Neurotic_Fest Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Καλά το θέμα με τον Νανόπουλο μην το μεγαλοποιούμε, συνέχεια ακούω γι'αυτόν τον άνθρωπο και πραγματικά δεν αξίζει. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες επιστήμονες που και να τους παρακαλάγανε δεν θα ερχόνουσαν ποτέ σε ελληνικό πανεπιστήμιο , άνθρωποι με πραγματικά αξιόλογο και πρωτότυπο έργο που δεν χτίζουν την φήμη τους συμμετέχοντας σε 500 διαφορετικά πρότζεκτ και εργασίες και δεν επωφελούνται ως επί το πλείστον από την δουλειά των άλλων.
SGP Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Ρε φίλε και στο συνεργείο καθαρισμού να ήταν ο Νανόπουλος στα πρότζεκτ με αυτά που έχει δει και την εμπειρία του ο άνθρωπος είναι αλλού για τα ελληνικά δεδομένα καθηγητών. Πήγες στο site του Deree να δεις πχ πόσοι δεν έχουν μεταπτυχιακό και διδάσκουν? Και αυτοί θα σου κάνουν και μάθημα, δεν θα στείλουν τον 3 χρόνια μεγαλύτερό σου βοηθό-γλείφτη που όλοι του τη ζωή στην Ελλάδα έχει δει 1 πράγμα μόνο και θα σου κάνει την παράδοση του μαθήματος και τίποτα άλλο γιατί δεν ξέρει τίποτα άλλο. Εγώ δουλεύω 6 μήνες τώρα και έχω δει περισσότερα από πραγματικές συνθήκες από ότι θα δει αυτός στη ζωή του... Φυσικά το Deree είναι μέτριο το πολύ με διεθνή στάθμιση αλλά μην λέμε ότι και τα Ελληνικά δημόσια είναι τόσες κλάσεις ανώτερα. Ο καθηγητής σου παραπονιόταν για το επίπεδο των παιδιών, εδώ θα πρέπει να παραπονιέται για την έλλειψη των παιδιών. Στην εξέταση βλέπει 200 νέες φάτσες από εκεί που νόμιζε ότι το μάθημα το είχαν πάρει 50 άτομα. Είναι σπουδή και μόρφωση αυτό? Τι να τον κάνεις τον καλό καθηγητή όταν δεν θα πατήσεις...
Neurotic_Fest Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Ρε φίλε και στο συνεργείο καθαρισμού να ήταν ο Νανόπουλος στα πρότζεκτ με αυτά που έχει δει και την εμπειρία του ο άνθρωπος είναι αλλού για τα ελληνικά δεδομένα καθηγητών. Σύμφωνοι αλλά να μην ταυτίζουμε την επιστημονική εξωστρέφεια με την επιστημονική αξία.Αν είχε συμβεί το ίδιο με τον Χριστοδούλου , τον Φωκά ή τον Δαφέρμο ,όλοι τους μαθηματικοί και αυθεντίες στο αντικείμενο τους, δεν νομίζω να το χρησιμοποιούσαμε σαν νόρμα για να αξιολογήσουμε τα πανεπιστήμια μας, όμως αυτοί ως άτομα έχουν προσφέρει πολύ περισσότερη γνώση.Τέσπα έχω ξεφύγει απ'το θέμα.
Typhoon Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Πρέπει να ξέρετε ότι αυτή είναι η μοίρα κάθε καθηγητή...βασικά κανένας καθηγητής δεν κάνει έρευνα και όποιος νομίζει το αντίθετο απλώς δεν έχει τη σωστή θεώρηση των πραγμάτων. Την έρευνα την κάνει κανείς όταν είναι διδακτορικός, όταν είναι postdoc ή ass.professor. Αφού γίνεις καθηγητής ουσιαστικά είσαι manager της έρευνας όλων των απο κάτω σου. Δηλαδή η δουλειά σου είναι να βρίσκεις project και τα κατάλληλα άτομα να τα υλοποιούν, να τους παρέχεις ότι χρειάζονται και να τα καθοδηγείς σωστά. Αλλά πρωτότυπη έρευνα δεν παράγεις πια ο ίδιος.
