόσα λεφτά ρε συ :(

αυτό το έχει και το πλαίσιο το περνώ από εκεί αλλα με λίγα παραπάνω παίρνω άλλο που πιάνει και τις μνήμες για αυτό είπα το μικρό που είναι μονο για gpu και τα λεφτά του έινια λίγα και έτσι βγαίνω άνετα :D

δεν ξέρω οι δικες μου οι μνήμες θέλουν ψύξη πάντως γιατί έχω ανεβάσει την τάση αρκετά για να τρέχουν στο 1Ghz

αλλα δεν ανήσυχο για αυτές παθητικά θα είναι και το κουτί έχει ανεμιστήρα που ιάνει στο ύψος τις κάρτας και τα παγώνει πιο πολύ με ενδιαφέρει η αποδώσει του block που λέω να πάρω από το xs αν αξίζει να το αγοράσω η όχι δεν ξέρω

καλή ιδέα και αυτή :) πάω να ψάξω κανένα review αλλα πόσταρα και εδώ να δω αν το είχε κανένας να μου πει εμπειρίες :D

βασικά δεν έχει όνομα το block στο site και το site τις εταιρίας είναι στα γερμανικά και δεν καταλαβαίνω :(

άκυρο έχει και αγγλικά πάει το μυαλό μου σήμερα δεν μου κάνει παρέα :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...

τι να πω ακόμα τα μοντάρω όλα :) άσε και έφαγε και φρίκη το pc και ένανα 100 format για να στρώσει :P λίγο πάντως που έπαιξα lost planet το παίζει άνετα στα full κάτι F.E.A.R και τέτοια τα έχει full για full και δεν νιώθει :D μια χαρά είναι η καρτούλα αλλα δεν μου βγήκε και πολύ καλο κομμάτι στο Ο/C δυστυχώς :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...