IOSTEFO Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Αυτοι μυαλλο δεν βαζουναι θα τα παρουναι παλι με τον τροπο τους απο σενα και απο μενα.ειναι πραγματι αλητες.
nfs11 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Με τύφλωσες με την ορθογραφία σου. Δεν ανοίγαμε βιβλίο μικροί ε ; Ποτέ δεν είναι αργά να ξέρεις :mrgreen:
IOSTEFO Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Οταν ζης στο εξωτερικο με τα χρονια σταματας να σε ενδιαφερη αν πρεπη να το γαψης με ι με η η με υ,παντος προτημω να γραφω ανορθογραφα παρα greeklish. α μια που μου εκανες την παρατηριση διορθωσε και τα λαθοι μου.
insomniaK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Όταν ζεις στο εξωτερικό, με τα χρόνια σταματάει να σε ενδιαφέρει αν πρέπει να γράφεις με ι, με η ή με υ, πάντως προτιμώ να γράφω ανορθόγραφα παρά greeklish. Α, μια που μου έκανες την παρατήρηση, διόρθωσε και τα λάθη μου. Δεν είσαι και ο μόνος που ζεις έξω, αλλά οι υπόλοιποι το προσπαθούμε και λίγο...
bchris Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Εχει σταματησει να σε νοιαζει αν γραφονται με c/k/ch, s/sh g/j κλπ και οι ξενες λεξεις λοιπον?
punky Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 sorry για το off topic : iostefo, εγκατέστησε τον firefox και μετά εγκατέστησε αυτόν τον διορθωτή για τα ελληνικά. Πιστεύω ότι και τα μάτια μας θα γλυτώσουμε κι εσύ με τον καιρό θα ωφεληθείς και θα ξαναθυμηθείς την ορθογραφία σου. Μπράβο σου που επιμένεις να γράφεις ελληνικά.
nfs11 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Όταν ζεις στο εξωτερικό, με τα χρόνια σταματάει να σε ενδιαφέρει αν πρέπει να γράφεις με ι, με η ή με υ, πάντως προτιμώ να γράφω ανορθόγραφα παρά greeklish. Α, μια που μου έκανες την παρατήρηση, διόρθωσε και τα λάθη μου. Δεν είναι δικαιολογία αυτό. Ακολούθησε τη συμβουλή του punky και χρησιμοποίησε ορθογράφο γιατί ούτε εγώ ούτε κανείς άλλος δε πρόκειται να σου διορθώνει τα λάθη σου. Στο τελευταίο σου μήνυμα φαίνεται ότι το κάνες
Filos19 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Για τους ταξιτζήδες θα πούμε τίποτα? Χαχα Αφήστε τα ι και τα υ και στρωθείτε στο θάψιμο... Πλάκα κάνω ενοείται. Πάντως πλάκα πλάκα όσο και να βρίζουμε το αξίζουν οι άτιμοι.Κυρίως οι γειραιότεροι από αυτούς.Είναι άτιμοι.
Lucifer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μπορεί να είμαι μαζόχας, αλλά αν δν υπήρχε αυτή η πλειοψηφία των εντελώς καμμένων τύπων που έχουν πηδήξει και την εγγονή μας, θα έλειπε ένα απίστευτα μεγάλο μέρος ενός συγκεκριμένου είδους γραφικότητας. Και οκ, μπορεί η γαμάτη συγκοινωνία στο εξωτερικό να δικαιολογεί τις υψηλότατες τιμές στα εκεί ταξί, αλλά αυτό δν σημαίνει πως κ τα δικά μας δν είναι φθηνά κατ' αναλογία.
paschalia Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Πλατεία Συντάγματος - Οδός Λιοσίων = 978 ευρα κ 88 λεπτά . Θύμα = Γερμανός Τουρίστας . Θύτης = Ταξιτζής . Πηγή = ΕΡΤ/ ΙΝ
horsepower Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Πλατεία Συντάγματος - Οδός Λιοσίων = 978 ευρα κ 88 λεπτά . Θύμα = Γερμανός Τουρίστας . Θύτης = Ταξιτζής . Πηγή = ΕΡΤ δεν γίνεται αυτό...
djapal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 το είχαν στις ειδήσεις σήμερα και απευθείας σύνδεση με το ΑΤ όπου ήταν το ταξί με ανοιχτό το ταξίμετρο. Κιτρινιάρηδες power...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.