KWSN_Men Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Ο Νεγκροπόντε να προσπαθούσε να πάρει έδρα, πάλι πόρτα θα έτρωγε χωρίς μέσο σε δημόσιο πανεπιστήμιο.
antreaslam Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 καλά, όχι ότι έχει ξεφύγει τελείως το θέμα,αλλά μια που το άνοιξε ο βασιλιάς του οφ τόπικ,πάνκις, τότε έπρεπε να το περιμένω ότι θα φτάσουμε να συζητάμε για τον ενκαραγκάτσου που πήρε ο παναθηναικός, για τις πυρκαγιές και τα "ιδιωτ.πανεπιστήμια"! -καταρχήν, εγώ γιατί δεν ξέρω για αυτήν την δικηγορίνα βρε σκύλε???? φίλτατε πάνκυ , δεν το ξέρω αυτό το ίδρυμα,όπως πιθανότατα δεν ξέρω το 80% των ιδρυμάτων που τάζουν ΜΒΑ στην Ελλάδα. Επίσης,δεν ήξερα ούτε το ίδρυμα από το οποίο θα πάρω ΜΒΑ του χρόνου(εεδε), πριν να μου το επιδοτήσουν κ εμένα από τη δουλειά. Αν θέλεις να μιλήσουμε σοβαρά,ναι,για πραγματικό ΜΒΑ, θα άξιζε να πας alba...ακόμα και να έβαζες από την τσέπη σου,το υπόλοιπο ποσό,αν υποθέσουμε ότι θα σου επιδοτήσουν ενα ποσό της ταξεως των 8-9-10.000... Από την άλλη,όταν μια εταιρεία επιδοτεί ΜΒΑ σε κάποιο ίδρυμα, δεν το κάνει γιατί είμαστε ωραια παιδιά (που προφανώς είμαστε),αλλά γιατί πιστεύει ότι κάτι θα πάρεις από αυτό το μεταπτυχιακό,χρήσιμο για την επιχείρηση(και άρα για το μέλλον σου)! είμαι της γνώμης,να μην το αρνηθείς....
punky Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Thanx άντριου. Αλλά αν είχα 8-10.000 στην μπάντα θα ξαναπαντρεύομουν (που λέει ο λόγος κορίτσια, μην τρομάζετε). Στο ίδιο καταλήγω κι εγώ πάντως, αν μου το πληρώσουν τελικά. Να το κάνω. Μένει να δούμε αν θα είμαι τυχερός. Πάντως στο site τους είδα ότι το κόστος του μεταπτυχιακού είναι στα 15 χιλιάρικα. Κι αυτοί φαρμακείο είναι δηλαδή. Απλά ήθελα να ξέρω αν αξίζει τον κόπο γενικά, ως ίδρυμα. Γιατί είναι δέσμευση όλη αυτή η ιστορία. Και σε χρόνο και σε εγκεφαλική προσπάθεια. Παρόλα αυτά, επειδής ο πατέρας μου και ο παππούς μου πήγαιναν με το σταυρό στο χέρι στη ζωή τους και δεν έχουμε λεφτά, τουλάχιστον παρακολουθώ τα podcasts του Stanford και του MIT, για την προσωπική μου ανάπτυξη. Γαμώτο, και καλλιεργημένος και εμφανίσιμος. Κελεπούρι είμαι ο μπαγάσας.
antreaslam Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Thanx άντριου. Αλλά αν είχα 8-10.000 στην μπάντα θα ξαναπαντρεύομουν (που λέει ο λόγος κορίτσια, μην τρομάζετε).Στο ίδιο καταλήγω κι εγώ πάντως, αν μου το πληρώσουν τελικά. Να το κάνω. Μένει να δούμε αν θα είμαι τυχερός. Πάντως στο site τους είδα ότι το κόστος του μεταπτυχιακού είναι στα 15 χιλιάρικα. Κι αυτοί φαρμακείο είναι δηλαδή. Απλά ήθελα να ξέρω αν αξίζει τον κόπο γενικά, ως ίδρυμα. Γιατί είναι δέσμευση όλη αυτή η ιστορία. Και σε χρόνο και σε εγκεφαλική προσπάθεια. Παρόλα αυτά, επειδής ο πατέρας μου και ο παππούς μου πήγαιναν με το σταυρό στο χέρι στη ζωή τους και δεν έχουμε λεφτά, τουλάχιστον παρακολουθώ τα podcasts του Stanford και του MIT, για την προσωπική μου ανάπτυξη. Γαμώτο, και καλλιεργημένος και εμφανίσιμος. Κελεπούρι είμαι ο μπαγάσας. κάτσε ρε,γιατί αν έχει τόσο υψηλό κόστος το συγκεκριμένο,τότε γιατί να μην κυνηγήσεις το alba? έχει γύρω στα 2-3 χιλιάρικα παραπάνω,δεν είναι τρομερή διαφορά,ακόμα κ από την τσέπη σου να τα βάλεις! Ψάξτο λίγο παραπάνω αν είναι τόσο ακριβό αυτό το μεταπτυχιακό! ΥΓ:τώρα θα γίνω ρομπα,σε σύγκριση με το κελεπούρι από πάνω(παροτι και εγώ είμαι ΠΟΛΥ καλλιεργημένος και εμφανίσημος),αλλά θα ρωτήσω ! τι είναι ρε τα podcats? ΥΓ2:είσαι τόσο μεγάλο κελεπούρι,που άκουσα ότι σε ΄ζητησε ο λιακόπουλος για συνεργάτη,να γραψεις 1-2 βιβλία,και να τα παρουσιάζεις εσύ στα κανάλια, ημίγυμνος....
