Προς το περιεχόμενο

Τι γνωμη εχετε για τους Ελληνες ταξητζιδες?

IOSTEFO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά για τους ταρίφες πιστεύω οτι η πλειονότητα είναι εντάξει στη δουλειά τους (μιλάω για εκτός Αθήνας), πολύ λίγοι είναι η εξαίρεση.

Αλλά μου φαίνεται πως στην Αθήνα ισχύει μάλλον το ανάποδο.

Στη τελική ρε είναι άνθρωποι που κάνουν το πιο εκνευριστικό πράγμα στο κόσμο. Οδηγούν σε πόλεις 8-12 ώρες και μάλιστα χωρίς προορισμό :P δλδ τα νεύρα στη τσίτα. Άσε που για τον κόπο τους δεν παίρνουν τα ανάλογα...

Αλλά αυτό με τον Κινέζο δυσκολεύομαι να το πιστέψω... Κρέμασμα στην Ομόνοια θέλει ο εν λόγω ταρίφας.

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάποιοι δεν ξέρουν ούτε να κλέψουν. Άκου 978? για διαδρομή 10 λεπτών!!!

Δηλαδή πόσο μαλάκας περίμενε να είναι ο τουρίστας που θα του έδινε ένα χιλιάρικο για διαδρομή μερικών χιλιομέτρων; Μήπως ήθελε να του αφήσει και τα 21,12? για πουρμπουάρ; :evil:

Και μάλιστα ο αθεόφοβος βρήκε σαν δικαιολογία ότι ήταν χαλασμένο το ταξίμετρο και δεν βρήκε ανοιχτό μαγαζί για να το φτιάξει, λες και έγραψε 7? αντί για 5 και τα ζήτησε από τον πελάτη επειδή δεν κατάλαβε ότι ήταν λάθος...

Δημοσ.

Αυτήν την δικαιολογία το ''είμαι όλη μέρα στους δρόμους'' δεν την κατάλαβα. Και ο οδηγός λεωφορείου είναι όλη μέρα στους δρόμους, και ο πακετάς επίσης και γενικά κανένα επάγγελμα όσο σπαστικό και αν είναι δεν δικαιολογεί την αγένεια και την ασυνειδησεία... Γιατί μόνο ασυνήδειτο μπορώ να χαρακτηρίσω κάποιον που κάνει την αναστροφή όπου να'ναι και έχει ξεχάσει την χρήση του φλας στο προσπέρασμα. Πρόσφατο παράδειγμα έπεσα πάνω σε μία τράκα και έβλεπα ταξιτζή να έχει σταματήσει και να φωνάζει και αυτός αυτόν που έφταιγε και λέω κοίτα ειρωνία... ο αντιπρόσωπος των δρομοδολοφόνων κάνει και κύρηγμα.

Δημοσ.

Ακομα δεν εχω καταληξει στο τι ειναι πιο σπαστικο...

Να σταματανε οπου να'ναι χωρις αλαρμ

ή

να ξεκινανε ενω εχουν τα αλαρμ ακομα και να πρεπει να μαντεψεις οτι θα σου πεταχτουν μπροστα σου :mrgreen:

Δημοσ.
Ακομα δεν εχω καταληξει στο τι ειναι πιο σπαστικο...

Να σταματανε οπου να'ναι χωρις αλαρμ

ή

να ξεκινανε ενω εχουν τα αλαρμ ακομα και να πρεπει να μαντεψεις οτι θα σου πεταχτουν μπροστα σου :mrgreen:

Το 2ο, γιατί στο 1ο αν τους χτυπήσεις από πίσω πληρώνεις εσύ :mrgreen:

Δημοσ.

Λοιπον εκεινα που δεν μας αρεσουν ειναι πολλα και ευτυχως υπαρχουν καλοι οδηγοι αλλα ως πελατης δεν ξερεις 1ον σε τι μουτρο θα πεσεις ή θα ειναι κυριλατος και νεος αρα κανεις κεφι και περνας καλα μεχρι τον προορισμο σου, 2ον υποτιθεται οτι μετα τους Ολυμπιακους θα ειχαν βελτιωθει ακομα περισσοτερο τα πραγματα, 3ον Απαραδεκτο οτι επιλεγουν κουρσες αντι να ακουνε τον πελατη, αρα ειναι αντιεπεγγελματικο και θελουν αμεσα καταγγελια και 4ον οφειλουν να τηρουν ολους τους κανονες ανθρωπινης αξιοπρπεπειας και οχι να κοιτουν πως θα σε ...κλεψουν.

Δημοσ.

Οταν περνανε με κατεβασμενο το παραθυρο και τους λες Βριλλησιαααααα και σου κανει νευμα που μαλλον σημαινει οχι, αλλα παιζει και να ρευτηκε, μπορεις να κανεις καταγγελια;

Δημοσ.

Αν υπάρχει τέτοιο μέρος φίλος19 θα χάσεις σίγουρα δύο μέρες απο την ζωή σου στην ουρά. Αν είναι τηλεφωνικά φαντάζομαι θα έχεις λιγότερες πιθανότητες να πιάσεις γραμμή και απο το να περιμένεις να πιάσεις γραμμή στη forthnet...

Δημοσ.

Σήμερα σταματάω ένα ταξί και ρωτάω στον οδηγό:

-Ελεύθερο?

Και μου λέει:

-Που πας?

Και του απαντάω:

-Μπορώ να μπω?

Και μου λέει:

-Όχι δεν μπορείς.

Έλεος με αυτό το χάλι δηλαδή.Όπου γουστάρει ο κάθε ταξιτζής θα μας πηγαίνει?Έχει αντιστραφεί ο ρόλος μας.Σε λίγο θα μας σταματάει ο ταξιτζής και θα μας ρωτάει αν μπορεί να μας πάει στον προορισμό του.Εκεί θα φτάσουμε.

Βέβαια δεν απέχουμε και πολύ τώρα.

Καταρχήν είναι υποχρεωμένος να σε πάει εκεί που θες εφόσον είναι ελεύθερος και έχει σταματήσει για να σε πάρει.Ακόμα και στη Ζιμπάμπουε να θες να πας είναι υποχρεωμένος να σε πάει.

Αυτά

Δημοσ.

Η εμπειρία πάντως με έχει διδάξει οτι η ελάχιστη απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενο ταξί είναι τα 500μ γιατί δεν το έχουν σε τίποτα να τραβήξουν χειρόφρενο μες στη μέση του δρόμου αν υποψιαστούν ύπαρξη πελάτη και άντε να σταματήσεις εσύ μετα.

Σίγουρα δεν είναι όλοι ίδιοι.Τελευταία έχω πετύχει και οργανομένους τύπους με gps και τέτοια και σχετικά καλούς οδηγούς γιατί πολλοί την έχουν δει ξαδέρφια του σουμάχερ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...