punky Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μα η εταιρεία επιδοτεί το MBA στο συγκεκριμένο ίδρυμα. Προφανώς θα τους έχουν κάνει άλλη τιμή, οπότε το αποκλείω να σου δίνουν την επιλογή να διαλέξεις εσύ σχολή και να τσοντάρεις τα υπόλοιπα. Από ότι καταλαβαίνω και εικάζω, προφανώς το HAU θα τους προσέγγισε. Θα το ρωτήσω πάντως, αν και το αποκλείω. Τα podcasts είναι κάτι σαν ραδιοφωνικές εκπομπές για ότι θεματολογία μπορείς να φανταστείς. Ουσιαστικά είναι mp3 αρχεία που τα βρίσκεις στο iTunes store (και όχι μόνο). Τα περισσότερα είναι δωρεάν. Και τώρα τελευταία είδα ότι έχει ανοιχτεί ένα section (κάτω στο υπόγειο, δίπλα ακριβώς από τις τσόντες) που το ονομάζουν iTunesU (university) κι έχει διαλέξεις από γνωστά πανεπιστήμια. Ε, και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον. Κατεβάζω διάφορα ακαδημαϊκά, αλλά εξίσου χρήσιμα και ενδιαφέροντα βρίσκω αυτά που αφορούν τα παιδιά (παιδιατρικές και ψυχολογικές συμβουλές από ειδικούς κλπ).
antreaslam Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 κοίταξε,ρώτησέ το,γιατί εγώ εκ των υστέρων έμαθα,ότι αν δεν υπάρχει στενή συνεργασία μεταξύ εταιρείας και κολλεγίου, τότε αν η εταιρεία έχει αποφασίσει πχ 13.000 επιδότηση, στη δίνει για οποιοδήποτε ΜΒΑ άνω των 13χλδ. Επίσης, υπάρχει και μέσω ΟΑΕΔ η δυνατότητα πληρωμής του 30% του μεταπτυχιακού,αλλά με οτν όρο ότι θα κάνεις ΜΗΔΕΝ απουσίες. Αλλά, επειδή γενικά ότι δηλώσεις είσαι σε αυτή τη χώρα,κάποιος που δηλώνει ότι είμαι τόσο ακριβός, που είμαι φθηνότερος ΜΟΝΟ από το alba, είναι ένα "καλό" κολλέγιο! ΥΓ:όσο για τα podcasts, φαντάζομαι ότι θα πρέπει να γνωρίζεις αρκετά καλά αγγλικά, ώστε να μπορέσεις να "μεταφράζεις" ακαδημαικές παρουσιάσεις!!!!
punky Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Θα το τσεκάρω σίγουρα. Με γέμισες προσδοκίες, όπως ο Μπάκε τον μέσο βάζελο. υγ κοίτα αν είχες περάσει την εφηβεία σου στην προ-internet εποχή, με το αυτί κολλημένο στο κασσετόφωνο για να καταλάβεις τους στίχους των Κασάτωρ (wrongly known abroad as Kreator), θα είχες ένα πρόσθετο αβαντάζ. Μετά έσκασε μύτη και ο Greg Graffin, που ήθελες λεξικό της Οξφόρδης για να τον καταλάβεις τον πούστη.
cafecreme Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα. ευτυχως η δυστυχως ειμαι σε αυτο το πανεπιστημιο εδω και 3 χρονια και ειμαι πληρως ικανοποιημενη. οι καθηγητες ειναι αψογοι και απαιτητικοι(οσον αφορα εργασιες,παρουσιες!!!) και γνωστες του αντικεινμενου τους. αν και ειμαι undergraduate student εγω....για ΜΒΑ δε μπορω να ξερω. η σχολη ειναι σχετικα νεα, φετος βγηκανε οι πρωτοι αποφοιτοι. το κλιμα ειναι πολυ ακαδημαικο αλλα απο γκομενες λυπαμαι......σκατα ειναι ολες...;p σοβαρα....οι σπουδαστες ειναι πολυ πολυ περιεργοι....μισοι φλωροι ατελειωτοι,μισοι ασχημοι και κανα 2 που βλεπονται με το ζορι....και βεβαια ειναι απο οοοολο τον κοσμο...καθε καρυδιας καρυδι.....πλακα εχει.....και το παιδι που σου απαντησε αρχικα μαλλον γνωρισε κανα 2 κοπελες....easy δε θα πει τιποτα.... ηταν ο λογος που σκεφτομουνα αν επρεπε να σου πω οτι σπουδαζω εκει....ντροπη...ελπιζω αν ερθεις να εισαι νορμαλ...εχουμε ελλειψη.... οι εγκαταστασεις βεβαια καμιιιιια σχεση με το κολεγιο deree αλλα ειναι κεντρο και εχει οτι χρειαζομαστε(π.χ.βιβλιοθηκη). πολλα παιδια ειναι με υποτροφιες ειδικα αυτοι του εξωτερικου.... δοκιμασε το.και εγω εκει βρεθηκα τυχαια καθως σπουδαζα σε δημοσιο,αλλα τελικα συνεχισα στο αμερικανικο. εχει πολυ ενδιαφερον. ελπιζω να βοηθησα.
JUMI26 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 καλησπερα.ευτυχως η δυστυχως ειμαι σε αυτο το πανεπιστημιο εδω και 3 χρονια και ειμαι πληρως ικανοποιημενη. οι καθηγητες ειναι αψογοι και απαιτητικοι(οσον αφορα εργασιες,παρουσιες!!!) και γνωστες του αντικεινμενου τους. αν και ειμαι undergraduate student εγω....για ΜΒΑ δε μπορω να ξερω. η σχολη ειναι σχετικα νεα, φετος βγηκανε οι πρωτοι αποφοιτοι. το κλιμα ειναι πολυ ακαδημαικο αλλα απο γκομενες λυπαμαι......σκατα ειναι ολες...;p σοβαρα....οι σπουδαστες ειναι πολυ πολυ περιεργοι....μισοι φλωροι ατελειωτοι,μισοι ασχημοι και κανα 2 που βλεπονται με το ζορι....και βεβαια ειναι απο οοοολο τον κοσμο...καθε καρυδιας καρυδι.....πλακα εχει.....και το παιδι που σου απαντησε αρχικα μαλλον γνωρισε κανα 2 κοπελες....easy δε θα πει τιποτα.... ηταν ο λογος που σκεφτομουνα αν επρεπε να σου πω οτι σπουδαζω εκει....ντροπη...ελπιζω αν ερθεις να εισαι νορμαλ...εχουμε ελλειψη.... οι εγκαταστασεις βεβαια καμιιιιια σχεση με το κολεγιο deree αλλα ειναι κεντρο και εχει οτι χρειαζομαστε(π.χ.βιβλιοθηκη). πολλα παιδια ειναι με υποτροφιες ειδικα αυτοι του εξωτερικου.... δοκιμασε το.και εγω εκει βρεθηκα τυχαια καθως σπουδαζα σε δημοσιο,αλλα τελικα συνεχισα στο αμερικανικο. εχει πολυ ενδιαφερον. ελπιζω να βοηθησα. 'Ελα ρε σίγουρα πας στο hau ? γιατι και εγω 2 χρονια ειμαι εκει και δε νομιζω πως ειμαστε ολες σκατα ?? Καθε σχολή πάντως έχει απο ολα τα φρουτα δεν λεω, αλλα μηπως εισαι λιγο υπερβολικη ??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 'Ελα ρε σίγουρα πας στο hau ? γιατι και εγω 2 χρονια ειμαι εκει και δε νομιζω πως ειμαστε ολες σκατα ?? Καθε σχολή πάντως έχει απο ολα τα φρουτα δεν λεω, αλλα μηπως εισαι λιγο υπερβολικη ?? http://www.nooz.gr/greece/anastoli-leitourgias-kai-gia-deitero-kolegio λουκέτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.